+1 yılTabi ki işi biliyo ama.. evde kargaşa çıkmasın para konusu mevuzusu olmasın diye erkek kadının maaşını eve krediye bağlar kendi maaşı boşa çıkar ordan harcama yapar hele bide erkek kadından az maaş alıyosa yediremez belkide kadının üste çıkacağını düşünür kadının maaşını anında bir yere bağlar işte her yer olabilir senin maaş oraya kesilir kendisinin maaşı eve döner bunu erkekler çok yapar klasik bir erkek yöntemidir gerçekten her şeye bir bug buluyoruz aslında amaç evde para konusu mevzusu olmasın ama bu demek değil ki kadına para verme kendine bir giysi dahi alamasın bunu abartabiliyoruz yanlış bi durum yani konuşmak gerek açık olup iletişim kurarak net tavırınla belli et kendime giysi bile alamıyorum maaşımı veriyim senin benim yok evliyiz ama benimde ihtiyaçlarım zevkim fikrim düşüncem var biraz anlayışlı ol diyerek kararını belirt eğer seviyorsa seni anlamak için sana yaklaşıyorsa seni biraz daha rahat bırakacaktır dengeyi bulmak önemli.. umarım her şey gönlünce olur🤞
#vazgeçme30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın çalışmak zorunda değildir hatta çalıştığını vermek zorunda bile değildir eşi ona bakmak ve kadın da beş vakit namaz kılıp tesettüre uygun davranıp çocuklarını güzel bir terbiye ile yetiştirmesi ve huzurlu bir aile için iki tarafında gayret etmesi gerekiyor. Ama mecbur kalıp çalıştı parasını elinden zorla almak yerine aile , için eşler birbirine destek olmalı yoksa kadın köle değil.
00 Yorumla
Ortak bir birikim olabilir fakat bir bayanın kişisel harcamaları olur ki siz kendiniz de çalışıp para kazanan bir insansınız. Bence eşiniz biraz fazla üzerinize geliyor. Durumu kendisiyle detaylı bir şekilde konuşarak çözüme kavuşturmaniz aileniz için iyi bir çözüm olacağını düşünüyorum.
60 Yorumla
Böyle biriyle 1 ömür geçirmek isteyeceğine emin misin?
46 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiyor 7. aya girdik illallah ettim
Soran+1 yılAnlamıyor ki konuştum kulağına girmiyi bile bırak anlamamayi
- +1 yıl
Açıkcası aranızda ki ilişkiyi bilmiyorum ama, ileride belki çalışamaya da bilirsin senin kazandığın parayı bile kendine istiyor ve sana bir şey aldırmıyorsa o zaman parayı bu kadar çok seven adam sana neler söyler, neler yapar.. İleride daha çok zorluk çekersin gibime geliyor ne kadar kolay olmasa da belki boşanmak doğru çözüm olabilir.
Soran+1 yılYeni evliyim boşanmak için evlenmişim ben gerçekten de anlatıyoruk anlamıyor da hani çözüm üretiyorum birlikte ortak hesap açalım oraya her ay aynı miktarda para koyalım ona da diyor evlisin birikim yapmana gerek yok çıldıriyorum artık böyle bir adam Dünya uzerinde görülmemiştir bence
- +1 yıl
Hayırlısı olsun, parayı senden çok seven biriyle bu kadar süre birlikte olman bile büyük mucize. En sevmediğim insan tipidir bu anlattığın, senin kazandığın parayı senden alacak sana harcatmayacak vs evli olmanız onun senin hayatını kısıtlayacağı anlamına asla gelmez. Umarım bundan sonra iyi insanlar girer hayatına.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. o adamla ömür geçmez çocuk yoksa ayrıl
yakında maaşına el koyar yoksa90 YorumlaBak şimdi sen alakasız bulacaksın ama ben sana konuyu farklı bir açıdan anlatayım. Hani bir çocuk vardı ya, böyle biraz çekimser, biraz saf. Aptal değildi tabi ama yırtık da değildi. öyle kulağında elli tane küpesi burnunda pearcing i yoktu. Saçlarını kirpi gibi havaya dikip yanına sokulup eliyle oranı buranı okşarken sana ''Selem bebeğim naber. Bu akşam akıyo muyuz bara?'' demiyordu. Çoğunlukla bakmaya bile kıyamazdı sana. Sen de farkındaydın ama ''Tipim değil'' dedin. Gittin şu an evlendiğin adamı buldun. O senin beğenmediğin oğlan şu anda çok mutlu. İyi ki beğenmemişsin onu :D Sana gelince, hayatın boyunca çekeceksin o durumu. Varlık içinde yokluk yaşayacağın yıllar uzak değildir.
41 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha süper ya aynen böyle
+1 yılHanım efendi öncelikle merhabalar
Bilmiyorum yaşınızı kaç yıllık evli olduğunuzu ama evlenecek ya da geldiğimizi göz önünde bulundurarak eşini al karşına konuş izah et madem eline veriyorsun bana bakmak zorundasın de çıkıyorum işten de gör bakalım12 Yorumla
Soran+1 yılİşten çıkmayı düşünüyorum artık ben de kendime bir şey almam onun için fuzuli masraf gereksiz ben artık bir evli kadınmisim eve harcamak zorundaymisim evli olduğum için kenara para koyup birikim yapamama gerek yokmuşta
- +1 yıl
Ama bu kararı verirken birçok nedeni göz önünde bulundurmak gerekiyor
+1 yılÇevre baskısını değil kendini düşün. Bu adamın yaptığı resmen sana psikolojik şiddet. Sadece fiziksel değil psikolojik şiddette boşanma gerekçesidir. Hem maaşını da alıyorsun boşansan kimsenin eline bakmazsın. Çevrendeki sesleri kıs ve kendine odaklan
20 Yorumla
+1 yılevlilik sürecinde baya maddi açıdan zora girdi muhtemelen, sende borçların varsa bende yardımcı olamak isterim falan de, kişilik olarak paracı birisi ise geçmiş olsun evlenmeden önce farketmen gerekirdi
12 Yorumla
Soran+1 yılAldığımız mobilyanın borcunu ben ödüyorum
- +1 yıl
yani bilemiyorum birgün kağıt kalem hesap makinasını alın salonda yemek masasında oturun, evet maaşın ne kadar sabit giderin ne kadar.. sonra sen.. eğer onun vereceği başka para yoksa senden yardım isteyecektir, sende kadın olarak kişisel bakım vs. nedenleriyle bir yere kadar destek olacaksın. Maddiyat birçok evliliğin çatırdamasına hatta bitmesine sebep olabiliyor, zor süreç tavrını koy, ailesinden destek istesin mesela
+1 yılKimsenin başına böyle bir insan gelmesin bu ne ya böyle yemin ederim kanserlik abla kendine yapma etme ya bırak çevreyi sanki cefasini onlar mı çekiyor bak erken yaslanirsin sinir hastası olursun deymez heleki cocukta yoksa direk ayrıl kendi paranın keyfini çıkar
10 Yorumla
+1 yılÇevre, aile, akraba baskısı senden ya da yarın mutsuz olduğunu evlilikte bu adamdan olacak çocuğundan daha mı önemli. İşin de var çok şükür maaşını çevre, aile ya da akrabalar vermiyor. Baş tekmeyi baksın yoluna.
20 Yorumla
+1 yılÖyle biriyle ömür geçirmek imkansız gibi bir şey güzelim. Henüz 7. ayımız diyorsun. Çocuğunuz yokken her şey daha kolay olur. Elalemin ne dediğine de bakma, ağzı olan öyle veya böyle her şeyi konuşur. Sonuçta onlar değil sen yaşıyorsun bu hayatı. Kimin ne dediğini önemseme, aç davanı ve boşan.
00 YorumlaKimse sadece eve harcamak zorunda değil. Büyük giderler hariç. Bir rujun bile hesabı dönüyor ise o evliliği devam ettirip ettirmeyeceğini iyi düşün ve çocuk yapmaktan kaçın. Baktın olmuyor ki hiç değişmez yolla gitsin. Bu kadar cimri ise ayrılman halinde edinilen mallar da proplem çıkarır dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılBöyle sözde erkeklerin onursuz yüzsüz basit ve tutarsız davranışları kişide beyin felci etkisi yaratır, göklerde ki onların eşlerine gani gani sabır vermeli.
30 Yorumla
+1 yılÖyle şey olur mu ya? Hayat geçmez böyle. Kendini bu kadar ezdirme. Eşinle güzelce konuş. Aile baskısından korkma, hayat senin hayatın. Bu kadar olmaz ya, sen onun harcadıklarına karışmıyorsun, o da senin harcadıklarına karışmamalı, en azından karışsa bile bu kadar takıntı haline getirmemeli. Ben olsaydım böyle yapmasına izin vermezdim ama karar senin sonuçta.
30 Yorumla
+1 yılAbla baskıdan korkma ayrıl gitsin millet baskı yapacak diye bir ömrünü yakma o baskı bir yere kadar sürer ama o adamın yaptığı bir ömür değişmez insan yedisinde neyse yetmisinde o baktın düzelmiyor bitir sana yazık
10 Yorumlaişlerine göre erkek üstün erkek sahiplensin eve baksın yok erkek eve bakıyır kadın susup evde otursun ama kadın çalışıncada her kuruşuna göz dikmeyi biliyorlar onun ne haddine senin harcamalarına karışsın ya
10 YorumlaKusura bakma ama o da az güzel kardeşim değilmiş maaşına göz koymuş resmen bana ver diyor
19 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünmeye başladım artık 7. ayimiza girdik illallah ettirdi canımda bezdim bekarlık sultanlikmista anlayamamışim kimseye eşek gibi caliio kazandığım paranın hesabını vermek zorunda kalmıyordum bir kadın kendine bir ruj bilemi alamaz ya kendime aldığım herşey gözüne batıyor adamın
Soran+1 yılEvlenmeden önce param ile ilgilenmezdi hiçbir zaman, anlayamadım ahh Salak kafam ah
Soran+1 yılElbette konuştum ama yok aynı yani diyorum tamam o halde ortak hesap açalım oraya her ay 1.000 tlsini Atalım ikimizde onuda kabul etmiyor evli kadınmisim zaten birikim yapmama gerek yokmuş çıldırcam yani mal mıdır rol ki yapıyor anlam veremiyorum
+1 yılGit adam akilli konuş de tamam biriktiricm eve de gitck ama biraz de bana kalsın iyice konuş snde
112 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum ama evlisin sen birikim yapmana gerek yok diyor evlendiğimden beri köşe para koymadım daha
- +1 yıl
Nasıl yok deseydin sn biriktiriyon mi deseydin snn o para nereye gittini Allah bilir de sende
- +1 yıl
Evliyimde başına bı gün birsy olursa en azından biriktirmisim olur sokakda mi kalım bunu mi istiyon de sene
- +1 yıl
Biraz abart
- +1 yıl
Ama kabul. etme
Soran+1 yılİleride bebeğimiz olursa diye köşeye para koyalım diyorum bebek olduğu zaman hak çaresine bakarız diyor bazen benimle maaşım için evlendiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Çalışmıcam ev hanımı olcam desen
- +1 yıl
Paran icn kaldıysa çekip git
- +1 yıl
Nekdr acı verirse ver ciddyim şu an gitmek veya 5 sene sinra gitmek varken
- +1 yıl
Ailen bakış açısı önemli tabi ama sonunda anlarlar seni mutlu olmanı isterler
Soran+1 yılÖnce ailem ile konuşacağım bu konuyu inşallah ters tepmezler yeni evli olduğum için açıkçası aileme açamıyorum konuyu
- +1 yıl
Konuş canım ama de mutlu olmadığını
+1 yılevliligi yanlis anlamis o mal omur gecmez oylesiyle
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle görünüyor 7. ayimiz ama illallah ettirdi
- +1 yıl
sen de seks yapma bak kuzuoluyormu olmuyormu boyle olmaz bosan sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikte bu kadar açık sözlü olmak kırıcı değilmi kötü alışkanlıkları konuşmak yerine iyi alışkanlıklarından bahsede bilirdi. Eminim iyi alışkanlıkların vardır harcamaların hesabsız ola bilir fakat daha çocuk yoksa normal kafanı dağıtmak için harcıyorsun başka napa bilirsin ki para sonuçta harcamak için kazanmışsın eve toplayıp saklamam için değil.
10 Yorumla
+1 yılSaçmalıyor eşin harcasan ikiniz için harcayacaksın ne tuhaf biriymiş karım kendine baksın giyinsin yesin dikkat etsin kendine diyeceğine söylediklerine bak eşin sorunlu biri
10 Yorumla
+1 yılDirekt boşan hayat geçmez o adam ile. Bu ne yahu evine çalıştıracak köle mi aldın? Hiç mi kişisel ihtiyacın yok senin. Bunu düşünemeyen biri ile ilerlemez.
10 Yorumla
+1 yılNe para göz kocan varmış senin öyle, kadın çalışıyorsa bir miktarını eve diğer kalanını kendi özeline harcar, vur şunun kafasına saksı falan kendine gelsin.
10 Yorumla
+1 yılNormalde yapıcı olma taraftarıyım böyle konularda lakin, bu durum direk boşanma sebebi. Tabiki hemen boşanma düzelmesi için tolere edebildiğin kadar et, düzelmiyorsa yapacak bir şey yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnemde çalıştığı paranın hepsini babama vermek zorunda kalıyordu ekstra alırsa söylemiyordu gizlice biriktiriyordu bana veriyordu falan. Bence biraz güçlü dur eşine müsade etme. O kim ki senin paranı yönetiyor. Açık açık konuş bu durumu.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişi sizden çok maaşınızla evlenmiş gibi. Evliliklerde ortak giderlere ortak ödeme yapılır, birikimlerde ortak oranda paylaşılır. Araç veya gayrimenkulde ortak ruhsat, tapu çıkarılır.
10 Yorumla
+1 yılBencil bi insanla evlenmişsin böyle insanlar zulümden başka birşey olmaz
10 Yorumla
+1 yılSeni hayat eşi olarak görmüyorda geçim kaynağı olarak görüyorsa bence çevrendekilerin görüşlerine aldırma boşan başarabilirsen hayatını yaşa
20 Yorumlaİstediğin gibi harcarsın. Başta çizgiyi niye koymazsınız ki anlamıyorum.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 533 cevap paylaştı. Bu adam hayatta düzelmez. Hayatını zindan eder. Karar senin.
10 Yorumla
+1 yılBir kere kadının kazandığı parayı evi için harcama zorunluluğu yokki eğer lafla düzelmiyorsa bence sende onun parasının hesabını sormaya başla rahatsız olacaktır belki seni anlar en sonunda ya boşanmaya gider sen kurtulursun ya da ilişkiniz düzelir mutlu olursunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Eve eşit bir şekilde yardim edilmeli kalan parada ciftin kendisine kalmalı. Yani ne erkeğe ne de kadına eve bakma zorunluluğu yüklenmemeli
- +1 yıl
@feminenoğlan evet senin dediğin daha doğru ama bence oda hesabını sormalı belki rahatsız olursa tavrını değiştirebilir
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Koy çevre baskisinin *mna. Millet ne der diye bakar ona göre hayatina yön verirsen hayatin kararir. Seçim senin. Cesurlar bir gün, korkaklar her gün ölür. Boşa o erkek kılıklı i* bneyi.
00 Yorumla
+1 yılOkurken sinirlendim yeminle ya ona neymiş acaba sen kazanıyorsun tabiki de kendine birşeyler harcicaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutumlu olması ve mantıklı olması bir erkekte olması gereken özellik. Sonuç olarak refaha ermenin yolu para. Eğer 50 yaşına gelip hayla çalışmak istemiyosan birikim ve yatırım mantalitesine sahip olmak lzm. Belki sen biraz bencilce düşünüyorsundur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtalar boşuna dememiş karı malı yenilmez diye en iyisi karıyı çalıştırmamak çalıştıkları zaman eve para götürdükleri zaman bir havaya giriyorlar mümkün olduğunca çalıştırmam Allah nasip etmesin karı malını yemeyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleme paranı ya da az söyle. Bizim bir hoca vardı sırf bunun için kocasının üstüne herşeyi atmış. Parmağı kopmuş adamın. Boşanmışlsrdı.
11 Yorumla- +1 yıl
Cana kast etmekten umarim hapistedir biyle kisiler halk arasina girmemeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarı parası yiyen erkek evlenince çalışcan diyen çalışıp paranı elinden alan vede cimri olan insanla ömür geçmez babamda cimri biraz ömrümüz çürüdü
10 Yorumla
+1 yılEn sevmediğim erkek gibi cimri pinti varyemez iğrenç bir erkek tipi
20 Yorumla
+1 yıloha olmaz la emeğe saygı hiç değilse nasıl kro tipleri buluyonuz anlamıyorum qq
18 Yorumla- +1 yıl
ileride şiddet uygulayabilir
- +1 yıl
çocuk var mı
Soran+1 yılHayır çocuk yok
- +1 yıl
kendi çalışmıyor mu
Soran+1 yılEvet çalışıyor
- +1 yıl
acaba diyorum parayı başkasına mı harcıyor?
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben ona ne kadar maaş aldın ne aldın ne kadar paran kaldı nereye harcadın diye sormam hiç
- +1 yıl
bu evlilikten sayılmıyor bence şu aylar en çoşkulu aylarınız olması gerekiyordu ama biri mahvetmiş gibi Bu arada tkp atsana konuşalım bu konuyu
+1 yılTamam eşsiniz olabilir maaşını sorabilir ama öyle bişey yapamaz kbsın onu uyar uygun bir dille
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden bu konularda sana işaret vermiştir. Psikolojik ve ekonomik şiddet boşanma nedeni
20 YorumlaEvlenmeden bazı çizgilerinz olsun ki böyle keresteleşmesin partneriniz sende ona hesap sor bakalım iyimiymiş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin ne kadar maaş aldığın onunla ne yapacığın kimseyi ilgilendirmez tabii ki eve harcama yapacaksın sadece kocan geçindirmeyecek ama kendine aldığın ve alacağın şeyler onu ilgilendirmez bi kadının hep bi ihtiyacı olur bence en iyisi boşan kendi başına yaşabilecek bir kadınsın gez toz eğlen yani hiçbir erkek için çalışmıyo ve yaşamıyosun
24 Yorumla- +1 yıl
yuva bozmayın yuva bozanın yuvası olmaz evlenmişler ne güzel bir şekilde anlaşırlar mutlu bir aile yuvası var emin olun boşanırlarsa çok daha zorlanır benden söylemesi
Cevap sahibi+1 yıl@mustafacici21 ortada kalacak bir çocuk yok bi kadının sadece maaşı için kullanılası yaşatılması resmen bu kadın çalışmasa boşanacak bir adam bu adam
- +1 yıl
Haklısın ana bence sen yine öyle deme çözüm bulmak lazım sorun yaratmak değil
- +1 yıl
Onların arasındaki ilişkiyi de bilmiyoruz belki çok seviyorlar biribirlerini belki severek evlenmişlerdir nerden bilip de yorum yapacağız ALLAH ask8na onun için bence girmeyelim aralarına çözüm bulmaktan yanayım ben
+1 yılKendi parasi yokmuymus da seninkine goz dikiyor. Bosa onu sonucta cevrendekiler degil sen cekiyorsun onun aptalligini
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılO sana maaşının 1 TL'sinin bile hesabını yapıyor ama sen onun ne kadar maaş aldığını bile bilmiyorsun. Süper troll soru. Ya da evliliğiniz troll. Neyse işte..
00 Yorumla
+1 yılAynisini sende yap ne kdr aldin nere harcadin evlisin eve erzak falan
10 Yorumlaneden acaba güvenilmez birimisn veya aranız da bir şunu mu yaşandı
02 Yorumla
Soran+1 yılBirşey yaşanmadı gayette güvenmiyor ise evlenmeseydi ben kendi eşek gibi çalışıp kazandığım parayı kendime birşey alamıyorum benim kendime bir kıyafet bir ruj almam onun için fuzuli masraf oluyor kendime bir şey alayım evde o gün kavga kıyamet dünya kadar rujun var niye alıyorsun neden aldın beğendim aldım diyorum sen evli bir kadınsın paranı çar cur edemezssin diyor aynı zamanda birikim yapalım ortak hesap açalım ileride bebek falan olursa diye diyorum onu o zaman düşünürüz evlisin zaten sen gerek yok birikim yapmana diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen onun parasını yönetmen gerekiyor iken düştüğün duruma bak. Çok yüz verirsen olacağı bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen buna izin veriyorsun para senin baktın çok baskı yapıyor değişmiyor sktrçek boşa nafaka ak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olmamak için çocuk yapmadan, hemen boşan. Ciddi söylüyorum, hayatını zindan eder.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAile, akraba baskısı illa biter bir süre sonra. Ama boşanmazsan ömür boyu çekmek zorunda kalırsın. Çekinme, kendine güven. Çilesini çekecek olan ailen değil sensin. Boşanmanı öneriyorum.
+1 yılislamiyete göre evin geçimini tamamen erkek karşılamak zorunda kadın parasını vermek istemiyorsa kocası ver diye zorlayamaz kadın vermezse günaha girmez
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılValla o kad a r detaycı olursa kaybeder hata yapar ve aldanır kadına o kadar hesap sorulmaz
00 Yorumla
+1 yılbence de oturun bir konuşun. mağaza yöneticisi bir kadın olarak parasız gezmeniz doğru olmaz. mutlaka aile bütçesine katkınız olacak elbette. eşiniz nasıl kendisi için harçlık ayırıyorsa sizin de kendinize ayırmanız gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılAksine evin ortak ihtiyaçları beraber karşılanır. Herkesin parası kendinedir. Babam doktor, annem avukat öyle yapıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun artık çok geç hayat sana zulüm olur karşında yontulmaz bir odun var yazık
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşanmak iyi bişey değil ama bazı durumlarda daha fazla pişman olmamak için ayrılmak gerektiğini düşünüyorum
öncelikle nasılsınız. merhaba üzgünüm ama bu ilişkide aptal yerine konan sizsiniz asla ama sla ipleri onun eline vermeyin sonra asla geri alamassınız.
10 Yorumlaişte bu yüzden evlenmek istemiyorum ona ne be evlendiniz diye her hareketini sorgulayacak mı tiksiniyorum böyle tiplerden
16 Yorumla- +1 yıl
sende evlenmek istemiyom diyip duruyon tamam evlenme 😁senin de hayatin boyle olacak diye birsey yok
- +1 yıl
melda haklisin bosanmali eziyet ettiriyor sadece kiz kendine
- +1 yıl
yol asil yakin iken donmeli bebek yokken yani
+1 yılhayır tabi ki değil ama bence evlilik herşeyin paylaşılmasıdır. ne yani para sevdiğinden daha mı önemli
10 YorumlaEve bakmakla yukumlu olan erkektir kadin degil
30 Yorumla
+1 yılÖyle saçmalık mı olur aile baskısı ne ya mutlu olamıyorsan zaten olamaz sana bişey sormak istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
?
+1 yılAdam akıllı konus baktın devam ediyor ailene söyle bır ortak care bulunur
10 Yorumla
+1 yılTabiki hayir kocan seni kadin yok hizmetli olarak almis evine
10 Yorumla
+1 yılŞöyleki öyle bir hesap vermek zorunda değilsin. Ama şunuda bil erkekre eve bakmak zorunda değil hersey eşit.. kadinda eve yardim etmeyecem diyemez. Yani tam eşitlik olmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat