Güncellemeler
+1 yıl
banka kartımdan bazı iş hesaplarını yürütüyordu ama kontrol edesim geldi bir de baktım kredi kartı talebi ve ihtiyaç kredisi taleplerinde bulunup durmuş hemen uygulamadan onun telefonu da kayıtlıydı kaldırdım uygulamanın şifresini değiştim ve artık kartımı kullanmasını istemediğimi söyledim beni güvensizlikle suçladı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Senin kartınla kafasına buyruk senden habersiz işler cevirmesi tabiki de hoş değil. Nikahli eşi olsan bile sana sorması, fikir alması gerekir.
aslına bakarsan bende bunu doğru buluyorum evli olsak bile bana sormak zorunda olmalı
Yani tabiki sonuçta tek kişilik bişey değil bu kafasına göre hareket edemez o nokta da kimse.
iki kişi yaşanacak hayat şimdiden temelde hatalı oluyor gibi hissediyorum
Banada öyle geliyo.
Sen güveniyo musun peki ona.
bana da maalesef
böyle davranacak beni haklı bulmayacaksa tabi ki güvenim sarıldı şu an önceden güveniyordum diyelim biz ona
Mutlu musun peki nişanlılık nasıl gidiyo.
hiç mutlu değilim bu evreler hiç bana göre değilmiş zaten zorlanıyordum bu olay tuzu biberi oldu
Beni takip eder misin
O adam tehlikeli pek güvenme istersen.
nasıl tehlikeli
Arkandan iş çeviriyor. Seni kullanıp, kefil yapıp şutlamayacağının garantisi yok
ben de o yüzden hemen telefon bankacılığı tanımını kaldırdım online işleme giremesin diye banka hesabını da acil kapattırmayı düşünüyorum ama suçlu hissettim kendimi
Kişiyi ne kadar tanıyorsun? Kendi tedbirini alacaksın elbette. Yoksa yılların heba olur. Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allaha havale ed
1 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu ama insan tanıyamıyormuş bir yılda demek ki
Ne iş yapar? Sen ne iş yaparsın?
Kartını neden verdin? O sana kart versin. Adamın kartı nede yok? Sorguladın mı?
ben şu an çalışmıyorum o da mobilya imalatı yapıyor
Anladım. Dikkat ed kendine
kartı var cüzdanında görüyorum benim kartımı birikim yapmak için kullanacaktı güya düğün için deyince verdim canım kafam işte
Kendisi istediği kadar hesap açıp kart alabilir di. Senin karta o maksatla ne gerek var. Seni keklemiş
ben nasıl düştüm buna hiç anlamış değilim
Doğru olanı yapmışsın.
Çok iyi yaptın
Ne yaptın
Sen haklısın
soruyu güncelledim yazdım ama çıkmamış
Çıktı okudum yerden göğe kadar haklısın seni dolandıeıp kaçaçaktı belki bence bir daha düşün
durumu aileme anlatmam doğru olur mu sence
Bence anlatöalısın yani böyle bir kişiyle evleneceksin
haklısın insan düşünemiyor bu durumda aklı çalışmıyor soracak birine ihtiyaç duyuyor sağol
Rica ederim yani ileride daha büyük sıkıntılar çıkabilir onun için ailen ilede paylaş hatta nişan bile bozabilirsin
babam bozar gibi geliyor ama hayırlısı bakalım
Ne yaptığına bağlı
soruyu güncelledim
Çok tehlikeli bir iş yapmaya çalığçıi
Çalışmışım
Haklısın canım 🥰👍
Haklısın
Ne yaptın
yazdım ama çıkmamış
Ayrıl
banka kartımdan bazı iş hesaplarını yürütüyordu ama kontrol edesim geldi bir de baktım kredi kartı talebi ve ihtiyaç kredisi taleplerinde bulunup durmuş hemen uygulamadan onun telefonu da kayıtlıydı kaldırdım uygulamanın şifresini değiştim ve artık kartımı kullanmasını istemediğimi söyledim beni güvensizlikle suçladı
Talep sebebi neymiş peki
ve ayrıca çalışmıyorum da bişey olsa bana ne senin hesabın dese ödeyemem
söylemedi iş için lazım olur dedi
Neden kendi adına çekmemiş de senin adına yapıyor? Cevabı yetersiz. Ben olsam ayrılırım
bu gidişle sonu ayrılık zaten
Artniyet olmasa haber verirse, izin isterdi. Ailenle paylaş bakalım onlar ne diyecek. Bence onlar da evliliğe olumlu bakmazlar ama yine de sizin kararınız
ilk talebinde şakayla karışık söyledi ama işlem yaptıktan sonra bana da sanki kart bana gelecek baktın kart geldi iptal ederin dedi istemiyorum yapma dedim bırakır sandım
İptal edilecek kartın başvurusunu neden yapmış? Mantığı ne bu işin yani çok saçma
ben de mantığını anlamadım fikir yürütürsem hesapta işlem döndükçe kredi puanı artar ve alır zannetti
Yani çekeceği krediye zemin oluşturuyor doğru mu anlamışım?
bende böyle düşünüyorum aslında
Ee bu daha kötü 😬 bunu yapan insanın karakteri kötü her huyu barındırır zaten. Yalan var, sinsilik var, dolandırıcılık var, baya planlı programlı seni düdüklemeyi tasarlamış bu adam. Yani böyle birine nasıl güvenebilir ki bir insan.
şu andan sonra güvenim sıfır bir daha güvenebileceğimi sanmıyorum iki gecedir uyumuyorum ya
Benzeri bizim başımızda da var bak bizdeki bide çekirdek aileden atsan atılmıyor satsan sarılmıyor. Ben artık görüşmüyorum mesela. Böyle şeyler aşırı güven sarsar ve eskiye dönmek imkansız gibidir. Tekte de kalmaz emin ol
telefonundan girişini kaldırdığımda anladım zaten tek de kalmayacağını ve buna devam etmek istemiyorum artık zaten sağol cevaplar sayesinde kafamı toplayabildim
Haklısın
Haklisin