Özel Günler & Hijyen Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda cesaret zamanı! Öz güvenli nesiller için sporun önemi hakkında ne düşünüyorsun? (Sayfa 6) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 624 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda cesaret zamanı! Öz güvenli nesiller için sporun önemi hakkında ne düşünüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
sahraes Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kesinlikle önemli keşke herkesin yapabilme durumu ve fırsatı olsa da mutlu mutlu yapabilse 0 0 Yorumla
beyazorkidem_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hemcinslerimizin başarısı bizimde başarımızdır gururumuzdur 0 0 Yorumla
Çaresizbekleyen Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Spor gençliği ileriye götürecek azmin kapılarını açacak bir yol 0 0 Yorumla
sudeaena78 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Gurur duyuyoruz 🇹🇷Cesaretleri şampıyonlukları bizlere yön veriyor 0 0 Yorumla
Didem3527 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Valla benim pedim zaten hep Orkid'ti. Daha rahat hissediyorum. 0 0 Yorumla
İlaydapkr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gurur kaynağımız oldular ülkemizi hakkıyla temsil ettiler sonsuz teşekkürler 0 0 Yorumla
123x4 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Filenin sultanları bu sene şans sizin yanınızda olsun<3 0 0 Yorumla
alevtutkulu Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Spor saglik getirir ve bir kadın için en önemli şey fiziğini güzelleştirir 0 0 Yorumla
mrsyase Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hemcinslerimin başarılı olması benı çok mutlu edıyor sporda 0 0 Yorumla
summertimehappiness Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Özgüven açısından ve güçlü hissetmek açısından çok önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Başladı şampiyonası canım voleybol takımımızın 😇 keyifle izliyorum. Sporun kişiliğe, psikolojiye, disipline her şeye katkısı çok büyük. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kesinlikle spor derdim, başlarda cesaretim yoktu başlamaya çünkü daha önce deneyimim yoktu ama başladıktan sonra çok iyi geldi bana 0 0 Yorumla
İsteklihatunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Kızların başarılı olaması gurur verici 1 0 Yorumla
hedwigisdead Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ülkecek spora çokta önem vermiyoruz kabul edelim 0 0 Yorumla
Mavigözlüüü Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Tebrik ederim:)) Başarılarınızın devamını dilerim. 0 0 Yorumla
mehabalarefenim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl Her zaman cesaretliyiz biz kadınlar 0 0 Yorumla
anasimezardikecek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kesinlikle harikkkaaa öneririm herkese 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle önemli keşke herkesin yapabilme durumu ve fırsatı olsa da mutlu mutlu yapabilse
Hemcinslerimizin başarısı bizimde başarımızdır gururumuzdur
Spor gençliği ileriye götürecek azmin kapılarını açacak bir yol
Gurur duyuyoruz 🇹🇷
Cesaretleri şampıyonlukları bizlere yön veriyor
Valla benim pedim zaten hep Orkid'ti. Daha rahat hissediyorum.
Gurur kaynağımız oldular ülkemizi hakkıyla temsil ettiler sonsuz teşekkürler
Filenin sultanları bu sene şans sizin yanınızda olsun<3
Spor saglik getirir ve bir kadın için en önemli şey fiziğini güzelleştirir
Hemcinslerimin başarılı olması benı çok mutlu edıyor sporda
Özgüven açısından ve güçlü hissetmek açısından çok önemli
Başladı şampiyonası canım voleybol takımımızın 😇 keyifle izliyorum. Sporun kişiliğe, psikolojiye, disipline her şeye katkısı çok büyük.
kesinlikle spor derdim, başlarda cesaretim yoktu başlamaya çünkü daha önce deneyimim yoktu ama başladıktan sonra çok iyi geldi bana
Çok güzel bence olmuş elinize sağlık
Gurur verici...🌸
-Girl Power 💅🏻💪🏻
Çok gurur verici gerçekten.
Kızların başarılı olaması gurur verici
Gurur duyuyorum çok başarılılar
Formalarda Orkid yazması 👍👍
Ülkecek spora çokta önem vermiyoruz kabul edelim
Orkid tampon çıkar, Canım.
Spor sağlık için iyidir spor şart.
Tebrik ederim:)) Başarılarınızın devamını dilerim.
Başarılar kızlar şans sizinle olsun
Orkid çook mükkemmel ve çok süper
Her zaman cesaretliyiz biz kadınlar
orkidin tamponlari var mi?
başarılarının devamını diliyorum
Allah daha basariliw tsin
kesinlikle harikkkaaa öneririm herkese
Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur
yav. Atatürk