Sevgilim başkasının ödediği hesabı kabul ettiğimi düşünüp kavga çıkardı, haksız mıyım 🥹?

dün döner yemeye gitmiştim yedikten sonra hesabı ödemeye gittiğimde sizin hesap ödendi dediler ben de kim ödedi deyince isim verdiler. Tanımıyorum kendi hesabımı kendim ödemek istiyorum dedim kart uzattım garson almadı fazla hesap almıyoruz dedi ısrar ettim aalır mısınız diye ama almadı. Nakitim de yoktu yanımda. Tartışmaya dönmesin diye çıktım gittim. Küçük bir yerde yaşıyorum zaten bu olayı sevgilime anlattım bana çok kızdı. Kabul mu ettin dedi. Etmedim dedim ama o çok sert tepki verdi. Ben de kötü niyetle değildir dedim Karşı tarafın niyeti belli nasıl anlamazsın diye çok kızdı. Ayrılma noktasına getirdi 🥹 kötü bir niyetim gerçekten yoktu ben elimden geleni yaptığımı düşünmüştüm ama sevgilim bağırdı olay hesabın ödenmesi değil senin tavrın dedi. Ben kabul etmedim ama garsona ısrar da ettim tartışmaya dönecekti en son çıktım gittim ne yapacağım şimdi

Sevgilim başkasının ödediği hesabı kabul ettiğimi düşünüp kavga çıkardı, haksız mıyım 🥹?