Üniversite mezunuyum, eşim benim çalışmamamla alay ediyor, ne yapmalıyım?

Üni. Mezunuyum.. şu an 1.5yaşında bebeğim var. Ben kasiyerlik gibi işler yapmak istemiyorum Okuduğum bölümden iş bulamamamın sebebi genellikle erkek ya da tercrübeli falan arıyor olmaları. Şuanda ben zaten okuduğum bölümden iş de aramıyorum. Çünkü ilerleme , yükselme gibi ihtimallerim yok. Aslında 5 aylıkken bebeğim bir iş buldum ancak sonra bebeğim kolik bir bebek olduğundan ve anne sütünü ondan kesmek istemediğim için gitmedim o işe. şu an zaten iş arıyorum , tabiki de evli olmam çocuğumun olması da şuanda iş bulmamı zorlaştırıyor. Ancak eşim de çalışıyor , ailesi ile ortak gelir. Eve düzgün para girmiyor. Varsa yoksa ailesi.. Zaten bana karşı çocuğuna karşı ilgisiz. Ben zaten boşanmayı düşünecek kadar sıkıldım bunun saçmalamalarından.(Mevzu sadece çalıştırmak istemesi değil, tonla sorunumuz var) Ben bebeğim için boşanmıyorum. Yarın bir gün çocuğum "Annemle babam ayrı" cümlesini kurmasın diye , boynu bükülmesin ortamlarda diye şu an bu adama katlanıyorum. Evde krıılan bir vida ile bile ilgilenmeyen, eve sadece market alışverişi yapan başka hiçbir şeye yaramayan , eve gelince tv yi açıp hal hatır bile sormayan bir kişi. Ben çalışsam çocuğum için çalışacağım zwten evde onun eline muhtaç yaşamayı düşünmüyorum zaten. Ancak benim iş bulamamamla, okuduğum üni ile ( Bu arada kendi lise terk) , yabancı dil bilgim ile dahi alay ediyor ( İngilizcem iyi benim ve onun yabancı dili bile yok) Sürekli çalış, evde oturuyorsun bilmem ne diye baskı yapıyor. Ben anlamıyorum zaten bu adama zor katlanıyorum, kaç kez boşanmak için evi terkettim, hatta mahkemeye avukatlara başvurdum ama sonra geri çekmişken son zamanlarda bir de bu çalışma meselesi üzerinden benim canım oldığumu falan söylemesi beni artık çok yıprattı. Benim annem babam boşanmadı , ama çevremde ayrılan ailelerin çocuklarını görünce her şeye rağmen boşanmıyorummancak artık dayanamayacak durumdayım.. Ne yapmam lazım , nasıl bir yol izlemem lazım? Ha bu arada tekrar belirteyim bej zaten evde oturayım , çalışmayayım gibi bir insan deilim. Benim ailemde kadınlar hep çalışır, kendi ayakları üzerinde durmayı bilen insanlar. Ancak sırf çalışayım bu adama para getireyim diye iş görüşmesinde sarkıntılık yapan bir müdürün yanında işe mi başlamalıyım yani? ne zannediyor bu?

Üniversite mezunuyum, eşim benim çalışmamamla alay ediyor, ne yapmalıyım?