markete gittik ben kendiminkini ödüycektim önden ödemesini bekledim kasiyere gizlice gözüyle beni işaret yaptı kasiyerde beraber misiniz diye sordu bana evet ama ayrı geçin dedim. Baya bozuldu kendininkini ödeyip hızlıca çıktı gittim yanına noldu falan ben eve gitmek istiyorum ya cidden tadın kacti dedi. Hani sebebini sordum küçük düşürdün beni diyo defalarca bana hesap ödetmeye çalıştı kavgamız hep hesabı alman usulü yapalım demem oldu sizce hata kimde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
3 5 kuruşun hesabını da yapmazsın ya. Cimri insanlardan nefret ediyorum 🤮 Kavgamız hep Alman hesabı yapmak istediğim için dedin diye diyorum. Bir kere de yapma ne olur yani. Boşuna erkek diye seni yanında gezdiriyor kafasız kız.
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeklik böyleyse olmaz olsun
Soran+1 yılAyaklı banka kartı aramaktan bir vazgecemediniz
En İyi Cevaplar
+1 yılMesela burada farklı bakış açılarıyla bakmak lazım. Eğer sevdiğim biriyle bir markete vs girdiysek hani dondurma çikolata vb. Küçük şeyler olsa hesabı ya benim ya da onun ödemesi daha makul olur.
Ama eğer ki ben kendi kişisel eşyalarımı alırsam ( ki o tür zamanlarda asla almam) ama velev ki aldım asla ödetmem. Sevdiğim benim banka hesabım değil. Öyle şeyler yapanlar çok ayıp etmiş olurlar.25 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzın bal yesin fikir açici şeyler yazdıklarım çünkü anlam veremiyordum yaptığım yanlış mıydi diye aldıkları diyeti için mutfak malzemeleriydi kilo kilo gıda yani o zaman onun direk karşi cikması lazımdı dimi
- +1 yıl
Kuruntu yapmanıza gerek yok, içiniz rahat olsun. O da yanlışını anlayacaktır.
Soran+1 yılBiten ilişkin bu yüzden bitmis olabilir diyor. Diger kızlara da bunu yaptıysan bence sana demeye cekinmislerdir belli etmeden soğurlar yani ama ben sana açık açik söyledim hala yapmaya devam ediyosun bana iyi geliyosun ama bu olayı unutamıyorum kızlara anlattım parası yoksa neysede ola ola almadiysa ayıp etmiş kesin bırakırdım diyenler var hepside haklı buldu beni sen böyle olmaya devam ettikçe zor yani tam isiniyom derken geri soğuyom dedi
Soran+1 yılKız grubunda her şey konuşulur ben arkadaşlarımla bu durumu paylaşırım merak etme ismini bilmiyolar ama erkek dediğin hesabı ödemeli ya bu durum bana çok ağır geldi gerçekten unutamıyorum diyo
- +1 yıl
Ben düşüncelerimi paylaştım, aradan çekiliyorum artık
Siz bilirsiniz
+1 yılKız zaten hatali başka kisinin eline bakması onun acizliğini gösteriyor. Ancak onun hatasına sende hata yapmışsın orada böyle yapacağinıza bu seferlik ödeyip eve geçince durumu sadece ikiniz konuşsanız daha iyi olurdu sanki
05 Yorumla
Soran+1 yılBu seferlik değil ki her zaman yapıyor bunu eve gidince de 2 gün yazmazdi bunun mu davasını yapıyosun iban atta yollayim diye
- +1 yıl
Hmm yani bana ters bi durum zaten ondan bilemedim.
Soran+1 yılMorhipo'da devamlı alışveriş yapiyom diye telefona beni Morhipo adam diye kaydetmiş. İban atta bugün ismarladigin yemeğin parasını ödeyim diye geyik yapiyo
- +1 yıl
😂😂🤩
- +1 yıl
Kolay gelsin sana işin zor
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMarkette emrivaki yapıp aldıklarını sana kilitlemeye çalışmış. Bu kızdan olmaz, ben olsam ayrılırım. Yemek falan olsa neyse de, marketi de ödetmezsin erkeğe. Yuh yani.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir yorumda kızın öğretmen olarak çalıştığını yazmışsın. Mesleği olan ve kendi parasını kazanan bir kadının bu davranışı çok, ama çok büyük ayıp.
Soran+1 yılSaygın bir meslek çocuklara öğretici kılavuzluk yapan birinin bana bunları yapması hele hiç etik gelmedi
- +1 yıl
Kendi parasını kazanan insan alışverişini sevgilisi dahi olsa başkasına ödetmez. Kendi parasını kazanmıyorsa ve markette bir başkasının ödeme girişiminde bulunması olasılığı varsa haftalık bütün alışverişini yapıp da o kişiye yüklemez. Seninki gibi emrivaki hiç yapılmaz, görgüsüzlük.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
6Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın içinden gelip ödemesi başkadır ama birisinin zorlaması başkadır. Yani markette kişisel olarak aldığınız şeylerin ücretini sana yıkmaya çalışmasının mantıklı bir tarafı yokken birde üzerine sana trip atıp, türlü türlü laflar etmesi ilginç ve bence sende hatalısın eğer karşıdakinin yiyici birisi olduğunu düşünüyorsan neden beraberliğini sürdürüyorsun, ayrıl kendine uygun birisini bul.
16 Yorumla
Soran+1 yılOlaya basit bakamıyorum ben kesip atmak kolay ama sindirmek istiyorum onu. Tecrübe kattığı bir çok şey var. Ve bana dediği şu sessiz sedasız sendne ayrılan bir kadın varsa bil ki bu davranislarindandir dedi. Beni düşündürdü yani sistem hep bu şekilde mi ilerliyor finansal gücümü elime alsam bile eşim olacak insan sahi sadece parayla gelen mutluluğumu sevecek çok derin düşündürdü
- +1 yıl
Yalnız seninki olmayacak duaya amin demek yani bir kızın huyu buysa değişmez.
Bu düşüncede olmayan kız zaten sen niye hesabı ödemiyorsunun davasını yapmaz.
Soran+1 yılKral şimdide beni kitap fuarına davet ediyor arabayla gel yorulmayalim tramvayla falan dedi. Artik fesat düşünür oldum altında ne yatıyor diye bu kpss'ye çalışıyor acaba kitaplarını mi aldircak bana diyorum offf sjsjs
- +1 yıl
Bak seni oraya da arabayla davet ediyor peki sebep ne yorulmayalım yani cidden komik.
Sende ona arabayı servise verdiğini çok masraf çıkarttığını neredeyse bu aylık maaşını servise bırakacağını vs söyle bakalım tepkisi ne olacak ve nasıl davranacak yani bana kalırsa seni net şekilde kullanmaya çalışıyor.
Soran+1 yıltepkisi şu oldu iyi bari otobüsle gidelim dedi. Yolda başladi arkadaşlarından anlatmaya Merve gilde Kapadokya gezmeye gitmişler çocuk ısrar etmiş arabayla götürüp romantik akşam yemeği falan baksana fotolarına bana attı dedi. O an olmayan keyfimin sahada içine etti hani. Kitap fuarında annesi bir kitap bakiyomus bundan istemiş onu aldı alırken tabi bir sessizlik oldu yine odemedim morali bozuldu evlere dağıldık şey diyo bilmiyorum ya gercekten bunları hakedecek ne yaptım kötü hissediyorum değersiz hissediyorum yazmis
- +1 yıl
Ben cüzdan olarak görülmeyi hakedecek ne yaptım diyebilirdin.
Bu şekilde ilişki yürümez bu yüzden artık konuşmayalım demek mantıklı olan şey.
İkiniz de bir birinizden betersiniz! Sen pinti, ufak tefek şeylerin hesabını yapan ama aynı zamanda manitacılık da oynamak isteyen… O kız da gurursuz, ne işaret ediyorsun öde kendin milletin minnetini çekeceğine, karşındaki adamsa jest yapar zaten yapmazsa da böyle mal gibi kalmazsın milletin içinde. İkinize de ayıp!
02 Yorumla- +1 yıl
he he sen sevgilinin hesabını öde gel sonra başkalarına çekirdek atarsın
- +1 yıl
kendisi ödemez asla biliyorum
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaa yaşadığınız ilişki tam ergen ilişkisi saygı yok , samimiyet yok , şimdiden yaptığınız tartışmalar garip siz bu ilişkiyi yuretemezsiniz ilişki baştan laçkalaşmış hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ne diyim 🤗
13 Yorumla
Soran+1 yılDevamlı erkeklerden bunu gördüğü için ben sıradışı geldim ve her seferinde ödetmeye calisiyo
- +1 yıl
Sakın böyle bir şey yapma kendini para makinasi gibi kullandırtma zaten böyle ikizlara uyuz oluyorum onların yüzünden bütün kadınlar paragöz sanılıyor sana abla tavdiyesi olsun kendini kullandırtma hayat zaten pahalı hiçbir şey kolay alınmıyor ve su kızları rahat paraya alistirmayin artık sizden rica ediyorum onunla bir gelegegin de olmaz Patan boşuna gider yazık günah degilmi sana bu konuda tutarlı olmanı önemle rica ediyorum senden birde seni bir başkasıyla kıyaslaması da çok yanlış ve ayıp bir davranış bu sana yapılan bir saygisizliktir lütfen ilişkini hirdaha gözden geçir derim aşk sevgi böyle bir şey değil çünkü
Soran+1 yılBugün kpss açiklandi iyi puan almış 76 atanma ihtimalim var artık kurtuluyorum bu rezil özel sektörden rahatima bakıcam çok emek verdim istediğim şeyleri alıcam gezemedigim yerleri gezicem sende bu şehirde kalacan heralde hahahahah dedi. Bir boşluk hissettim içimde Allahım ne olur banada bol kazançli iş ver dedim üzüldüm bı an
Erkekleri nakit avans olarak görüyor. Senden de aynı şeyi bekliyor doğal olarak. Ona göre normal ama bence yanlış. kimse kimsenin cüzdanı değil. Çalışsın ödesin
24 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle diyim her gün yüksek meblağlar harcamam özel günümüz olur arada buluşuruz ona eyvallah. Ama kendime bile birkaç ekonomik bişeyler alırken onun kalkipta paketli aile boy ürünler alıp benim ödeyecek olmam aşırı saçma geldi böyle biseyde de karışma ben ödüycem demesi gerekmez mi
Soran+1 yılZengin olup şunun davasını yapmak bile istemiyorum ama benliğimin bu kadar hiçe sayılması kiriyo
- +1 yıl
Gönülden isteyerek vermek var birde sen öde diye ısrar eden biri var karşında. Cayın çorbanın lafı olmaz okey ama temel ihtiyaç içinde flörtten para istenmez. Bırak flörtü sevgili ya da nişanlı ile bile para alış verişini doğru bulmuyorum. Alan veren varsa herkesin kendi bileceği bir şey. Evlenince her şey ortak zaten. Ki bazı insanlar evlenince bile paralarını ayırıyor
+1 yılSen haklısın onun açık sözlü olması güzel ama arada sen ödersin bişi olmaz hep sana yıkmaya çalışması seni paran için sevdiğini gösterir
02 Yorumla
Soran+1 yılHer hafta sweat aliyosun ama bize geldim para yok. Hayir ya ben böyle insanla cidden zor yapamam düzel istiyorum ama hala bunu yapıyon isteğimi günümü mahvettin özür bile dilemiyosun diyo
- +1 yıl
boş ver ayrıl
+1 yılHerkes kendi hesabını ödemek zorunda. Kimse kimsenin ebeveyn rolünü üstlenmemeli. Doğru olanı yapmışsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılDurumumuz iyi ama ben babamdan harçlık almak istemiyorum o yüzden kendi ekonomiden sorumluyum. Hani annem gençliğini anlatiyo baban hep bana hediyeler alırdı birkere sıkışıktık borcumu ödedi yiğit delikanliydi babanın şimdi bu bönkörlüğü gerçekten harikaydı falan dedi. Aklima şu geldi yani bende bolca para kazanan biri olup bunu yapsam daha mı iyi oluyorum yoksa karşımdakinin mi insan olması lazim
- +1 yıl
Araya girmek istemem ama annenin durumu iki noktada farklı, birincisi, annenin zamanı başka bir zamandı (oysa ki dünyada o zaman da 70 ler /80 ler de feminizm ve kadının finansal özgürlüğü gündemde idi, ha Türkiyeyi ne kadar kapsadi bilemem), ikincisi o zamanlarin ekonomisi ile bu zamanın ekonomisi arasında dağlar kadar fark var. Enflasyon olsun, şartlar olsun, alım gücü olsun. Bu nedenle annenin söylediğine takılma. İyi güzelmiş deyip geç.
Soran+1 yıl@sonsuzLukkkk evet ya doğru diyorsun bu zorda olsa benim başarmam lazımdı diyip sucladim kendimi
İyi yapmışın kanks. Madem kız olduğun için ben ödedim git yemek yap desen 2 saat caz yapar kadın erkek eşit diye.
12 Yorumla
Soran+1 yılİlerde evlenirsek her gün yemek yapamam ne yani aşci hizmetci tutsak diyo
+1 yılSevgili değilseniz hesabını sana ödetmek istiyorsa dnayi arıyor kendine demektir. Enayi olma.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyiz ama flörtöz gibiyiz
+1 yılBurada sen haklısın. Herkes kendi hesabını kendi ödemeli.
214 Yorumla
Soran+1 yılEx'i ve bu zamana kadar bütün erkekler hesabını ödemiş elini attirmamis cebine onları özletir oldun diyo. Ben böyle yaptıkça bana karşı sınırı artsa da farklısın sen şu huyların dan vazgecsen olacakta biseyler geçmiyon diyo
- +1 yıl
Böyle davranışı doğru bulmuyorum. Sonuçta kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil. Herkes kendi ödeyebilmeli. Kendini düşürmemeli. Sonuçta sen onun kocası değilsin. Kocası olsan neyse elbette almanda sorun yok. Ama siz sevgilisiniz. Ve yarın bir gün ayrıldığınızda birbirinizde hakkınız olacak. Ve bu iyi olmayacak. Kimsenin kimsede hakkı olmamalı yani.
Ben 24 yaşındayım. Ve bu yaşıma kadar benimde erkek arkadaşlarım oldu. Onlar benim hesabımı ödemek isterlerdi, ısrar ederlerdi. Ama ben inatçıyım. Bu zamana kadar hiçbir erkek arkadaşıma ödetmedim. Sonuçta birkaç durumda var. Örneğin cebinde yeterli parası olmayabilir, verirken hesapta zorlayabilir (bu öğrencilik yıllarında erkeklerde olabilir) ve zaten ödemek zorunda değil. Örnek vereyim üniversite zamanımda ben bunları düşünüp ona göre davranırdım erkek arkadaşıma. Sonra zaten bazı sebeplerden dolayı ayrıldık.
Sonra başka birini çok sevdim. İlk aşkımdı. Ve 2 ay önce falan ayrıldık. En uzun ilişkilerimdendi.
En son olan eski erkek arkadaşım, o üniversiteden ayrıldıktan sonralarıydı ve ikimizinde işi vardı. Yani bu durumda bile ben ona ödetmedim. Bu adaletli değil bence. Sevgili olurken ayrılacaz biz diye kimse sevgili olmuyor. Fakat bunlarıda hesap ederek davranmalı insan.
Sonuçta karı koca değilsin. Ödemek zorunda değilsin. O da ödemek zorunda değil.
- +1 yıl
Bazı kızları görüyorum hayret ediyorum. Her yerde bir şey aldırıyor, hesabı ödetiyor . Sonrada terk ediyorlar. Sanırım öyleler daha değerli oluyor erkeklerin gözünde bilmiyorum. Daha çok seviyorlar herhalde bilmiyorum...
Sana tavsiyem bir şeyi yapmak istemiyorsan yapma. Örneğin hesabını ödemek istemiyor musun? ödeme. Ödemek zorunda değilsin.
Kimse için değişme , kendin ol. O yolacak tavuk arıyor belli ki... Kendi çalışsın , kendi kazansın. Kendi parasını yesin.
Bir kadın olarak bir erkeğin parasına muhtaç olmasın , güçlü olsun. Madem exleri bu zamana kadar hesabını ödemiş. Yine ödesin. Ya da ödeyen başka bir apt*l bulsun. Sana bu sözü diyorsa zaten ondan bir halt olmaz. Madem exleri özlüyorsun, hadi canım bye bye diyip yolu verecektin ona...
Soran+1 yılher şey ortada aslında şimdi kalkıp paraci yaklaşimi yapsam bir ton makara diyecek hani ustalıkla altından kalkar ama her şey ortada yinede. Benim hoşuma giden olay şu gerçekten tecrübe oluyor ilerde karşıma çıkacak güzel insana haksızlık etmememi sagliycak. Mesele gerçekten ödememem değil mesele onun o niyetle bana bakması içtenlikle gelse gözümü kırpmadan öderim ama her gün harcarsam perişan olan ben olucam
- +1 yıl
Evet her şey ortada zaten. Ve niyet önemli tabii haklısın. Neyse hayat senin, kararlar senin. Ben sadece fikrimi söyledim.
Soran+1 yılSenin öncekilerle biten ilişkin emin ol bundandır diyor. Tabiki sana söylemezler ama biz kızlar için bu konu önemli seni kirmamislar yani ben dobra olduğum için herşeyi sana açık axik söyledim diye kötü oldum düzel istedim ama hala aynisin diyo
- +1 yıl
Dediklerini kafaya takma. Eğer biri hesabı ödeyip, ödememene göre yanındaysa bu saçma. Şöyleleri ne nazlandırıyorsun, havalara sokuyorsun ki? Evet öyleyim de geç. Tartışmaya bile girilmez. Yol ver gitsin ya da yakınmaya devam et.
Soran+1 yılçok şey öğretti bana bunları öğrenmesem başka birinin manipülasyonuna kurban gidebilirdim. Ama. beni üzen gerçekten kadınlar böyle mi hani erkek olarak parasal güç olması şart ama kadının paraya önem vermeyen o yok mu kızın dedikleri gerçekten doğrumu
Soran+1 yılyazamamisim klavye hataları off 🤦🏻😹
- +1 yıl
Erkekler nasıl kişilik bakımından bölümlere ayrılıyorsa, kadınlarda öyledir. 😅 Her erkek nasıl aynı değilse, her kadında aynı değildir elbet.
Kimisi parayı sever, kimisi gücü, kimisi zekayı , kimisi tipi. Bu kadından kadına değişir. Herkesin karakteri farklıdır.
Soran+1 yılsapyosexüelim erkeğin hem zeki hem paralı güçlüsünü severim dedi bende dedim ki finansal özgürlüğümü elime daha alamadım o zaman ben çıktım bu kategoriden diyorum. İste sana alıştım ama üzgünüm böyle diyo yinede benimle beraber
- +1 yıl
Diyecek bir şey bulamıyorum. Ne desem bildiğini yapacaksın. Sen kanmaya devam et. Demekki bunu yaşaman gerekiyormuş. :D İyi kılıf bulmuş valla. Her kadın, erkeğin güçlüsünü sever, yalan yok. Fakat bu şekilde değil. Kimisi maddiyat olarak onu köle yapar, kimisi ise kendi dengi olsun ister ya da güçlü olduğu için sever. Seçenek bol. Ama senin hangi seçenekte olduğun belli. Seni parasal olarak kullanmaya devam edecek. Bir şey değişmeyecek.
Soran+1 yılGerçek sevgi bu değil onu anlıyorum artik. Geçen annem anlatmıştı baban gençliginde biz daha nişanlanmadan bir çok hediyeler alırdı. Bir gün çok sıkışıktık babandan da çekiniyom tabi durumu sordu anlattim. Gitmiş elleri dolu dolu gelmiş tomarla para bırakıp paketin içinde gitti yani babanın bönkörlüğü nazikliği gerçekten başkaydi yiğitti dedi. Dedim ki kendime bende bolca para kazanıp zengin olsam güçya hani bu durumu değiştirecek mi yoksa karşımdaki insan insan olamadiktan sonra degismiycek mi
- +1 yıl
İyi bari en azından gerçek sevginin bu olmadığını anlıyorsun. :D
Evet bu durum insan olmadıktan sonra değişmez ki... Karakter gerçekten önemli. ve önemli olan kime neye harcadığın. Karşındaki kadın gerçekten değecek biriyse hediyede al, harcada. Ama bu annen ve baban gibiyse. Annen babandan az çok biliyorsun. Ve onların gerçek sevgisini biliyorsun. değecekse yap tabii. Böyle bir durumda tabii harcamayada değer yani. Gerçek sevgi olduktan sonra...
Şunu unutma paranda çok olsada, paran az olsa, bu durumda karşındaki kadın değişiyorsa ona yol ver gitsin. Ne derler bilirsin "kadın yoklukta , erkek varlıkta belli olur" bu söz çok doğru. Bir kadın parası olmadığında değişiyorsa, erkekte parası olduğunda değişiyorsa o insanlardan insanlık bekleme. İnsan olmayan değişmez. kimseyi değiştiremezsin. Kimse içinde özünden vazgeçme neysen o ol. ve asla yaptıklarından pişman olma. :)
+1 yılnaziklik olsun diye onun icinde ödeyebilirsin bencil olma
03 Yorumla
Soran+1 yılÖderdim ama aldığı şeyler hep özel diyet ürünleri benim aldığım ufak tefek şeyler bu zamana kadar hiç bisey almadı bana birkere lüx restoranda hesap ödedim demek bile iğrenç ama ondan dolayı dondurma almıştı kel düşmemek için djdjdjd
- +1 yıl
neyse haklisin ozaman iyi yapmissin da ne bileyim
Soran+1 yılHahahahah ne bileyim derken hala bir düşünceli olman kadın işte dogasinda var erkeği bu şekilde isteme olayı 😹
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmışsın böyle kezbanlara kendinizi kullandırtmayın sen mal mısın da onunkinide ödeyeceksin asıl senin bırakıp gitmen lazımdı öyle durumda
22 Yorumla
Soran+1 yılharbi çok haklısın birde azar işittim basıp gitseydim eger hem ödemiyor hemde gidiyor ben buna gelemem diyip bırakırdı ama olsun ya o lafları duymaktansa
Cevap sahibi+1 yılSen deseydin beni kullanan biriyle işim olmaz toto gibi kalsaydı orada
+1 yılEğer bir işte çalışmıyorsa ve aldıklarını cüzi bir miktarda ödemen gayet normal yemek ısmarlamak falan normal ama çalışıyorsa ve ona rağmen hiçbirşeye ben ödeyeyim demiyorsa ve sen bunu kafana takıyorsan sıkıntı birlikte olmanız çok sıkınti
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün kpss açiklanmiş 76 puan almış İngilizce öğretmeni kendisi, bende atanıp gidicem yüksek ihtimalim var, artık istedigim gibi yiyip içip gezicem buna çok ihtiyacım var sonra yapamadığım isteklerimi yapıcam sende burada kaldın hahahaha diye dalga geçti üzüldüm ya içimde boşluk var.
- +1 yıl
Böyle bir insana niye değer veriyorsun ki boş ver o kaybetmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi salklarla sevgili olunmaz hakli kiz tam bir okuzsunn
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi ufku dar gönlü para da olanlara destek veren olduktan sonra yere gelmez dimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu uc*be ile ne işin olur ki. Bas tekmeyi gitsin. Insanda biraz utanma olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzüme hep açık konuşur. Annem bile istemiyor seni çünkü ilerde sıkıntı çıkarır dedi diyor. Bende dedim ki beni istemeyeni bende istemem burada bitirelim. Ya birde şunu diyor seni bırakan kızlar emin ol bu huyundan dolayı sessiz sedasız terketti tabi hiç biri benim kadar açık söylemez hatani yani bana teşekkür edevegin yere birde üste çikiyosun diyo
+1 yılSen nası bi kralsın ya 👌
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılA aaa terbiyesize bak
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde diyor ki ben açık acik yüzüne diyorum gizlim saklım yok benim kızlarda anlattım parası olduğu halde yapiyosa ayıp demişler bırak demişler çevremden hiç böyle bişey görmedim ben diyo. Seni bu zamana kadar bitirdiğim ilişkiler emin ol bu yüzden bitmiştir sessiz sedasız sana söylemezler tabi benim gibi açıkça ama çoğu kadın buna takılır o yüzden bana teşekkür etmelisin herşeyi açıkça söyleyip sana çözüm sunduğum için diyo
Cevap sahibi+1 yılSen nişanlısı mısın eşi misin yoksa milyoner mi? Yani anlamaya çalışıyorum. Bir kızda gurur olur arkadaş bu şimdi her önüne geleni sana mı yıkacak? At buna tekmeyi çok ciddiyim. Seni yolmaya gelmiş resmen bide ağzıyla itiraf ediyo. Bende de tam tersi oldu eşim yoldu beni cebinde akrep vardı çaldı çırptı soğana çevirdi attım tekmeyi aç aç geziyor.
Soran+1 yılNe kadar sürdü beraberliginiz ve neler yaptı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBanane bumdan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın
00 Yorumla İyi yapmışsın bence seni kullanmasına izin verme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKral Sen Haklısın
08 Yorumla
Soran+1 yılSeninle ciddi düşünüyordum ama şu olaylar tadımı bozdu gerçekten olumsuz yanı ne demek alman usülü kızlara sordum hepsi bitir diyo ama ben senin böyle olmadığını düşünüyorum bilerek yaptın dimi diyo
Cevap sahibi+1 yılKız Çalışıyorsa Beleşçilikte Ahlak Dışıdır
Soran+1 yılBen ondan geçinmiyorum ki kendi hesabımı kendim ödüyorum aileme bile almadigim ürünleri sırf ona yaranmak için almak içimi sızlatıyor hani durumu olmasa hiç sıkıntı yok ama bilerek yapmasi sinirimi bozdu
Cevap sahibi+1 yılKız Çalışıyor Mu
Soran+1 yılevet öğretmen
Cevap sahibi+1 yılEvlensen bile 🤣🤣🤣 Her şeyi Sana Ödetir
Soran+1 yılEvlenince zaten öderim o ayrı da şimdiden böyleyse evlenince saglam gecircek djsjshs
Cevap sahibi+1 yılKim kime Geçirecek Bilemem Ama Bu Bütün Malı Üstüne Alır
Sana Çöp bile Bırakmaz
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026