Bıktım artık. 2. sene evliliğimizin ve ben hala kızkenki kıyafetlerimi giyiyorum. Kendi maaşımdan 100 TL bilee harcayamıyorum. Kartımı aldı ben çalışıyorum 1 TL görmüyorum. Bir şey alcam desem hep erteliyor tamam tamam vericem diyor. Ama vermiyor. Şimdide çocuk yapalım diyor. Ben bu adama dayanamıyorum. Boşanmaya kadar geldi durum. Benim kazandığım parayı harcama hakkım yok mu?
Maaş kartım eşimde olmasına rağmen benden kredi kartını saklıyor. Benim alışveriş yapma hakkım yok mu?
Tabi ki hakkın var. Eşim bana asla böyle yapmıyor ya. Maaşım yatıyor üstüme iki tane kredim var onları ödüyorum kredi kartı borcumu ödüyorum kalan paradan 500 600 falan kendime harçlık bırakıp ona atıyorum. Bir gün olsun bana şunu niye aldın demez aksine sürekli sana şunu alalım bunu alalım der internetten bana bir şeyler beğenir gösterir falan. Evlilik öncesi kıyafet elbette ben de giyiyorum ama bu şekilde parana el koyması çok saçma
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Okurken tüylerim diken diken oldu sinirden Ya cahil misin nesin Vermiyor üstüme yürüyor bi de falan demişsin Ya kızım işin gücün var neyi bekliyosun boşanmak için İşin olmaz korkarsın anlarım da şerefsizin biri belli ki Kartı hemen iptal ettir ve o evden git
Bankayı arayıp kartımı kaybettim deyip kapattiriyorsun. Sonra içerdeki bankodan kimliğinle gidip maaşını çekiyorsun. Akşam eve gidince ne yaptık lan parayı diyor evdeki davar. Kavga gürültü gidip boşanıyorsun. Oooh mis gibi kafan rahat paşalar gibi yaşıyorsun.
Nasıl bir adamla evlilik yaptın böyle 👍 Kendi maaşını sana yedirmek istemese hadi cimri diyelim ama senin alın terinle kazandığın parayı bile elinden alıp sana yedirmiyorsa cimrilik konusunda çığır açmış kocan. Millet bakın bakalım cimri görün aklınız başınıza gelsin ve ona göre hareket edin ;) ne fazla eli açık nede cimrilik yapanla ömür geçmez. Orta halli olmak iyidir.
Ne demek maaş kartını almak ya? Senin işin senin emeğin ve senin işin. Evet kese ortaktır ama bu demek değil ki benim paramı alabilirsin. Hem çalışacağım hem kendi paramı bile isteyerek alabileceğim. Tamamen özgüvensiz erkek egosu. Çalışan kadına karşı ezilmeme psikolojisi. Bana göre erkek bile değil. Asla o katagoriye sokmam bile.
Ne kadar bencil bir adam. Keşke vermeseydin kartını onun hakkı değil senin alın terine el koymak. Kartını iptal ettir bence onun elinde olmasın. İşler daha da kötüleşirse boşan gitsin. Çocuk filan da sakın yapma böyle bir insana güvenipte çocuk yapılmaz asla...
Maaş kartının eşinde olması saçma. Eğer evin bi ihtiyacı varsa o senden istesin. Sen zaten ihtiyaç olan kadarını verirsin. Evlilik mi kölelik mi bu? Elbetteki alışveriş hakkın var.