Eşim harcadığım her paranın hesabını sorup bağırıyor, bu ilişki nereye gider sizce?

Arkadaşlar ben 1 senelik evliyim kirada oturuyoruz ve eşim çalışıyor şu anlık sadece çocuk falan yok ama eşim bana aylık 2-3 anca veriyor ve asla yetmiyor

ben böyle bir insan değilim ailemin durumu iyiydi el bebek gül bebek büyütüldüm ve onun durumunun iyi olmadığını zaten biliyorum

arkadaşımla bir yere gittik ve para harcadım arkadaşım 10 harcadıysa ben 1 harcadım ve bana neden haber vermiyorsun falan diye laf söylemeye bağırmaya başladı bana ben bunlara alışık olmadığımı söyledim en ufak şey alsam her şeyden haberim olacak çalışınca maaşını bana verirsin falan diyor hayattan soğudum desem yeridir. Özür bekliyor asla konuşmayı düşünmüyorum kendini haklı buluyor 1k için kalbimi kırdığına değer mi bilmiyorum çok garipsedim bu durumu gerçekten cimrikiği çok yok parası yok daha doğrusu biliyorum ama bu hareketlerle ne yapacağım ben ya?

Eşim harcadığım her paranın hesabını sorup bağırıyor, bu ilişki nereye gider sizce?