Bu ilk buluşmamızdı. Beraber kahvelerimizi içtik sohbet ettik sonra sevgilim tuvalete gitti. Hesabı da istemiştik, hesap o tuvaletteyken geldi ben ödedim. Geldiğinde ben hallettim dedim. Gerildi biraz ne gerek vardı, ben öderim falan dedi. Öfkelendi.
Aramızda paranın lafı olmamalı durum nasılsa ona göre ödemeli, ısmarlamış oldum bu sefer dedim. Bana biraz saçma geldi gerginliği neden böyle yaptı?
Aramızda paranın lafı olmamalı durum nasılsa ona göre ödemeli, ısmarlamış oldum bu sefer dedim. Bana biraz saçma geldi gerginliği neden böyle yaptı?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendi ilk buluşmam geldi aklıma, hesabı ben telefonla konuşurken o ödemişti ve kendimi çok kötü hissetmiştim ve ikinci buluşmada ben ödemiştim. Biraz centilmenlik içgüdüsü denilebilir buna. Bırak bir sonrakinde de o ödesin de rahatlasın madem :))
Öyle yapacağım artıkk. Bir içini rahatlatayım😄
Cok idemek istiyosan ver oarayi bana odemis olursun boylelikle deseydin
Vallaha öyle diyecektim sonra sakinleşti arkadaş. En azından nasıl biri olduğumu biliyor artık
Artistlik yapmis iste bi dhakine ona odettir ode madem de
Kadını hala yarım görüyorsa, yarım bir insan nasıl benim ödeyemediğimi öder diye düşünmüştür. Gereksiz yere gurur yapıyorlar işte.
5. Buluşma olsa neysede ilk buluşmada neden böyle yaptın
Ya hesabı baya bekledik geç geldi mekan çok kalabalıktı. O sıkıştı tuvalete gitti bende hesap gelince artık oradan kalkmak istedim ödedim hemen gidelim diye.
Hmm mecburi istek bi nevi bunu misal bana açıklasan olumlu karşılardım ve ödediğin miktarıda verirdim.. çünkü benim olduğum yerde değer verdiğim insanın para ödemesine pek sıcak bakmıyorum..
Hesabı isteyip tuvalete gitmesi , ilk buluşmanızda sevgili olmanız kadar enteresan.
İşler biraz daha karışık şimdi anlatmak istemiyorum ama bir süredir tanıyoruz birbirimizi. Tuvalete gitme olayı biraz farklı oldu aslında. Mekan çok kalabalıktı ve hesabı geç getirdiler. Sıkıştı sanırım gitti tuvalete hesap için bekledi aslında baya ama böyle denk geldi.
Tam hesabı isteyince mi wc ye gidesi gelmiş
Hesap biraz geç geldi kalabalıktı ortam. Sıkıştı sanırım gitti ama o ödemek istiyordu
2. buluşma için bahane olarak kullanırsınız
Erkek ödemeli ilk hesabı mutlaka
Neden
Tuvalete giden erkek hesabı ödemeye meyilli değildir. Sen bir ikinci buluşmaya bak bakalım ödeyecek mi? Tekrar tuvalete giderse bas tekmeyi defolsun gitsin. Bir yemek bir kahve parasını ödeyemeyen adam kendine adam demesin!
Kendisi ödemek istemiştir
Benim öyle bir takıntım yok cidden. İlla ben öderim o ödeyemez diye. Durum onu gerektiriyordu. Gerginliği saçma geldi başka şekilde telafi edebilirdi ki buna gerek bile yok.
Engelle ayrıl sende o zaman
erkekler biraz şeydir işte... Mal
Ben olsam kızı tokatlamıştım.
Niyee
Terbiyesizlik yaptığı için
Ne alaka bu terbiyesizlik mi sana göre
Evet. Ben hesabı ödücem o da bana hizmet edicek. Anlaşma budur.
Nerde senin gibiler
burada da yaranamadık yine
Eski kafa