Kızı görmek için şehrine gittim ama sonrasında ödediği hesabın muhabbetini yaptı, çok ayıp değil mi?

beni şehrine çağırdı gezeriz ederiz diye , 3 4 haftadır konsusuyorduk tamam dedim.

gidiş dönüş biletimi aldım oteli tuttum ( 1 gece kalacaktım )

Neyse yoldayken başıma hiç olmadık şeyler geldi, hattım kısıtlanmış ödemediğimden onu ödedim deyince hesapta çok param kalmadı ( 400 vardı )

Dedim simit ayran yesekte olur anlayışla karşılar sanırım dedim içimden.

Neyse buluştuk gezdik tozduk, bi yere girdik bir şeyler yedik. Hesabı ben ödedim ( asla kimsenin başına kakmıyorum sakın yanlış anlamayın tabii öderim )

Sonra benim param bitti, sinemaya gidelim dedi kız tamam dedim. Bilet alacakken '' ya bende kalmadı sen alsan ben sana ayın 30unda ibanına atsam nasıl olur '' dedim.

napayım çaresiz kaldım söyledim, insanız sonuçta, tamam dedi ödedi marketten içecek çerez merez aldık. Onları da aynı şekilde.

Buluşma bitti, ben yola çıktım. Bugünde işte ben ödedim sürekli her şeyi ben ödeyecekmişim gibi vibe aldım senden. Paran yoksa sonra bulusurduk dedi. O kadar ağrıma gitti ki dedikleri.

Kızı görmek için şehrine gittim ama sonrasında ödediği hesabın muhabbetini yaptı, çok ayıp değil mi?