Ağrılı regl döneminde ağrı kesici, iğne gibi yöntemlerdense doğal yöntemler uygulamayı daha çok tercih etmeliyiz diye düşünüyorum. Peki, regl sancısını hafifletmenin doğal yolları nelerdir?

Ağrılı regl döneminde ağrı kesici, iğne gibi yöntemlerdense doğal yöntemler uygulamayı daha çok tercih etmeliyiz diye düşünüyorum. Peki, regl sancısını hafifletmenin doğal yolları nelerdir?
Geçmiş olsun. Bol sıvı içmek, krampları hafifletmeye yardımcı olabilir. Su, meyve suları ve bitki çayları gibi sıvılar tercih edilebilir. Sıcak su torbası, krampları hafifletmeye yardımcı olabilir. Sıcak su torbasını karnınıza veya sırtınıza yerleştirebilirsiniz. Ilık bir duş almak, krampları hafifletmeye yardımcı olabilir. Ilık suyun kasları gevşetmesi ve ağrıyı azaltması beklenir. Egzersiz, krampları hafifletmeye yardımcı olabilir. Egzersiz, kan akışını artırır ve kasları gevşetir. Ancak, çok fazla egzersiz yapmak, krampları daha da kötüleştirebilir. Doğal ağrı kesiciler, krampları hafifletmeye yardımcı olabilir. Doğal ağrı kesiciler arasında zencefil, papatya ve melisa gibi bitki çayları, magnezyum takviyeleri ve akupunktur yer alır.
Regl olduğunda sana sevgilin olarak bakardım. Bitki çayları adet sancısına iyi gelir ve çay yaparım. Öğünlerinde hafif yiyecek hazırlar ve azar azar sık sık yemeni sağlardım. Alt karın bölgesine avuç içi ve parmak uçuna dairesel hareketlerle masaj yapardım. Koltuğa oturduğunda ayaklarının altına yastık koyarak ayaklarını uzatırdım. Kanı sulandıracak haplardan uzak kalmanı sağlardım. Çikolata sepeti alırdım. Çiçek ve parfüm alırdım.
Regl olduktan sonra artik yapacak bi sey yok ama bir iki gun oncesinden badem ve muz yerseniz ve sut urunleri ozellikle yogurt ve ayran tuketmezseniz regl olunca daha az aci verecektir.
neden ağrı kesici almayı istemiyorsun ki
Kisinin patlaması
Ağrı kesici tek çözüm
Sıcak su iyi geliyor. Bir de kas gevşetici sanırım.
o ağrıyı çekeceğine iğne ol rahatla.
iğneden korkmuyorsan hiç bekleme.
Ada çayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?