Adet ağrıları malum bazı kızlarda fazla oluyor ve doktora gittim majezik içmemi söyledi. Peki ne kadar doğru ağrı kesici? Kızlar aranızda bu ağrıdan muzdarip olup kullanan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılADET SANCISI
Muz : İçerdiği yüksek oranda B6 vitamini sayesinde kadınların adet dönemi sancılarını büyük oranda azaltır.
Doğal bir Ağrı kesici gibidir.
Tarçın: Koli basilinin üremesini önler. Limon çayına balla birlikte eklenerek içildiğinde hem boğaz ağrılarına
hem de adet dönemi sancılarına iyi gelir.
1. Havluyu ısıtarak alt karın bölgesine bırakın. Isıyla birlikte kasılma ve sancılar hafifleyecektir.
Yine bu bölgeyi gün içinde sıcak tutun.
2. Alt karın bölgesine avuç içi ve parmak uçlarınızla dairesel hareketlerle masaj yapın
3. E vitamini, omega 3 yağ asidi, çinko ve kalsiyum gibi mineraller kasılmaları azaltarak sancıların
hafiflemesine yardımcı olur.
4. Sıcak içeceklerden bitki çayları adet sancısına iyi gelir.
5. Maydanoz: Bir bardak suya biraz maydonoz koyup 5 dakika kaynatın. Soğuduktan sonra tüketin. Günde
2 bardak tüketebilirsiniz.
6. Papatya: Çay demliğine yarım poşet kurumuş papatya çayını dökün ve 15 dakika boyunca kaynatın. Limon
ya da bal karıştırarak içebilirsiniz.
7. Tarçın: Bir çay kaşığı tarçını sıcak bir bardak su içine karıştırarak kaynatın. Soğuduktan sonra bal
karıştırıp günde 2-3 bardak içebilirsiniz.
8. Sıcak su torbası, ısıtıcı yastıklar ya da duş alarak kaslarınızı gevşete bilirsiniz.
9. Alt karın bölgenize masaj yapmak şiddeti azaltabilir40 Yorumla
En İyi Cevaplar
sana majezik iç diyen doktora bir daha gitme. regl ağrılarının temel nedenini tanımlayan ve bu nedene odaklanan ve buna bağlı çözüm üreten kimse olmamış. çoğu genç kız regl halini vucudun mikrop pislik vs atması olarak algılıyor. okudukca kendi bedeninden bu kadar uzakta yaşayan insanların varlığı korkunç. bu insanlar birer anne adayı. kendi bedenlerin de ne olup bittiğinden habersiz. yazık. ağrılı regl yaşıyorsan yaşam biçimini kontrol etmelisin. düzenli yemek, düzenli egzersiz, spor ve dinlenme şart. ayrıca sürekli oturan, su ihtiyacını karşılamayan, egzersiz spor yapmayan, ucuz hazır paket gofret, şekerleme, çikolata, bisküvi ile beslenmek bu tip ağrıları artırır. ağrının artma nedeni rahmin kasılmasından dolayıdır. kısa ca kendini ve bedenini daha fazla tanımaya çalış. geçmiş olsun.
00 Yorumla
Bilen bilmeyen herkes bir şey demiş. Annem doktor, tıp fakültesinde okuyorum ve emin ol her ay en şiddetlisini çekiyorum o sancıların. Hem de ilk regl olduğum zamanlardan beri.
Majezik piyasadaki en en en etkili ağrı kesici. Çoğu adet sancısı için fazla bile. Daha basit ağrı kesiciler kullanabilirsin. Novalgin gibi... daha hafif ve daha ucuz bir ağrı kesici.
Ama şunu da söyleyeyim genelde novalgin yeterli gelir tüm arkadaşlarıma, ama ben iki novalgin içsem gene kıvranırım. Majezik bile anca katlanırım sancıya.
Yalnız sancın benimki gibi majeziğin bile zor kestiği durumdaysa hormon ve regl düzenleyici olarak doğum kontrol hapı yazmasını isteyebilirsin aile hekiminden. Ben bir sene kadar düzenli olarak Diane35 kullandım. Daha önceden on gün süren majeziklerin elime yapıştığı sıcak su torbalarından karnımın tahriş olduğu zamanları bilirim. Ama hem reglim düzene bindi hem de hormonlarla reglin düzene binince sancılar yavaş yavaş azalıyor.
Yalnız doğum kontrol hapını iki gün kullanıp bırakmayacaksın. Doktorun daha iyi bilgi verir ama bildiğim kadarıyla reglini düzene bindirmesi için zaten 5 6 ay kullanmak lazımmış.86 Yorumla- +1 yıl
majezik piyasadan kaldırıldı bundan da haberin var mı
- +1 yıl
Anlaşılan sen yenisin. Novalgin çok tehlikeli. Alerjen etkisi vardir. Bu sebeple hastaneler haricinde kullanilmamali.
- +1 yıl
@4-hesapsiz 2 yıl önce sorulmuş neyin kafası bu 😂😂
- +1 yıl
@GençYorumcu seni ne ilgilendiriyor kardeşim? Saglik konusunda tavsiyesi çok sakıncalı. Tabi ki doğru olani belirteceğim üzerinden isterse asır geçsin. Novalgin'den ölen kac kişi var...
- +1 yıl
@4-hesapsiz ben bişe demedim kardeşim yanlış anladın sen
Erken bitmesine ve kist oluşumuna sebep olduğunu söylemişti doktor. Bu ağrıların sebeplerinin olduğunu, bu sebeplerin tedavi edilerek ağrılardan kurtulunacağını da belirtti. Ağrı kesici bir tedavi değil, aksine vücudunun ters giden bir durum olduğunu sana bildirmesini engelliyor. Ciddi gerçeklere kulağını tıkamak gibi bir şey bu, duymanı engellersin ama gerçekten kaçamazsın misali.. Her doktora güvenilmeyeceğini de bilmek gerekli.. Nelere şahit oluyoruz. İç dedi diye güvenerek içip ardından bu sebeple kist olan bir kadına şahit oldum. Prof. Dr. a gittiğinde bu yüzden kist olunabileceğini söylemiş kendisine.. Sağlık senin, riske girip girmemek de senin kararın..
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
165
+1 yılBenim bir arkadaşım vardı. Çok ağrısı olduğu için 1 hafta boyunca 5-6 tane içerdi en az. Sonra 2-3 ay karnında ağrı oldu doktora gitti. Doktor da içtiği haplar kanı durduğu için karnının içinde pıhtı olup birikmiş yani et parçası haline gelmiş demiş. Sonra ameliyat oldu. Yani ağrı kesici aslında iyi değil çünkü kanı durduruyor. Bitkisel çözümler var. Bende çarşafları yırtardım ağrıdan. Şimdi çözümünü buldum. Adet olmadan 1 gün önce ya bal şerbeti ya rezene çayı içiyorum. Bitkisel ağrı kesiciler var ama bunları adet den 1 gün içmen gerekiyor. ben öyle yapıyorum rahatım 1 senedir
00 Yorumlaiçmekte herhangi bir sakınca yok ama öyle azıcık ağrıya içipte boşa bünyeni alıştırma, çaylar sıcak su torbaları falan deneyebilirisn aman ben dayanamıyorum dersen içersin tabi işkenceyede gerek yok fakar minoset, vermidon.. gibi sırayla git majezik dozajı yüksek bir ilaçtır çokta etkili evet ama Allah korusun yarın bir gün bünyen ona alışırda daha beter bir ağrıya yakalnırsan bünyen daha fazla dozaj ister yani duyarsızlaşır o sebeble önce düşükten başla ben mesela minoset içerim ama dayanılmıcak gibi oldugunda
01 Yorumla
+1 yılya böyle bir saçmalık olamaz herkes ne kadar da çok biliyor nasıl tarifler veriyor. agrı kesiciden emin değilsen başka bir doktora daha git ama mutlaka bir doktor tavsiyesi al yani ağzı olan konusur sen de dinlersin saçmalık yani. benim de adetim çok sancılı geçiyordu bir sürü sebebi olabilir kanalların dardır vs. bitkisel kaynaklı ilaçlar var duzenli kullanılan ya da ponstan forte diye bir ilaç vardı olmadan 2 3 gun önce baslanıp adet döneminde de devam edilen ben kullandım işe yarıyordu. Kesinlikle gidip bir doktora görün.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok kötü oluyorum karın, bel bacak ağrısı ve mide bulantısı hemsi aynı anda oluyor duramıyorum hareket edemiyorum bu kadarla kalsa iyi yazın bile üşüyorum çok şükür sebebi sadece değerlerimin değişmesi kis vs yok ama doktor ağrı kesici almadığın sürece geçmez diyor dışarı çıkıcam evde yerimdne kıpırdayamıyorumki dışarı nasıl çıkıcam... mecbur alıyorum ama alınmaması gerekiyo normalde hiç iyi değil mümkün olduğunda almamaya çalış o ilacıda biliyorum yani bunun doktorun falan demesine gerek yok bu bilindik bir şey ağrı kesici almak doğru dğeil ama mecbur kalıp alıyoruz ileride sıkıntılar oluşturabilir doktorlar yazıyor çünkü ben almasma diyorum ya sınavım olsa gidemem bidaha nerde giricem sınava
10 YorumlaKist falan mı var bir kontrol ettir. Bu durumlarda da kattiyen ağrı kesici kullanma. Çikolata kistine sebep olur. Doğum kontrol hapı kullan. Hem düzenler hem ağrı keser. Yazz isimli hap özellikle tavsiye olunur. Senin doktor gibi bir doktor yüzünden var olan 4mm lik kistim 5 cm oldu. Mümkün mertebe uzak dur ağrı kesiciden. Illa ki kullanacaksan da majezik değil dolorex kullan...
Diye şiddetli tavsiyede bulunayım. Ciddi konu o yüzden dikkat etmeni öneririm.10 YorumlaAslında adet dönemlerinde ağrının iyi birsey olduğunu biliyor muydun?
Ağrının sebebi rahim kaslarının kendini sıkması ve aşırı kan kaybını önlemektir. Biz ağrı kesici içerek bu kasları gevşetiyor ve kanamayı arttırıyoruz. Bu iyi birsey değil tabiki de ve belli bir zaman sonra vücudumuz bağışıklık kapıyor bu ilaca karşı daha yüksek dozunu istiyoruz. Mümkün olduğu kadar ilaç içmemeye özen göstermeliyiz.12 Yorumla- +1 yıl
Her bünye aynı olmayabiliyor ne yazık ki evet ilaçların bazı yan etkileri var size de adet dönemindeyken kesilme etkisi yaratmış. Dedigim gibi son reddeye gelmediği sürece ilac almamak en dogrusu. Ben öyle yapıyorum en azından birazda o ağrının vücudumu sarması hoşuma gitmiyorda degil hani :))
Degil adet donemi diger her zamanlarda bile yanlis oldugunu soyluyor uzmanlar. Yurtdışında recetesiz satilmayan ilaclar masallah burada peynir ekmek gibi tuketiliyor. Ben hic kullanmam. 2 gunluk agridan kurtulucam diye bagisiklik sistemimi gucsuzlestiremem. Kaldiki bu zamana kadar 2 gunluk agriyla olmedim hala da yaşıyorum. Kullanmayin bence
10 YorumlaMajezik ayrıca piyasadaki bir çok ilaç vücut için zararlı ben bir ilaç kullanmıştım 1 2 kere içeriği çok güçlüydü hemen kesiyordu ama böbrekleri tüketiyormuş içeriği ağır ilaç kullanma sana tavsiyem benim de çok ağır geçiyor ilaçlada da geçmiyor yapacak bir şey yok malesef
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen her ay agri nirvana da iken iciyorum. Hep diyorum bu ay icmeyecegim tutacagim ama malesef cok agrim oluyor.
Bana tip ogrencisi bir arkadas regl ilk gunu alinan agri kesicinin yumurtlamaya engelledigini soylemisti. Dogruluk payi olabilir bu ay kisa surdu.
Kimisi kullanin kimisi kullanmayin diyor bilmiyorum. Bana da jinekologum verdi majezik.00 Yorumlakis oluşumuna katkıda bulunuyor benim tavsiyem kullanmaman bende çok zor bir dönem geçiriyorum ağlıyorum çok sancım olmasına rağmen kullanmıyorum ada çayı içip rahatlamak mümkün ayak altlarına ve karın bölgesine sıcak su torbası koyarak hafifletebilirsin ağrıyı
00 Yorumlailaçsız evde olsam belki ama işteyken asla çalışamam. çok kötü geçiyor. ilaç elbette tavsiye edeceğim bişey değil periyot kayıyor, mideye karaciğere her bişeye etki ediyor.
eğer imkanın varsa spor yap hafiften hareket iyi geliyor. gecikirsen özellikle açıyor seni.00 Yorumla
+1 yılTavsiyem agri kesici kullanma onun yerine dogal seyler de ayaklarina sicak su torbasi , ilik bir dus, melisa cayi benimde bazen oyle agrilarim oluyor ki kemiklerim kiriliyor sanki birde sey yapabilirsin 1 su bardagini sicak suyun icine 2/3 tatli kasagi bal koyup ic bende biraz ise yariyor , hap icsen bile bir muddet sonra agri kesiceler bagisiklik kazaniyor ve hicbir etkisi kalmiyor;)
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 707 cevap paylaştı. kullanma. banyoya girip kaynar suyla dış alabilirsin. sonra evde kalın şişeler (yumoş kutuları gibi ) ya da su torbaları varsa beze sarıp karnına ve aya altlarına koyabilirsin. ilaca bulaşma. biraz da psikolojik olarak kendine ağrı yokmuş ya da azalmış gibi yapabilirsin.
00 YorumlaBitki çayı var onu yap iç, regl ağrısına iyi geliyor
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir
veya bir demliğe konularak üzerien kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.00 YorumlaParol tavsiye edilen bir ilaç. Ben de internette bu konuda çok araştırma yaptım ama hiç olumsuz sonuç bulamadım. Agri kesicinin çocuk sahibi olmanda veya başka bişey de etkisi yokmuş ne kadar doğrudur bilmiyorum ama. Sadece kasılmaları yavaslattigi için adet dönemin biraz daha uzun sürüyor bu kadar :) bilgiler ne kadar doğrudur emin değilim :) kal sağlıcaklaa
00 YorumlaBenimde son iki aya kadar majeziksiz ayim geçmezdi mutlaka hap alirdim dayanılır gibi olmuyordu fakat iki aydır spora başladım inanır misin o şiddetli agrilardan eser yok. Ama ilaç icilmesini pek onermiyorum çünkü majezigi her bünye kaldıramaz çok etkili bir ilaç
00 Yorumla
+1 yılMajezik agir bir ilac diye duymustum eger agrilarin cok siddetli degilse ilac icmeni tavsiye etmem daha tibbi olmayan seyler yapabilirsin mesela sicak su torbasi kullanabilirsin ya da bitki caylari icebilirsin ozellik papatya cayinin insani rahatlatici bir etkisi vardir
00 Yorumlaaslına bu ilaç konusu sadece bu duruma özgü bir durum değil aslında ağrı kesici gibi ilaçlar artık nerdeyse çok zorlanılıyorsa kullanılmalı en hafif ağrıda bile canım acıyo benim diyip şımarıklık yapıp sürekli içmenin anlamı yoktur çünkü ilaç çok gerekli olan durumlarda hiçbir etki etmemeye başlar ve daha ağır ağrı kesicilere ihtiyaç duyulur. ağrı kesicideki etken madde arttıkçada yan etkileri artar
10 YorumlaBen doğal yollardan ağrisini azaltmaya çalışıyorum ama bazen okadar kötü oluyorki mecbur içiyorum ama bıraktım sayılır. Bazeleri şeker yer gibi her ay her defasında 3-4 içiyorlar. Dogru bulmuyorum, bu bizim kaderimiz, bittince zatem rahatliyorsun. Yeniden doğmuş gibi oluyorum ben :))
10 YorumlaNormal agrılarda kullanmıyorum ama iki üc ayda bir hastanelik oluyorum, ozamanlar mecbur yiyoruz ağrı kesiciyi.
Normal ağrısında kullanmaya gerçekten karşıyım hem hormonlarla oynuyor hemde böbreği yoruyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde ağrılarım fazla olduğunda doktora gittiğimde ağrı kesici içmememi söylemişti. Onun yerine sıcak bir duş almamı , bitki çayı içmemi ya da sıcak su torbasını karnıma ya da belime asla değil ayaklarının altına koymamı söylemişti ki işede yarıyor genellikle bende.
00 YorumlaMajezik kullanma canim arveles oneririm doktor tavsiyesiyle aldim adeti kesmiyor cok iyi. Sancidan öluyordum ennnn iyi kurtaricim.
20 Yorumla
+1 yılBen ilk gunde iki tane apranax icip yine de gecmedigini bilirim. Kas gevseticiler daha etkili. Bu ay baska bir sebepten kas gevsetici kullanmam gerekti, farketmedim bile regl oldugumu
00 Yorumla
+1 yılmajezik benim çantamda cüzdanımda makyaj malzemelerımın arasında... kısacası her yerde hem migren için hem de adet sancım için kullanıyorum doğru değil ama sancının kesın sonucu da yok el mahkum
00 Yorumla
+1 yılben majezik kullaniyorum ve bir sikinti gormedim 6 7 senedir kullaniyorum majezik adet agrisina iyi geliyor. arvelesde kullaniyorum o daha iyi geliyor
00 YorumlaBen içmemeye calısıyorum cünkü kesiyo odahada rahatsızlık veriyo içersem parol içiyorum bende kesmede yapmıyo en iyi çözümü sanırım bol şekerli sıcak su içmek ve sıcak su torbası 😀
00 YorumlaDoğal birşeyi kimyasal birşeyle engelleme o ağrıyı çekmek zorundasın öyle ya da böyle eğer o ağrıyı çekmeyi engellersen bu çokta yararlı olmaz her nekadar yararlı olucağını düşünsende
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoktorlar ayda bir kereliğe mahsus olarak veriyorlar.
Ayda bir kere ağrı kesici içmenin de bağımlı yapacağını düşünmüyorum.
O ağrıya da onsuz katlanamıyorum tabii.00 Yorumla
+1 yılBir ay bol bol ağrı kesici kullandım diyelim, diğer ay daha fazla ağrı oluyor bende. Daha fazla ağrı, daha fazla ağrı kesici; daha fazla ağrı kesici, daha fazla ağrı.
02 Yorumla- +1 yıl
2 yıl önceki soru niye açık lan 😳😳
- +1 yıl
@GüneşimiKaybettimm sen diyene kadar fark etmedim ahahdhsh
+1 yılBenim de çok ağrıyor ancak düşük etkili ilaçlar kullanmalısın, parol gibi. Majezik fazla etkilidir ve ölmedikçe böyle bir kimyasalı vücuduna sokmamanı öneririm.
00 Yorumla- Daha fazla (135)
Daha fazla(150)
Erkekler Ne Diyor
25
Kız değilim ama yinede cevaplıyıcam malum merakıma yenik düştüm yine :D
hayır ağrı kesici iyi bir şey değil vajinal bölge için kimyasal olduğu için kısır bile olabilirsin sana tavsiyem ya bilinçli olarak internetten araştırdığın şekilde masaj yapıcaksın ya da C, D vitamini ağırlıklı besleniceksin iyi günler sayın bayan ^.^00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAğrı kesici olarak majezik kullananlar var. Bir de sıcak su torbası işe yarıyormuş. Erkekler olarak çekmediğimiz için bilmeyiz. Ama adet ağrısı kadınları kıvrandırıyor. Hepsine şimdiden geçmiş olsun diyorum.
20 Yorumla
+1 yıleger her adet döneminde içersen bir zaman sonunda o ağrılar artmaya baslar ve agrı kesiciler etkisiz olur cok ağrılı olmadıgı sürece içmeyin eger icmek zorunda kalırsanız adet donemi boyunca 1-2 yi geçmeyin (not sağlıkçı)
00 YorumlaAğrı kesiciler aslında iyi değil zorunlu kaldigimiz zaman mecbur kullanma gereği duyuyoruz ağrı kesiciler vucutda kireclenmeye neden oluyor.
Onun yerine asprin tavsiye ederim00 Yorumlasorun yok kullanabilirsin.. Sonuçta o ağrı hayat kaliteni düşürecek.. İçersen en azından günün makul geçecek.. Sağlık açısından sıkıntı olmaz.. Aç karna içme yeter
00 Yorumla
+1 yılkuzu eşiğini yükseltme yarın öbürgün voltrex gibi yüksek analjezikler bile etki etmez sonra acillerden çıkamıcak hale gelirsin. doğal yolları var
00 Yorumla
+1 yılGeziniyordum da dikkatimi çekti 26 erkek yorum yapmiş bu konu hakkında sanırım bunlar adet oluyor yoksa bilmedikleri konu hakkında yorum yapmazlar
20 Yorumla
+1 yılvalla iç bence ama bazı şeyler var işte ondan dolayı benim değil kızların söylemesi önemli ayıp çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoktor demis ic diye nekadar dogru millet nerden bilsin :) Duktur beye sorsaydin ya
40 Yorumla
+1 yılBunu kullanman ilacı yani ileride yumurtalıma döllenme sorunu yaratabilir bunu göze almayın bence sıcak su torbası koyun sıcak şeyler için gerekirse mast yapın çöm işe yarıyor ama ilaç içmeyin
00 Yorumla
+1 yılöyle doktor mu olur!
dayanamayacak kadar ağrıların var ise iyi bir araştırma ile ağrı kesici olacak bitkisel çözümler tercih etmelisin.
ama alerjik olmamasına dikat et lütfen.00 Yorumla
+1 yılDaha önce duyduğum kadarıyla çok riskliymiş. Gebeliği engelliyormuş diye biliyorum.
20 Yorumladüzenli olarak bitki çayı içebilirsin kantaron biberiye otu mikrene bırebır ıyı gelıyor
00 Yorumla
+1 yılValla manitalardan anladığım kadarıyla kasıklara masaj yaptırınca geçiyomuş
01 Yorumla- +1 yıl
Eşim diyceğine manitalarım mı diyosun ah be amca ://
çözümünü bulan bir arkadaş var ama sana uyarmı orasıda var bir hap var
00 Yorumla
+1 yılAğrıyı tarif et desem anlayacagim şekilde ne derdin
04 Yorumla- +1 yıl
karnına bıçak sok kurcala bıçakla
- +1 yıl
@birperikizi yok artik
- +1 yıl
eee o yüzden kucuklemein
- +1 yıl
@birperikizi ben kucuklemiyorum sürekli böyle sorulara denk geliyorum acısını merak ettim
Kan sulandırmayan ağrı kesiciler tercih etmelisin.
00 Yorumla
+1 yıl2 yil onceki soeu nasil geldi
20 Yorumla
+1 yılEn iyi ağrı kesici erkektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle olsaydı eczaneler yok satardı bu hapı
00 YorumlaCok doğru 😂
00 Yorumla
+1 yılsoğan
00 Yorumla
+1 yılDoktor soleydiyse ic
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ağrı
00 Yorumla
Daha fazla(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?