Özel Günler & Hijyen Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda cesaret zamanı! Öz güvenli nesiller için sporun önemi hakkında ne düşünüyorsun? (Sayfa 5) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 624 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda cesaret zamanı! Öz güvenli nesiller için sporun önemi hakkında ne düşünüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 66 kişi beğendi
winelady Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Gurur duyuyorum, başarılarının devamını diliyorum güçlü ve başarılı kadınlara ihtiyacımız var 0 0 Yorumla
Aurogirl Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Spor her zaman önemlidir bende voleybolu severim ama daha önce oynamadım :) 0 0 Yorumla
iremmmnyrr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl pedi saklayanlara inat Orkid in başarılı güçlü kadınlarımzn arkasında olması çok güzel bir şey 0 0 Yorumla
eylulnazarovaa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl bende katılmak isterdim ama reglim ağır geçiyor maalesef 0 0 Yorumla
takmaisimbulamadim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Insanin bir seyler yapabiliyor oldugunu farketmesi özgüven arttirir 0 0 Yorumla
Mervedizdan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok önemli çocukluktan spor yapan insanlar çok sağlıklı oluyor 0 0 Yorumla
Vhcghjjd Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çok önemlidir spor ven küçükken yapar idim o zamanlar çok güvenli idim 0 0 Yorumla
Tuanamgecem Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Spor bence bu hayatın en önemli parçalarından biridir bi boksör adayı olarak söylüyorum 0 0 Yorumla
Hayalsizm Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kadınlar başarır her halükarda tebrik ediyorum gönülden tüm kadınları 0 0 Yorumla
vubuuvivivt8v Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tüm kadınlar sizinle, bizim güçlü güzel kadınlarımız👊👊#FileninSultanları 0 0 Yorumla
Zxx-cn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Özgüvenli kadınlar Özgüvenli nesiller ve nice başarıların olması umuduyla 0 0 Yorumla
Emiliealf Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl demek ki neymiş sporun kadını ve erkeği yokmuş :))))) 0 0 Yorumla
Anomin_kız Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Gerçekten herkesin bir spor dalıyla hobi olarak ya da başka bir şekilde ilgilenmesi gerek 0 0 Yorumla
cattyluna Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.” Mustafa Kemal Atatürk 0 0 Yorumla
Pillibeebeek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Spor sandığımızdan çok çok daha önemli kesinlikle de her yönden olumlu etki ediyor hayatımızda 0 0 Yorumla
persephone__ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl her açıdan iyidir spor, mental anlamda da fiziksel anlamda da haliyle 0 0 Yorumla
derenderinsoy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bence çocuklar küçük yaşta spora yönlendirilmeli ve sporu sevdirilmeli 0 0 Yorumla
Halideişteeee Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Cidden çok güzel sporsuz hayat düşünemiyirum 0 0 Yorumla
DerdemezBüş Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bayan meleklerimize anlı şanlı şampiyonluk diliyorum. 0 0 Yorumla
aslancamakbuş Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl fileni, n sultanlarını tebrik ediyorum. Orkid yine çok iyi sponsorluk yapmış. 0 0 Yorumla
denizyıldızıokyanus Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yeni Orkid Platinum koruma ve rahatlıkta en iyisi; pedi değil, korumayı hisset! #FileninSultanları 0 0 Yorumla
melekkk1837 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Spor yapmayı sevmem fazla sadece evdeyken bazı egsersizler yapıyorum 0 0 Yorumla
prensesdianaayimm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Spor hem sağlık açısından hemde kadınların gücü adına çok güzel bir temsil dalı 0 0 Yorumla
lavinia262 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl O kadar çok örnek alacağımız milli sporcumuz var ve onlar bize özgüven cesaret veriyor 0 0 Yorumla
Misafirr98 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sağlıklı ozguvenli hissettiren bir şey bence hatta vatanına hizmet oluyor bazen iyi bir sy 0 0 Yorumla
user1234y Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çok gururlandım pedi poşete saran martketçilerden sonra bunu görmek sevindirdi 0 0 Yorumla
Didi199824 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Cumhuriyet tarihinin en büyük kadın hareketlerinden biri takdir ediyorum. 0 0 Yorumla
Melisa_0102 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Basketbol oynamayı seviyorum çok bilmesemde, böyle bir gün olduğunu da yeni duydum 0 0 Yorumla
Asya_52 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kadınların özellikle öz güvenli olması çok güzel bisey 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gurur duyuyorum, başarılarının devamını diliyorum güçlü ve başarılı kadınlara ihtiyacımız var
Spor her zaman önemlidir bende voleybolu severim ama daha önce oynamadım :)
pedi saklayanlara inat Orkid in başarılı güçlü kadınlarımzn arkasında olması çok güzel bir şey
bende katılmak isterdim ama reglim ağır geçiyor maalesef
Insanin bir seyler yapabiliyor oldugunu farketmesi özgüven arttirir
Çok önemli çocukluktan spor yapan insanlar çok sağlıklı oluyor
Çok önemlidir spor ven küçükken yapar idim o zamanlar çok güvenli idim
Spor bence bu hayatın en önemli parçalarından biridir bi boksör adayı olarak söylüyorum
Kadınlar başarır her halükarda tebrik ediyorum gönülden tüm kadınları
Tüm kadınlar sizinle, bizim güçlü güzel kadınlarımız👊👊
#FileninSultanları
Özgüvenli kadınlar Özgüvenli nesiller ve nice başarıların olması umuduyla
demek ki neymiş sporun kadını ve erkeği yokmuş :)))))
Gerçekten herkesin bir spor dalıyla hobi olarak ya da başka bir şekilde ilgilenmesi gerek
“Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.”
Mustafa Kemal Atatürk
Spor sandığımızdan çok çok daha önemli kesinlikle de her yönden olumlu etki ediyor hayatımızda
her açıdan iyidir spor, mental anlamda da fiziksel anlamda da haliyle
Bence çocuklar küçük yaşta spora yönlendirilmeli ve sporu sevdirilmeli
Cidden çok güzel sporsuz hayat düşünemiyirum
bayan meleklerimize anlı şanlı şampiyonluk diliyorum.
fileni, n sultanlarını tebrik ediyorum. Orkid yine çok iyi sponsorluk yapmış.
Yeni Orkid Platinum koruma ve rahatlıkta en iyisi; pedi değil, korumayı hisset! #FileninSultanları
Spor yapmayı sevmem fazla sadece evdeyken bazı egsersizler yapıyorum
Spor hem sağlık açısından hemde kadınların gücü adına çok güzel bir temsil dalı
O kadar çok örnek alacağımız milli sporcumuz var ve onlar bize özgüven cesaret veriyor
Sağlıklı ozguvenli hissettiren bir şey bence hatta vatanına hizmet oluyor bazen iyi bir sy
Çok gururlandım pedi poşete saran martketçilerden sonra bunu görmek sevindirdi
Cumhuriyet tarihinin en büyük kadın hareketlerinden biri takdir ediyorum.
Basketbol oynamayı seviyorum çok bilmesemde, böyle bir gün olduğunu da yeni duydum
Spor şart çok severim kutluyorum kadınlarımizi
Kadınların özellikle öz güvenli olması çok güzel bisey