Eşimin kredi kartı yok, çocuklara alışverişte kayınbabamdan kart istemem ayıp mıydı sizce?

Çocuklara kıyafet almam gerekiyordu öylesine değil idare etmeyi bilen biriyim ama bunlar şarttı. Neyse alacaklarımı herşeyi ayarladım falan ama eşim kredi kartı kullanmadığı için taksit yapamadık toplan 5000 bin falan tutuyor hepsini birden ödeyemeyiz 8 taksitle ayda 500 falan gayet rahat ödenir diye düşündüm. Kayınbabama söyledim kartına taksit yapabilir miyiz baba her ay öderiz diye oda yok dedi olmaz oğlum ödemiyor unutuyor bende istemiyorum dedi ben şok oldum başımdan kayna en su döküldü bozulmamış gibi yapmak için ben hatırlatırım falan dedim öylece mesele kapandı ama çok zoruma gitti kirada değil bişey değil ayda 500-600 tl ödese çok mu bide biz ödiycez dedim zaten sen al demedim sen al desem bile çok mu yani neyse o mesele öyle kapandı bugünde beni ve çocukları avmye gidecez sizde gelin diye ısrar ettiler bede tamam dedim gittim hiçbişey olmamış gibi davrandım. Eminim acaba ben onlara küstüm mü diye kontrol amaçlı çağırdılar. Neyse mesele böyle işte ya eşiminde zoruna gitti arkadaşından istedi kredi kartı öyle aldık

Eşimin kredi kartı yok, çocuklara alışverişte kayınbabamdan kart istemem ayıp mıydı sizce?