- 1 yıl
Grafik tasarım ile uzun vakittir ilgileniyorum pazarlama, borsa vb. girince kendini geliştiriyor isen para kazanma olanağın artıyor.
Eşinize ve doktor arkadaşları kudurtmak adına demek isterimki;
6 yıl 30 bin lira için inek gibi çalışacağıma oturduğum yerde 4 yılda piyasanın işveren ajanslarda ofislerde çalışıp daha fazla kazanma ihtimali doğuyor. Karşıma çıkarsa biri
Çıldırıp kendini yesin istiyorum :D :D :D neyse ciddi bakarsak bu işler mentalite açısından zor. Yani, yaratıcı olmak gerekiyor, özel sektör işinde iyi olmalısın ve etkileşim sağlamalısın müşteri bulmak için insanlarla iletişim kurup bağlantı kurucaksın, Sonra belli başlı kategoriler daha çok etkileşim veriyor algoritmaları vb.
Uzun uzun bir sürü. Ancak önü açık bir bölüm okumak isteyip bu modelleme minimal kurumsal tasarılar ya da yazılım öğrenip oyun modellemeleri
After effect blender in desing pr ps... gibi gibi birçok program bulunmakta kendinizi geliştirebilirsiniz. Grafik tasarım onun gibi üniversiteler size çok bir şey katmayacak. Çünkü sizin öncesine kariyerinizi tecrübe edinmeniz lazım. Yani ben 2 yıl 4 yıl üni okudum şu üniversitede mezun oldum... Ajanslar bana iş olanağı sağlayacak diye bir şey olmuyor. Bu yüzden işinizi erkenden dizin uğraşın instagram tiktokta internette boş boş vakit geçireceğinize çalışın kankalarım akademik başarı her şey değildir. Akademik başarı belli başlı başarılar getirir. Kendinizi geliştirin hayallerinize ulaşın. içimde kalmıştı ama konudan çıktım neyse yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi günler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden evlenmiş ki saygı duymadığı bir kadınla? Eşinin doktorluğu sevmediğine, sadece toplum nezdinde prestij sahibi olan bir mesleğe sahip olabilmek için okuduğuna yemin edebilirim ama bunu ispatlayamam. Dalgaya al istersen biraz. Bugün hayatını kurtardığın insan yarın bir gün ölecek neticede de. Boş iş yapıyorsun de. İnsanlara ölümsüzlük versen iyi ama zaten ölecek insanların ölümlerini birazcık geciktirdiğin için kendini adamdan sayıyorsun de. Benim bugün yarattığım bir sanat eseri, senin bugün kurtardığın bir insandan daha uzun yaşayacak de. Ezdirme kendini ya. Doktor nedir Allah aşkına? :D Hastalığa tedavi mi bulmuş? İlaç mı yapmış? Zaten var olan hastalığı ve ona iyi gelecek ilacı öğretmişler. Bu da bakıyor hangi hastalık diye, sonra onun için gereken ilacın ismini yazıp veriyor. Cerrah falan değilse yaptığı iş basitçe bu. İnsanoğlu devasa evrende minnacık bir parça ve ne yaparsa yapsın bu küçüklükten kurtulamayacak. Kendini önemli görmeye ve göstermeye çalışma çabası insanın aşağılık kompleksinin bir ürünüdür.
30 Yorumla
Eşin saçmalamış. Bence sen eşinden daha başarılısın, çünkü o doktor olduğu için bulmak gibi bir sorunu olmaz ama moda tasarımı gibi işler şu an ki piyasada çok kötü durumda.
Şu an moda tasarımı yaparak para kazanabiliyorsan oldukça başarılısındır bence.
Eşine şunu de sende;
"kim bilir hangi işe yaramazların hayatını kurtarıyorsun, seçim günü verdikleri oyla başımızı belaya sokacak insanları kurtarıyorsundur belki de"
Falan de :)))00 Yorumla
- 1 yıl
Doğru diyor. Kendinle onun işini mi kıyaslıyorsun bir de. Onunla parası olduğu için çıktığın çok belli. Adam ilk 10 bine girmiş. Her açıdan seni ezer. Kendini o adamla kıyaslama. O sana ne diyorsa itaat et. Yoksa onu da kaçırırsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- 1 yıl
Ya böyle cahillerle kötü niyetlilerle neden evleniyorsunuz ki? Ondan sonra bu sözde erkekler sizi dövünce de hiç karşı gelmiyorsunuz. Annesi dövülen zavallı çocuklar ortaya çıkarıyorsunuz. Kendinize acımıyorsanız bari çocuklarınıza acıyın da böyle cahillerle evlenmeyin ya da evlenip böyle bir hataya düştüyseniz boşanarak telafi edin. Böyle erkeklerden hayır gelmez. Sanane ulan kadınının nasıl para kazandığından? Hadi namusunu falan satıyor dese kocana hak vericem de moda tasarımcılığının neresi kötü ulan? Hangi aklı evvel moda tasarımcısı kızla evlenip beğenmemezlik yapabiliyor anlamıyorum. Böyle erkeklere yüz verdikçe insanın başına çıkarlar. İş çok kötü yerlere doğru gider. Al karşına konuş. Bana iyi davranmak zorundasın de sakın bir daha işime karışma de. Laga luga yaparsa tükür yüzüne acıma boşa gitsin. Böyle erkeklerden baba da olmaz koca da olmaz.
50 Yorumla - 1 yıl
Bunu evlenmeden önce fark etmedin mi?
https://youtu.be/L-h3JOS0tBM
Bu algıyı ilk kez lisede gördüm. Resim ve beden eğitimi gibi dersler diğer derslerimin hocaları tarafından küçük görülür, angarya işler ve kötü program hep o hocalarıma verilirdi. Bu aslında sadece liselere has bir durum da değil, koskoca ülkenin yetişkinlerinin düşünme şekli böyle. Bizim insanlarımızın çoğu sanata ve spora hak ettiği saygıyı kesinlikle göstermiyor maalesef. Aklımagetirdi bu mevzu.
50 Yorumla Kadının 50 diploması da olsa, vali de olsa erkek güzelliğine ve nasıl seviştiğine bakar. Erkekler güçlü olduğu için güçlüye sığınmaz. Kadının statüsünün, kariyerinin hiçbir önemi yok erkek için.(feminen yalakalar hariç)
Hiçbir zaman da değişmeyecek bu.926 Yorumla- 1 yıl
Doğru söylüyorsun ama bu betimlediğin sadece erkeklerin cahil olan kesimi.
- 1 yıl
@Cleanman58 haklı
- 1 yıl
@Cleanman58 çok haklısın
- 1 yıl
@Ayayyçaaa Keşke bu konuda haklı olmasaydım da cahillikler olmasaydı :D
- 1 yıl
@Cleanman58 cahil kesmi değil. Maskülen, alfa, adam kesmi. Kadınlara güç gazı verildi. Sadece kreş, kozmetik, tekstil rantı için ve de aileleri dağıtmak için. Çocukları ana sevgisi ve şefkatinden uzak yeyiştirip, internetle karalamak için. Erkekler bu fırsatı memur milf kadınlara jigololuk yapmak için kullanmasaydı kadınlar da, çocuklar da bozulmayacaktı.
- 1 yıl
Kadın ve erkek eşit bir şekilde istediği gibi çalışabilir ve çocuğa sadece kadın değil erkekte bakmalıdır. Tekrar söylüyorum. Kadını iş hayatından uzaklaştıran, çocuk yapıp baktıran, altına yatıran, kısacası kadını köle gibi kullanan erkek cahildir ve insanlık suçu işliyordur. Kadın, çocuk yapım makinesi ve bakım makinesi falan değildir. Kadın erkek insandır.
- 1 yıl
Ben bu soruda herhangi bir kadına mesaj atmadım. Siz asıl kadınları kendinize köle edemeyeceğiniz için kuduruyorsunuz. Kudurmaya devam et. Böyle bahanelerle kendini aklandırmaya çalışma. Kadınlar da erkekler de özgürce istediği gibi yaşamalıdır. 😉
- 1 yıl
söylediğin şeyde bir kere mantık hatası var. feministi sizin zamanınızın pick me kızlarıyla karıştırıyorsun sizin kuşak yapıyor böyle hataları at gözlüğüyle bakıyorsun. feminist kadın ayrıca kadın asker olsun da der. saçma sapan trol feministleri öne çıkarıp durma gerçekçi değilsin. hiçbir feminist abazanın peçetesi olamaz. hadi diyelim fantezilerini süsledi anca o kadar rüyasında. burada da en büyük abazan sensin
- 1 yıl
Ben sadece kadınlar erkekler tarafından yönetilemez diyorum. Benim kadınlara yalakalık falan yaptığım yok. Sen kadınlar erkeklere muhtaç olsun diye beni haksız buluyorsun. Sizin gibi erkeklere dünyada ihtiyaç yok.
@Ayayyçaaa ya bu moruk kafayı ciddi anlamda kırmış zaten. Boşverin bu moruğu. - 1 yıl
Valla ben tatlımı yiyorum. Keyfim yerinde. Herkes refah içinde özgürce yaşamalıdır diyorum o kadar. Hadi bana eyvallah 😎
- 1 yıl
Ben kadınlara yalakalık yapmadığım için abazan olamam. Benim dönemdeki kadınlar feminist değildi. Pick me olan sensin. Hemen bir yalaka abazaya düştün. Ayrıca erkekten pozitif ayrımcılık dilenen, hala ortadoğu bakire satışı adetleriyle evlenip boşanmayı isteyen sadece o.. lupa gelince batılı olan hibrit bir feministsiniz.
- 1 yıl
O kadar haklısın ki..
- 1 yıl
Aslında eşinin düşüncesi yanlış. Etrafına baktığın zaman herkesin mesleği kendisine zor herkes kendi işinden şikayetçi. Öğretmene sorsan onun işi zor mühendise de sorsan onun işi zor doktora sorsan onun işi zor araba tamircisine sorsan onun için zor kaynakçıya sorsan onun için zor. Ama eşinin yaptığı seni küçük görmek o ayıp. Senin işinde sana göre zevkli güzel ve zor olabilir. Bu yüzden sana karışmaması ve destek olması lazım. Eşini Bir de şu yönden söyleyebilirsin mağazaya gittiği zaman neden kıyafet seçiyor o zaman direkt bir tanesini alsın çıksın. Ne yapıyor gitti zaman şekline bakıyor şemaine bakıyor ölçüsüne bakıyor bedenine bakıyor bunu bir moda tasarımcısı yapmayacaksa kim yapacak. O zaman işte mağazada senin mesleğin ön plana çıkıyor. Hastaneye gittiğinizde de onun mesleği ön plana çıkacak.
20 Yorumla Önemsemiyor mu? 🤣 Moda tasarımı yaparken kendin tasarım üretiyorsun ve yaratıcılık becerilerini kullanıyorsun. Doktor ise üretim yapmıyor, sadece hizmet ediyor. Senin yaptığın iş daha vasıflı bence.
110 Yorumla- 1 yıl
tıpı bırakıp moda tasarımı okuyacak birisi olarak söyleyebilirim ki, evet moda tasarımı insan hayatını kurtarmıyor. ama moda dünyanın en güzel şeyi olabilir. günün sonunda herkesin erişmek istediği bir ayakkabı, bir çanta var. ayrıca moda tasarımcısı olmak bir doktor olmak kadar stresli olmayabilir ama onun da kendi zorlukları var. rekabet dünyası, her gün yeni bir şey ortaya koyma çabası vs gibi. şahsen ben ciddi ve mide bulandırıcı şeylerle uğraşmaktansa, mutlu olduğum ve bana keyif veren, ruhuma iyi gelen bir işle uğraşmayı tercih ederim. ayrıca günün sonunda, milyarder, işinde çok başarılı moda tasarımcıları bile varken, doktorlar kısıtlı bir maaşla geçinmek zorundalar. benim de ailem tercihime saygı duymuyor, küçümsüyor ama sevmediğim bir işi yapıp kendimi küçük görmektense, sevdiğim işi yapıp, işimde başarılı olup insanların beni küçük görmesini tercih ederim. kocana da söyle bütün gün yaptığı iş yüzünden sızlanacaksa doktorluk yapmasaymış.
00 Yorumla Doktorluk sağlıkla ve canla ilgili olduğu için bir hata bir insanın kaybına neden olabilir onun için çok önemli bir meslek. Ama herkesin mesleği kendisine zor. Siz de hiç beğenmeyen, zor beğenen her şeye kulp bulan kadınlarla calisiyorsunuzdur kök sokturuyordur size belki bunu bilemeyiz.
10 YorumlaHahahaj 2. Sınıfta konuştuğum çocukta tıp okuyordu ben güzel sanatlar öğrencisiyim kadavra çizerdim onu da çizerdim yemin ederim en tatlı flörtözümdü 😍 neyse sizin ortak noktaniz yok seni anlamakta zorlanıyorum ben organları vs cizerdim ona sorardım o anlatırdı yazardım o boylelikle bölümümü anlayıp saygi duyardi bana anatomi atlasi vs getirmisti bazen sanatla ilgili çıkarım yapardı canım ama iyi hoş çocuktu
110 Yorumla- 1 yıl
@ROSCOSMOS Ayrılmadık hocam direkt sevgili olmadık bazı sebeplerden dolayı
- 1 yıl
@ROSCOSMOS Anladım umarım siz sürdürmeyi başarırsınız ve 12 ayda birbirinizden soğumamış olursunuz
- 1 yıl
@ROSCOSMOS Anladım ben yeni sandım :) iyi daha iyisi ile karşılaşırsın
Hanım efendi bir şey yapmanız çok çok zor. Ben akademik camia içindeyim doktorlar diğer meslek dallarını bile çok hafif görüyor ve maalesef bir çoğu aynı düşüncede. Yani mesleki bir enaniyetleri var. Bir çok mesleği iş olarak görmezler. Hatta çok kolay görürler ki bunun bir sebebide girdikleri okulların puanlarının çok çok yüksek olması. Türkiye’nin seçme öğrencileri.
11 Yorumla- 1 yıl
doktor olmak bi de gerçekten keşke zeka işi olsa. 3 yıldır okuyorum, beynimi ezber yapmaktan başak hiçbir şeye kullanmadım. moda tasarımcılarının en azından tasarım zekası var. doktorların çoğu da zeki değil zaten kendilerini dışardan öyle gösteriyorlar. ezber yapmak zekayla alakalı olsaydı tüm dünya Einstein dı
- 1 yıl
Doktor egosu işte ne yaparsın 🤧 doktorlar sadece doktorlarla evlensin mümkünse yoksa karşısındaki insan onunla değil egosuyla muhatap oluyor, evet çok ciddi bir iş yapıyorlar büyük saygı duyulması gereken ama keşke sosyal yaşamlarında ve hastalarına karşı bu kadar egolu olmasalar
10 Yorumla - 1 yıl
Belliki Egosu yüksek esinin..
cok önemseme söylediklerini.. sen isini seviyormusun?
severekmi yapiyorsun? gerisini boş ver isine ve kendi önemsediklerine odaklan!
Esine kirilmamak ve kendine zarar vermemek icin bunu tavsiye ederim.
diyer taraftan ona bu durumu söyle.. isini sevdigini senin kendisine saygi duydugunu ve ayni saygiyi sende bekledigini ifade et..00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Eşin haklı. Doktor bir tanıdığım görevi başında öldü. 40 saatlik mesai çıkışında adam evine giderken merdivenlerden yuvarlanıyor. Gözleri kararıp kafayı vuruyor koma... Çok zor iş. Askerlik maskerlik öğretmenlik vs. meslek bile sayılmaz doktorluğun yanında. Hem öldürülme riski hem hata yapma riski hem öldürme risaki en yüksek olan ve sitresten taşikardi geçirmek için en uygun meslek. Bir hatanla doktor sicilin yılların emeği direk çürütmen hayatın kayar gider.
316 Yorumla- 1 yıl
Doktorluğa lafımız yok ama her doktor karısının mesleğini beğenmeyip karısını üzecekse bu dünyanın fişini çekmek gerekir.
- 1 yıl
Başka bir mesleği hor görmenin neresi haklı?
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Hor görmemesi lazım diyorum ben de
- 1 yıl
@Cleanman58 Ben görüşü yazan kişiye sitem belirttim zaten.
- Cevap sahibi1 yıl
Ömrünüz de bir kere bile o sorumluluğu tadmamış o yükün altına girmeden oturduğunuz yerden boş konuşan tiplerden başkası değilsiniz.
Hor görmüyordur eğer kazancı kötü değil ise zaten. Soran arkadaş öyle algılamıştır. Doktorluğa kıyasla oldukça kolay ve nerdeyse soumluluğun yok denecek kadar az olması. En kötü o firmadan çıkar diğerine girersin bitti. Eğer bir doktorsan ve bir kurumdan çıkıyorsan giriceğin yer bu adam ne olmuş ne yaşanmışta çıkmışa kadar history alır. Öyle kapıyı çarptım işler kesat gitti tak bastım istifayı gittim kafasın da takılamazsın. - 1 yıl
Kanka sen birkaç ay tekstil firmasında çalış sonra konuş. Şu an doktorluk hakkında kısmi bilgin olabilir ama tasarımcılık hakkında zerre bilgin yok. Senin dizilerde filmlerde gördüğün gibi olmuyor tasarımcılık. Ben tasarımcılık yaparken ürün yetişecek, iş yetişecek, modelist kalıbı yanlış çıkarmış tekrar düzelttir, usta hatalı dikmiş tekrar diktir sürecini o kadar yoğun yaşadım ki benim bayılıp nöbet geçirmişliğim var. Tasarım sadece çizim işi değil. Tüm süreci yönetmekle alakalı. Bu kadar soyut ve somit karışımı bir işi yaparken firmada en çok yükü alan tasarımcı oluyor.
- 1 yıl
Tasarım işi beynini çalıştırmakla ilgili, sürekli yeni bir şey çıkartmakla ilgili. Kimse makine gibi oturup iş çıkarmıyor.
- 1 yıl
Kaldı ki tasarımcı da bir firmada işten çıktığında diğer firmalar neden çıktığını kurcalıyor. Bilmeden sallamışsın.
- Cevap sahibi1 yıl
Ne hücüm ettiniz be. tamam tasarımcılık ultra zor meşakatli bir meslektir. oky. subject locked
- 1 yıl
Ya gizli üye bizim doktorlara lafımız yok ama doktorların da kimsenin mesleğini beğenmeme gibi bir hakkı yok. Herkes saygı çerçevesinde birbirine iyi davranmalı.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Benim yorumum altına özne belirtmeden yazdığın için bana yazmışsın gibi görünüyordu. Neyse sorun yok. Hemfikiriz zaten. Doktorlara saygımız sonsuz ama kimse kimsenin işine karışmamalı. Doktorların kullandığı bilgisayarları da biz yaptık. Doktorların işini beğenmeme gibi bir lüksümüz mü var o zaman? :f
- 1 yıl
doktorluk dünyanın en zor mesleği ama bu diğer insanları küçümseme hakkını vermez
- Cevap sahibi1 yıl
@Darkxxside yılın hümanisti de geldiğine göre eksiğimiz kalmadı 👏
- 1 yıl
ne diyorsun allah aşkına? senin hiç önceden bir işte çalışmadığın çok belli. bir işten çıkıp diğerine geçmek çocuk oyuncağı değil. ayrıca doktorların çalıştığı dala göre iş yükü stresi ve sorumluluğu apayrı. doktorların bir de işsiz kalma ya da işten atılma gibi bir olayı yok. zaten ameliyatlarda hata vs olabileceği için yüksek risk olan dallarda genelde doktorlar suçlanmıyor. yani bir beyin cerrahı hastayı kurtaramazsa neden kurtaramadın diyip işten atılmıyor. ayrıca o kadar okuyup, o kadar kendini geliştiriyorsan bir zahmet hangi dalı yaparsan yap minimum hatayı yap. bu stresi kaldıramayan da doktor olmasın. tıpı bitirip doktor olmak atla deve değil. oturup çalışırsan bitiriliyor. bu stresi kaldıramayan da ya bırakıyor ya da gidip kendi stres seviyesine uygun bir dal seçiyor. ayrıca bir çok saatlerce gece gündüz çalışılan ve stresi, yükü çok fazla olan meslek var. kusura bakma ama bir aile hekimi bir tasarımcı kadar stresli de değil, yorgun da değil. gidip 4-5 te işten çıkıyor zaten gün içerisinde lay lay lom insanlara reçete yazıyor. her meslek grubunda iş yükü daha hafif olan, ya da işi daha kolay olan insanlar vardır. tüm doktorların hayatı da ekstrem Zor ölümcül değildir. ben stresimi kontrol edemediğim için tıpı bıraktım, zaten güçlü ve stresini kontrol edebilen insanların yapması gereken bir meslek. ayrıca evet hümanistim, senden de akıllıyım ve mantıklıyım. yukarda saydırdığın mesleğin ucundan geçemez diyebileceğin birisi de değilim. tıbba 3 yılımı verdim. eğer insanlara saygı duymayı, mesleklerine saygı duymayı beceremeyecek kadar andavalsan o da senin sorunun. sen sanki tıpın kenarından geçmiş gibi hem diğer meslekleri yapanları, bu sayede kendini de aşağılıyorsun. dünya da önemli meslekten ziyade önemli insan vardır. bir sürü övdüğün doktorların için de bi halta yaramayanların çok olduğunu da en iyi ben bilirim. gidip bu sözlerimi de bir yerine sok.
- Cevap sahibi1 yıl
Amma boş vııızzlamışsın 😵
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Eşini kaale alma. Seni kızdırmak hoşuna gidiyor sanırım yahut o işi bırakıp çocuk sahibi, ev hanımı olman için seni işten soğutmaya, hevesini kaçırmaya çalışıyor olabilir. Onunla işin ile alakalı hiç bir şey söyleme. Çalışırken dikkatini dağıtırsa da yalnız kalmak istediğini söyle.
30 Yorumla - 1 yıl
Ne kadar saygısız biri ya. Ona de ki eğer ben ve meslektaşlarım olmasa çıplak gezmek zorunda kalırdın mağara ayısı
41 Yorumla- 1 yıl
Yanlış söyledin , hastane ayısı.
- 1 yıl
Komik bir eşin varmış. Her mesleğin bir değeri vardır. Herkes doktor olacak değil ya. Önemli olan sevdiğiniz , istediğiniz , gönül verdiğiniz işi yapmaktır. Yaptığınız işten zevk almazsanız, o işi yapamazsınız zaten..
20 Yorumla Doktor olmuş ama adam olamamış. Ezik! Tasarım öyle kolay bir iş değil, îcâd ve emek sonucu yapılıyor giydiğimiz şeyler. Gurur duyması gerekirken desteklemesi gerekirken lafa bak!
30 Yorumla- 1 yıl
sende ona aynısını yap amman ufak işler millet kalp nakli böbrek nali kök hücre nakli yapıyo sen kırık sarıyosun de herkesin bi üstü var sonuçda hiç bi iş helalinden yapilıyorsa küçümsenemez bence
20 Yorumla - 1 yıl
Bir İnsanın Diploması Karakterini belirlemez Anlayış Olmadıktan Sonra sizin mesleginize saygılı hosgörü olması lazım mesleginiz iyi olsa bile Kalbinizi kırmama konusunda Çok düşünmesi gerek konusurken
00 Yorumla - 1 yıl
Senin mesleğin boş meslek değil de moda tasarımda maalesef olağan dışı kıyafetler üretiliyor. Sokakta giyilecek şeyler değil ürettiğiniz şeyler🤣🤣🤣🤣belki o sebeple salon kıyafeti ürettiğiniz için boş buluyordur sebebini sor
01 Yorumla- 1 yıl
Bizimle değılsın İVana sert 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Doktorun egosu şişkin olanı da hiç çekilmez, evlenmeden önce bilmiyor muydun meslek konusunda sana karşı tavrını? Neden evlendin ki? Adamın egosunu bir ömür çekeceksin, ııyyyy çok kötü.
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 424 cevap paylaştı. Moda tasarımı: yetenek, hayal gücü, özgünlük isteyen bir meslek ne kadar zor eğitimler alsalarda doktorluk gibi öğretilenin uygulandığı bir meslek değil. Bence elin bir psikoloğa gitsin.
10 Yorumla- 1 yıl
Doktor olmuşta ne olmuş, her mesleğin kendine göre zorlukları vardır. Canım babam hiçbir zaman doktorum havasına girmedi. Senin işinde zor bir şeyler tasarlamak, üretmek o kadar kolay mıymış?
10 Yorumla - 1 yıl
nerde doktor varsa anasını avradını ssikim benim kuzenim de dahil şimdi burada doktorlara sövdüm diye bana atar gider yapacak olanlarında anasını avradını ssikim
00 Yorumla - 1 yıl
O senin çalışmanı çekemiyor iyi para kazanmanı çekemiyor senin benim işim iş değil erkeğin işi iş diye baktırmaya çalışıyor yarın bu işi bırak bile diyebilir
00 Yorumla - 1 yıl
Eğer boş işim varsa bi kere üstündeki kıyafetleri giymeden çıplak olarak doktorluk yapmayı denesene, o zaman anlarsın bakalım bizim iş değerli mi değersiz mi desene ne tepki verecek acaba?
00 Yorumla - 1 yıl
Tıp öğrencisi olarak kafana takma derim, genellikle bilgisiz arkadaşlarımız öyle oluyor. Kendinden emin ve bilgisi de çok olan profesörler oldukça alçakgönüllüdür.
00 Yorumla - 1 yıl
kendisi eşşek gibi çalışıp 3,5 para kazandığı için kendini övmeye çalışması normal tasarım işleri çok para getirir
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 585 cevap paylaştı. İşte burada diploma sahibi olmanın çok önemli olmadığını cahilin her yerde cahil olduğunu göstren örnek.
10 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeden önce bu konu konuşulmuş muydu? Sizin zaten işiniz bu iken evlenmediniz mi? Eşinizin davranışı bana mantıksız geliyor...
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı. Öyle insanlara o kadar gıcık oluyorum ki Allahım bugün benim sabrım mı sınanıyor. Çok sinirleniyorum bugün
10 Yorumlasen ondan fazla mı kazanıyorsun? eger oyleyse kompleks yapiyor olabilir tıpçı kompleksi de malum
00 Yorumla- 1 yıl
Keşke insanların diploması karakterini de belirlese
Ama olmuyor diploma öküzlüğü kaybettirmiyor
00 Yorumla - 1 yıl
Olur böyle şeyler. Çoğu çiftlerde olur bu. Çalışmaya izin verdiğine şükret. Kafaya takılacak şeyler değil.
00 Yorumla - 1 yıl
Sen ona hiçbir şey anlatmadan hedeflerini gerçekleştir.. eninde sonunda pes edecektir kimsenin lafina bakma odaklan.
00 Yorumla - 1 yıl
doktor olmuş sistematik beynini kullana kullana beyninin empati tarafı körelmiş.. duygusal zekası çok zayis eşinin.. allah kolaylık versin
00 Yorumla - 1 yıl
Sen tasarımlarını giyip karşısına hasta olarak git o da tedavi etsin shdbhf galiba kaale almayip dalga geçme şeklin böyle olur dufbf
00 Yorumla - 1 yıl
Eşinizin evlenmeden önce mesleğine değil de karakterine dikkat etseymişsiniz biraz keşke
10 Yorumla işine saygı duymayan sana destek olmayan bir eş... ilginç
10 Yorumla- 1 yıl
Ona bu durumdan şikayetçi olduğunu söylemelisin. Ve üstündeki kıyafetlerden bahsetmelisin.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ablam da moda tasarım okudu. Kendi dukkanini açti. Genelde bu alanda çalışanlar iyi kazanıyorlar. Eşinizin kazancı sizden aşağıdaysa size kendinizi kötü hissettirmeye çalışıyor olabilir.
00 Yorumla Seni kıskanıyor ve aşağı çekmeye çalışıyor gelme bunlaraa işine gururla devam et
00 Yorumla- 1 yıl
Mesleğinle seni yargılaması kötü bişey Uyar tekrar yapacaksan bunları aramız bozulur de
00 Yorumla - 1 yıl
Sen doktor olsan bir terziyi önemser miydin önce onu düşün 😃😃
00 Yorumla - 1 yıl
Bu insanların kibirlerini anlayamadım bir türlü takma he he de gec
00 Yorumla - 1 yıl
Gün boyunca hemşirelerle muhabbette, mis gibi modacılığımı beğenmiyor boşa gitsin
00 Yorumla - 1 yıl
Boyle dusuncesiz biriyle niye evlendin kanka ma lin biriymis kendini belli eder boyleleri
00 Yorumla - 1 yıl
Sen eşinden daha yeteneklisin bence seni çekemiyor aşko
00 Yorumla Onun doktor olması kaliteli bir insan olduğu anlamına gelmez.
00 Yorumla- 1 yıl
Abi ben tıp okuyorum, doktoru nerden buldun sen shdh
00 Yorumla Çok mu aradın sen bu kibir budalası d*lokmayı?
01 Yorumla- 1 yıl
Asıl soru, seninle evlenirken bilmiyor muydu mesleğini...😏
00 Yorumla - 1 yıl
Knk doktor dedin orada dedim tamam… doktorlar tüm meslekleri küçümsüyor…
00 Yorumla - 1 yıl
Doktor kocayı nasıl ayarttıysan buna da bi çözüm bulursun sen
00 Yorumla - 1 yıl
Eşin beyin yapısı olarak gelişmemiş hala bir organizma ciddiyetsiz herif.
00 Yorumla Benim abimde doktor resim bölümü okuyorum eee bundan bişi olcnmı diyor
00 Yorumla- 1 yıl
Doktor olmuş ama konuşmayı bilmiyor mu diyelim kahvedeki dayılar gibi laflar etmiş tabi hikaye doğruysa 😄
10 Yorumla Önemsemiyor bu seni üzmesin. Yaptığın işin kıymetini kendin bil yeter.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Hic sasirmadim soruya nedense senden yuksek gelirli biriyle evlenirsen ego cekersin hic bisey yapamazsin ya kabullenicen ya da ayrilican
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Valla ben mesleki egoyu kadınlarda daha çok gördüm. Bir erkeğin böyle olmasına sasırdim valla. Saçmalamış.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Yorumları okumaya geldim bu arada sende onun işini küçümse ölümsüzlüğü bulmadı sonuçta böyle saygısız insanları nereden bulursunuz bilmem.
00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi