Spor insana yaşam enerjisi katan, hem ruhen hem bedenen rahatladığımız yaşam biçimidir. Sağlıklı günler...✌️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kadınların bu denli azimli olması çok mutlu ediyor beni. Tüm kadınlar istediği her şeyi elde etmeye yetecek kadar azimleri ve güçleri var. Bunun için hep bu şekilde özgüvenli olmalarını temenni ediyorum.
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda cesaret zamanı! Öz güvenli nesiller için sporun önemi hakkında ne düşünüyorsun?
Kızlar Ne Diyor
Korkmadan özgürce her şeyi yapabilmek jadini hakkı kim ne der kim ne düşünür diye yasayanlarimiz var... başarılar diliyorum yolları açık olsun
Bana göre; spor sadece voleybol veya futbol değil dans etmek benim için spor. Açıyorum müziği tüm kaslarimi calistiyorum hemde eğleniyorum. 😁
orkidin reklamlarını çok seviyorum gerçekten sosyal mesajı çok güzel bir şekilde iletiyorlar umarım hep bu tarzda işleryaparlarrr
Spor gençlere hep özgüven veriyor gerçekten. Çocuğum olursa kesinlikle güzel bir spora yazdıracağım
Çok önemli sağlık açısından mesela küçük yaşta bir sporda profesyonelleşen insanların üni kazanamazsa dahi mesleği hazır gibi bir şey oluyot
Spor kızları özgürleştiren en büyük etkinliklerden biridir yapabildiğimiz kadar özgür ve bağımsızız
milli kadınlarımızın canı gönğülden yanındayız. Orkid markasıda kendine yakışır bi sponsorluk yapmış.
Bence oldukça iyi ve mükemmel bir nesiliz bir kadın olarak bu kadınlarımızın sonuna kadar arkasındayım
Sporsuz hayatmı olur ya evde otur otur bir hal oluyoruz herkesin mutlaka kendine sporu hobi edinmesi lazım
Spor insanlar için çok önemlidir ve ariyetten sporcularımız bizim mükemmel temsilcilerimizdir
Kesinlikle katılıyorum bütün insanlarin bence yaşlarına uygun olan bir spor dalı ile ilgilenmesi gerek.
Spor insana yaşam enerjisi katan, hem ruhen hem bedenen rahatladığımız yaşam biçimidir.
Sağlıklı günler...✌️
Kadınların bu denli azimli olması çok mutlu ediyor beni. Tüm kadınlar istediği her şeyi elde etmeye yetecek kadar azimleri ve güçleri var. Bunun için hep bu şekilde özgüvenli olmalarını temenni ediyorum.
Kadınların gücü hafife alınmamalı her alanda işlerini en iyi şekilde yapabilirler. Başarılar diliyorum👏🏻👏🏻
Böyle kişiler sayesinde ülkemiz gururlanuyor çok güzel bir şey keşke bazı canım cinselleştimese ve daha güzel bakabilseler daha iyi olur.
Tabi ki de özgüvenin spor için çok önemi var ve Orkid bunda çok rol oynuyor iyi geçen regl günleri insanın morelini n yüksek olmasını saglar
İnsanın kendini tanımasını sağlar öncelikle. Yapabileceklerini ve yapamadığı şeylerin üstesinden gelebileceğini de anlar
normalde adetken spor yapmam ama Orkid kullanmaya başladığım zamandan beri sporlarımı asla aksatmıyorum. teşekkürler orkid🫶😽
Küçükken ben de çok isterdim ama ailem hep karşı çıktı.
Çok güzel herkesin spor yapmasını tavsiye ediyorum çok başarılı
Yaşasın spor yaşasın Orkid
Okadar rahat ve özgür hissi veriyor kiiii
çok önemli bişey hem sağlık için hemde psikolajı için
Spor hem ruhen hem de bedenen bizi rahatlatır
Güçlü ve disiplinli bir nesil için kesinlikle spor önemli bir yer oynuyor.
İyi bir gelecek için spora destek olunmalı. Alt yapıya önem verilmeli.
Filenin sultanları gönlümüzün de sultanıdır <3
Fiziki ve özgüven gelişimi için bire bir. Eksi bir yanı yok.
filenin sultanlarına canı gönülden başarılar dilerim.
Tam destek hep destek
güveniyoruz seviyoruz
Basketbol ile hiç aram yoktur takip etmiyorum yani öyle hic ilgim de olmadı