Eşim harcadığım her kuruşuna hesabını soruyor, ne yapacağım?

1 yıllık evliyiz evlendiğimden beri iyi bir işte çalışıyorum eşimle ikimizinde eğitimi yerinde fakat eşim ailesiyle çalışmayı istediği için kendi mesleğimi yapmıyor kendi işlerinde de babası aylık 4000 tl veriyor evimiz kira değil ve bende çalışıyorum diye benim maaşım 14000’i buluyor fakat ben işte çalışmamın sebebi aileme düğünden sonra borç konusunda yardımcı olup kendime evime eksiklerimi alıp muhtaç olmamaktı. Şimdi çok şükür ailemde borç bitt fakat eşim sürekli paranın hesabını soruyor tek tek açıklıyorum bana kuruşu kuruşuna hesap vereceksin diyor. Yani böyle saçmalık mı olur ben hiç ondan para almıyorum onun da parası yetmiyor diye sürekli bana yükleniyor evin her şeyini ben alıyor ödüyorum. Anneme borç verdiğimde annemin maaş günü kartıma baktırıyor annem gerçekten geri yatırdımı diye yatırdığını görünce tamam diyor yani ben çevremde görüyorum çoğu karısının aldığı maaşı bile bilmez ailesi de utanmadan sürekli çok paranız var ne yapıyorsunuz bu kadar parayı diyor. Eşim de neden bu kadar para alıyorum demez ailesine. Konuşmayı denedim açıkta mısın diyor. Para konusunda sürekli tartışıyoruz ay sonunda da nerde bu kadar para diyor e herşeyi ben alıyorum kendime kıyafet bile almıyorum daha ne yapayım. Siz olsanız ne yapardınız?

Eşim harcadığım her kuruşuna hesabını soruyor, ne yapacağım?