arkadaşlar anlatacağım olay şu başıma gelen: nişanlımla dışardaydık parasının bittiğini öğrendim bana garanti hesabın var mı dedi benimde banka kartım vardı evet var dedim hesabıma baktığımızda 200tl para olduğunu gördük unutmuşum ben bide böyle kenara atarım unuturum bazen zor günler için. arkadaşından borç para istedi arkadaşı hesaba attı. daha sonra banka kartım onda kaldı ben istemedim bile istemeyide unuttum hala bende sanıyorum kart. sabah oldu aklıma o 200tlm geldi ödemelerim vardı internet bankacılıgından ödemeleri yaptım birde ona pasta siparişi verdim dogum günü diye. bu arada arkadaşlar ay sonu hani paramdayok o 200tlyi görünce orda okadar çok sevindimki. ögleden sonra 3 4 gibi beni aradı bana kızıyor bu arada arabamıda onda bıraktım. sabah işe o bıraktı beni. işte arabama yakıt alacakmış bi bakmış kartta para yok sanki o hemen harcıycakmış gibi ben parayı harcamışımda bilmem neymişte çok kırılmış. ya dedim bütün yaşadıgımız bunca şeyden sonra sen nasıl böyle düşünürsün ama yok kırılan oymuş ama önemli degilmiş çünkü harcadıgım benim parammış zaten. şimdi burda kötü olan aman o harcamasında ben paramı harcıyım hemen diye düşünen kötü karakter ben miyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır ya sen haksız falan değilsin ama kusura bakma da kendini yıkanacak kaz gibi önüne bırakıyorsun hem senin arabanı kullanacak hem de senin kredi kartını. Pardon da ney bu🤔 Daha evlenmediniz. Ayrıca kendi parasından verebilir mazot mu benzin mi artık ney alıyorsa. Bana çok çok tuhaf geldi bu davranışı. Paranı nereye ne zaman harcayacağını ona soracak halin yok. Daha evlenmediniz sana kendi paranı harcıyorsun diye kızıyor.
24 Yorumla
Soran+1 yılhayır birde ne zaman paraya ihtiyacı olsa ona gönderiyorum 100 200 300tl ondan asla para istemiyorum sürekli parası yok çnkü
Soran+1 yılyapılan nankörlükler insanın zoruna gidiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılBence bu olayda kesinlikle senin hiçbir suçun Yok kendisi biraz gereksiz kıskançlık içine girmiş büyük ihtimalle de sanki benden parasını kıskanıyor bak hemen çekmiş gibisinden havalara girdiğini anlıyorum Ama çok haksız, birincisi para senin paran istediğini yapmakta özgürsün, ikincisi daha şimdiden bu kadar para mevzusunu sorun yapıyorsa bence hiç evlilik yapmayı düşünmesin, üçüncüsü de böyle dengesiz karaktersiz insanları nereden buluyorsunuz bilmiyorum ki kıymet bilmeyen biriymiş Allah sonunuzu hayır etsin.
30 Yorumla
+1 yılNe enteresan soru. Soru etiketi de enteresan. Bence nişanlında kişilik bozukluğu var. Başka söylenecek bir şey yok. Sen paranı harcarken tabiki ona sormayacaksın. İhtiyacı vardiysa da o senin paranı harcarken izin isteyecek. Söylenecek çok şey var da yeri değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılbende ona öyle söyledim sen harcıyacagını söyleseydin zaten ben ellemezdim sen birşey söylemedin benim haberim bile yok kartın sende kaldıgından dedim hayır madem harcıycaksın ara beni deki böyle böyle arabaya yakıt yüklicem de
Neye harcadığınızı biliyorsa kırılmaya sebep yok. Zaten sizin olan arabanıza sizin paranıza lyakıt alacakmış. Neye küstü ki... Onu siz tanıyorsunuz genelde böyle değilse dara düşmüş olabilir. Ama hep böyleyse garip. Zararlı alışkanlığı falan yotur umarım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
51Cevap
Gökten melek inse kartımı vermem kimseyede hesap vermem.
Öyle saçmalıkmi olur kart senin kartın belki ödemelerin var belki başka şeye harcayacaksin.
Maden araban onda o arabnin yakıtını kendi cebinden ödeyecek senin parandan değil.
Hayırdır sen nişanlını evlat mı edindin, bakımını mi üstlendin oldu olacak altinida değiştir.90 Yorumla
+1 yılBu kadar da kafada kurmamak gerek ya nerden ne çıkarmış. Bide pasta alıyon iyiliği haketmiyor böyle insanlar al ben bir dünya fedakarlık iyilik yaptım da noldu ağzıma etti gitti
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır o kartı hiç ellememesi lazımdı zaten
- +1 yıl
Tabiki yani
Ey gizli üye bu senaryoyu yazmak için çok düşündün mü yahu nasıl kafalar yaşıyorsunuz nasıl bi ilişki modeli anlayışınız var yaa şu olaya bak başından sonuna kadar saçmalıklarla dolu bide üşenmeden okudum harcadığım zamanıma yazık yok neymişte nişanlım para harcadığım için kızmış yok nişanlıma arabamı verdim yok doğum günü pastası almış ya neyin havasını atıyon görenin nişanlısı olmuş tutmuş neyse bişey derdim de ya afedersin de s... tir olsun gitsin dert ettiğiniz şeylere bak
20 Yorumla
+1 yılbence evlenene kadar para mevzularını asla karıştırmamak lazım hiç bir şekilde iki tarafta birbirine bakmak zorunda değil ilişki kurulurken buna dikkat etmek lazım siz başta hatayı yapmışsınız kart vermeler araba vermeler vs. ve soruna gelecek olursak kartı verdikten sonra öylece harcaman çocuğa yanlış düşündürmüş ki bence de haklı. maalesef elimizde niyet ölçer yok o yüzden hissettiğin şeyleri açıkça söyle gerçekten o niyetle yaptıysan itiraf et yok yapmadım diyorsan da yaptığının arkasında dur sevdiğin kişi gerçekten seni seviyorsa sana inanır.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılBeyefendi arabanızı sizin yerinize kullansın, sizi bindirecek diye sizin kartınızla arabanıza yakıt koyacak kadar fedakarlık yapsın, siz teşekkür etmeyin. Tabiki kızacak.
İşin şakası bir yanada beyefendi ile geleceğiniz para konusunda çok sıkıntılı olacak gibi görünüyor.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemek yok parası napsın cocuk hayat musterek senın olunca ona verecen onun olunca sana verecek ama basına kalkma lutven cunku haklısın evet ama 200 tl ona umıtvermıstı belkı ufak tefek seyle rolur namkor deyıl yokluk adama hersey yaptırırı allah kımseyı yoklukta bırkamsın send euzulme olurmu begenım haklsın ama olu rböle seyler
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılSenin arabana senin paranla benzin alan ve kartta para olmadigi için seni fırçalayan nişanlı kaç kurtar kendini
60 Yorumla Hahaha senin paranla senin arabana yakıt alana kadar kendi parasıyla alsaymış sen almayı bilmiyor musun sanki yavuz hırsız ev sahibini bastırır
13 Yorumla
Soran+1 yılsanki o hemen harcıycakmış diye harcamışım gibi olmuş öyle söylüyor
+1 yılParanızı erkeklere yediriyosunuz sonra boyle nankorlukle karsilasinca da sasiriyosunuz ya ben de ona sasiriyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılokadar haklısınki
Bu malın burcu ne çok boş yapıyor iyi bilirim böylelerini
22 Yorumla
Soran+1 yılakrep
+1 yılBiraz alınganlık yapmis. Erkeklerin maalesef bu tür gereksiz alinganlari olabiliyor. Eger nisanli degilde arkadas olsaniz alinganlik yapmasını ya da böyle düşünmesini anlardim. Lakin sen onun yuva kurmak adina adim attigi kişisin. Lüzumsuz alinganlik yapmis. Sanirim Şu an maddi acidan eli darda yani parasi yok ve alınganlıgininda nedeni bu. Eger parasi olsaydi elinde eminim ki asla aklina bile gelmeyecekti.
00 Yorumla
+1 yılBildiğin senin yanında kompleks yapmış.
Gözünü seviyim getire dön bundan.
Çünkü senin ondan üstünlüğünü sen kabullenmesen bile o bunu hep yaşayıp sana hayatını cehenneme çevirecek.
Baş tekmeyi gitsin. Elin şımarık çocuğunun triplerini çekme boşuna. 3 gün sonra babanın evine dönersin !00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem senin arabanı kullanıyor benzinini bitiriyor. Üstüne sen kendi paranı garcadığın için sana kızıp senin paranla benzin alacaktım diyor. Bana saçma geldi. Benzinin parasını kendi cebinden ödemesi gerekmiyor mu? Zaten o bitirmiş? Hayır sen o para ile benzin alacak olsan zaten alırdın. Bana saçma geldi başka bir şey yapıcaktı suçu sana atıyor belki 🤔
20 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl bacım ondan bi cacık olmaz yaz kenara lazım olur aynısı bende vardı merak etme evlendik ve sonuç boşandık yapma biliyorum dinlemeyeceksin ama Dinle lütfen ayrıl
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı. Simdi erkeklere odun diyorsunuz ya anliyorum.
Ama merak ettiğim özellikle kerestecilerde mi dolasip boyle odunlari buluyonuz anlam veremiyorum.
Kesin yakisikli veya karizmadir zaten. Bunlar karin doyuruyor ya🤔🤔30 Yorumla
+1 yılSenden habersiz senin kartınla benzin almaya kalkan o ama suçlu olan sen misin şimdi? Senin araban olabilir fakat kullanmak için senden almış sonuçta kendi cebinden de ödeyebilir.
10 Yorumla
+1 yılSen neden arabanı veriyorsun karşındakine ne kadar taviz verirsen o kadar üstüne düşer
40 Yorumla
+1 yılEvettt güzel konu bugün senin kendi kazandiğin para için sana bunu yapan acaba yarin neler yapacak diye düşünüyorum. böyle adamlarla evlenmeyin yakmayin hayatinizi yol yakinken dönün o virajlardan olmaz koca olmaz o da kendi hesabini bilseymiş ne malum senin paran için senle evlenmediği hadi bakalim para senin araba senin hak senin ve sana kiziyor ne haddine acaba fazla mi yüz verdin fazla mi müdahale izni verdin otur ve düşün?
30 YorumlaBiraz komik olmuş durum 😄 onun öyle düşünmesi normalmiş gibi geldi şimdi bana... ama senin yaptığın da normal.
10 Yorumla
+1 yılkızım enayi misin sen? adam seni yola yola kaza çevirmiş hala burada derdine derman ariyosun. Ya parmağını kes ya yüzüğünü çıkar bu adamın yaptığı yolsuzluğu “malum”lar bile yapmadi yuh yani
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır bide nankörlügü had safada senin o karta hiç dokunmaman gerekir zaten
- +1 yıl
bence de.
Başlığı okudum sadece o yetti zaten. Böyle kontrol manyağı insanlarla neden birliktesiniz anlamıyorum
40 YorumlaHem arabanı verecek kadar yaşanmışlığınız var hem de daha banka kartlarını bilmiyor 😂😂😂 ama banka kartları yüzünden sana kızabilecek kadar da samimi
20 YorumlaYaw kardeşim senin kredi kartin araban ortam malı gibi neden onlarda dolaşıyor. Paylaşılacak şey vardır paylasilmiayacak şeyler verme kimse ye suç sende kusura bakma ama kimseye kendi kartini veremezsin kart vermek nedir ya
30 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle arbana yakıt almak için kartı kullandı ve boş olduğunu görünce rezil olduğunu düşündü 🙄
Ama gereksiz büyütülmüş bir olay30 Yorumlayarin oburgun kartina el koyar arabana el koyar kalirsin sap gibi, ki zaten el koymus kadar olmus baksana paranin hesabini yapiyo ona ne ya ona ne? Nisanlin bu kocan değil ayar oldum
10 Yorumla
+1 yılAşağıda biri eşekli bir yorum yapmış ona katılıyorum
10 Yorumla
+1 yılBu adam senden düpedüz faydalanıyor. Evlenmeden önce bir daha düşün derim.
10 Yorumlavay be ne güzel hikaye be hayreyle okudum son dönemlerin en iyi rüyası mı hikayesi mi adını koyamadım :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl30dk önce yaşadıgım olay içimi dökmek istedm okadar zoruma gittiki
+1 yılSen haklı olabilirsin ama nişanlın para mevzusunda senin onu ezdiğini falan düşünüyor olabilir. Bazı insanlar bunu takıyor çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünen insan nişanlısının kartındaki paraya dokunmazdı
- +1 yıl
Sen daha iyi bilirsin senin nişanlın sonuçta
+1 yılGenelleme yapmak istemem ama bu yani grubundan çok a*salakça hikayeler geliyor. Uydurma olur da bu kadar mı saçma olur be
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yaş grubundan*
Nisanlın paragöz ün teki..
200tl. için bin tane takla atmış sana malesef ..
Hesabın da daha yüklü bir miktar olsa.. kimbilir daha neler yapardı.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu olay gururuna dokunacağına; senden para istemesi, senin arabanla gezmesi, yetmezmiş gibi senin paranla ona yakıt alması ve dahası kartını onda unuttuğunda sana teslim etmemesi dokunsun gururuna. Bir de utanmadan seni suçluyor. Ayrıl boşver şunu.
10 YorumlaŞaka mı bu. Pardon kurgu mu desem daha doğru olurdu
20 YorumlaSen ona neden araba ve para veriyorsun anlamış değilim
20 Yorumla
+1 yılSorun sende değil tanamen onda. Bu tip erkeklerin muhabbetleri genelde hep para olur. Belliki kendisini senin yanında yetersiz ve ezik hissediyo. Bugün böyle düşünen yarın ohoo..
20 Yorumla200 tl ne lan 😂 bir de nişanlısınız. Erkek adam karı gibi pinti olur mu ya. İşi gücü heralde
20 YorumlaO parayı neden sahiplendi ki, sanki parası yok diye illa ona vermek zorundasın, saçma geldi evlenene kadar kasalar ayrıdır abi
00 YorumlaBuraya yazınca ne oldu şimdi olay düzeldi mi? Senin nişanlın sevdiğin kişi severken nişanlanırken de başkalarına sormuşsundur umarım
00 Yorumla
+1 yılSen burada saf olan kisimsin hem kartı ver hem arabayı ver üstüne felan da yap reis 😂
10 YorumlaBu kadar şeyi yapmışsın artık bunu da dert etme bence karışsın bari.
10 Yorumla18-24 yas arasi, altinda arabası var, kartinda 200 tl gormus ona seviniyor, hakikaten enteresan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeşke kartı ondan aldıktan sonra harcasaymışın.
sanki o harcar diye harcamışın gibi olmuş10 Yorumla
+1 yılseni seviyor ama ona sağladığın avantajları da seviyor bu seni bir süre sonra doldurabilir bu konuda onunla konusmalısın yoksa ilerde iyi niyetin suistimal olur ve aranızdaki saygı etkilenir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye kendi parasıyla benzin doldurmuyor da sneinkiyle onu anlamadım
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 365 cevap paylaştı. Nışanlın nasıl bi kafada ama? Cidden böyle iyi kişiler böyle insanlarla birlikte yazık
10 Yorumla
+1 yılNişanlini taniyan sensin ikinizinde suçu yok bence kartin onda diye harcadigini düsünmüs olabilir ona durumu acikla bilerek yapmadigini bir an sinir hali olmus olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ne karışıyon kartımdaki paraya yaprağım diyeydin
10 YorumlaSenin parana karışmaya hakkı yok evli bile değilsiniz daha üstelik
00 YorumlaHakki yok senin hesabindaki paraya karsilik nasil hesap yapar ki
00 YorumlaYarın o bir gün evlenince elinde ki parayida alır görürsün.
00 Yorumla
+1 yılKardan adamdan adam olur ama senin nişanlı dan adam olmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılSeni artık eşi gibi gördüğü için boş yere para harcamanı istemiyor olabilir mi? Evet.
00 YorumlaKonuşun doğru dürüst birde benden tavsiye olsun. Fazla yüz vermeye gelmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen eşşek olursan sana semer vuran çok olur.. eşşek olma.. bye
20 Yorumla
+1 yılYa s-ikecem gerçek olmayan hayali şeyler kurup aptal aptal şeyler paylaşıyorsunuz burda ne sevgilin var ne kartın var burda muhabbet olsun diye paylaşmışsın
20 Yorumla
+1 yılokumayın özet geçiyorum, dişi ergen ve erkek ergen didişmiş para bahane
20 Yorumla200 liranın lafını mı ediyor sana, komikmiş baya nişanlın mağdur edebiyatı falan iyiymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet sensin. olmasan bize sormazdın. İnsanın kendini kendini kandıramayınca başkalarının kandırmasını ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyler sakin olun trollun teki. Aklina ne geldiyse yazmis. Kolpacinin onde gideni
20 Yorumla
+1 yılPara olayı şimdiden kavga çıkarmış sonrası için diyecek bişey bulamadım
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Nişanlım kendi kartımdaki parayı harcadığım için bana kızdı. Buna hakkı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım