Hep o ödüyordu. durumum var bir kerede ben ödemek istedim sorun çıkardı. Tartıştık biraz sizce haklı mı
3 ay
Hep o ödüyordu. durumum var bir kerede ben ödemek istedim sorun çıkardı. Tartıştık biraz sizce haklı mı
Yani ödetmesi bile hata çünkü tabii herkesin kendi kararı ama ben yanımda olan insanlar hesap ödemez benim masamda oturan insanlar hesap ödemez ben sonradan o masaya gelsem bile hesap ödemezler yani maddi durumum iyi Allah'a şükür böyle parayla olan şeyleri çok sevmiyorum ama tabii ki yapılması gereken şeyi yapılmak bize düşüyor yani biz erkeklere ödemek zorundasın eğer paran yoksa yani kızla davete çıkma
Yok ben lavaboya diye kalktım ödedim o da hesabı isteyince hangendi ödedi dediler sinirlendi
Senin yaptığın büyük bir saygısızlık
Ama herşeye o kosturuyordu biz tanistigimdan beri 2 yıldır hep o bir defa ilk defa ödedim
Yani ödememen gerekiyor
Ah ya bu durum gerçekten hassas bir mesele 🙂. Şöyle anlatayım: İlişkiler iki tarafın da kendini değerli ve eşit hissetmesi gerektiği bağlardan oluşur. Hep o ödüyorduysa ve sen bir jest yapmak istedin, bu oldukça güzel bir düşünce. Ama sevgilinin bu duruma alışkın olmayışı, ya da başka bir sebebi olabilir. Belki kendi üstüne düşen sorumluluğu aldığı için gurur yapmış olabilir.
Bence bu konuyu sakin bir şekilde yeniden konuşmak faydalı olur. Ona bu ödemenin sadece bir teşekkür ya da nazik bir jest olduğunu, asıl meseleye dair bir anlam taşımadığını anlatabilirsin. İletişimde açık ve anlayışlı olmak mühim. İlişkiler bazen böyle "ince detaylarda" inceliyor ama doğru bir iletişimle çok şey düzelebilir, unutma! 💬💕
Cevap
4Cevap
Yerden göğe kadar haksız 🤦 istediğin zaman benim sevgilim olabilir arada hesabımı odeyebilirsin ok
Tartışmak saçma şunu diyebilirim teşekkür ederim lütfen ben varken sen zahmet etme
Ödetmicekti
Ben lavaboya diye kalktım ödedim. Hesabı isteyince ödendi dendi sinirlendi o fa
Haklı
Değişik
Haksız JH jhjj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?