Özel Günler & Hijyen Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda cesaret zamanı! Öz güvenli nesiller için sporun önemi hakkında ne düşünüyorsun? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 624 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda cesaret zamanı! Öz güvenli nesiller için sporun önemi hakkında ne düşünüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
edabogazicii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Spor önemli fit kalmak gerekir bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sporun verdiği özgüven >>>>> diyebilir miyiz? Kesinlikle diyebiliriz. 0 0 Yorumla
1yakamooz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl Özgüvenli nesil geleceğin teminatıdır bence 0 0 Yorumla
sirius93 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor yapmayan insan vücudu sağlıksızdır net 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Spor her birey için kendini geliştirmesi için çok önemli olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl voleybol ve basketbol çok zor sporlar 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Guzel birsey olabilir aslinda motive eder insani.. 0 0 Yorumla
Sleepy_Girl Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 98% +1 yıl Orkid kullanmıyorum hiç denemek lazım 0 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Onların başarılarıyla gurur duyuyoruz 0 0 Yorumla
Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Umarım gerçeklerin farkına varırlar 0 0 Yorumla
AşkınDiliEvrenseldir Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Spor yapmak özgüveni artırıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın voleybolcularımızla gurur duyuyorum 🥳 Yolları hep açık olsun. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
bu dünyada kadınların isteyipte başaramayacağı hiçbir şey yok
Spor önemli fit kalmak gerekir bence
Sporun verdiği özgüven >>>>> diyebilir miyiz? Kesinlikle diyebiliriz.
Her biri çok güçlü kadın hepsini tebrik ediyorumm
Kelimelerle anlatılmaz bence
Destekliyorum her zaman ❤️🫶
Özgüvenli nesil geleceğin teminatıdır bence
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Güzel yazı olmuş elinize sağlık
Spor yapmayan insan vücudu sağlıksızdır net
Spor her birey için kendini geliştirmesi için çok önemli olduğunu düşünüyorum
Bence her isteyen spor yapabilir bu bir engel olamaz
Çok gurur verici tebrikler..
voleybol ve basketbol çok zor sporlar
Guzel birsey olabilir aslinda motive eder insani..
İyi yenildik Sırbistan a Abd ye🙄
Mükemmel bir yazı teşekkürler
Bence harika bir proje olmuş
Orkid kullanmıyorum hiç denemek lazım
Onların başarılarıyla gurur duyuyoruz
Umarım gerçeklerin farkına varırlar
Spor yapmak özgüveni artırıyor
Kadın voleybolcularımızla gurur duyuyorum 🥳 Yolları hep açık olsun.
mukemmeller ya gercekten helal olsun
Kadinlarin bu tür alanlarda basarili olmalari muazzam bisey
Gurur duyuyorum onlarla yaa❤
Sizin gibilerin sayısı hep artsın 🌸
Helal olsun ⚘💐🌸 daim olsun
sporu severim bilgi için teşekkürler
Spor tercıh etmıyorum iyi gunler.