Kızların sadece spordan değil hiç bir şeyden uzak kalmamaları ve her şeyin en merkezinde olmaları gerekli ki erkeklerin şu kendilerine olan inanılmaz ozgüvenleri yıkılsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne cokk ozgur oluyozz yaa.. Ben oluyomm agridan resmennn. Hangi bezi kullanirsam kullanayimm fark etmiyoo..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerçekten çok önemli ama çok zor alışkın olmayan biri olarak ben dün voleybol maçında bulundum ve hala kollarım ağrıyor
spor gelisimde gercekten cok büyük bir yere sahip. ister fiziksel ister zihinsel olsun bence herkesin hayatinda olmasi gereken bir sey. saglik acisindan faydasi zaten ortada. özgüven olarak da özellikle ergenler icin cok güzel bir kaynak bana göre.
Sağlık açısından sporun önemi çok vücut sağlığı için büyük önemi var herkes spor yapmalı bence spor bire bir antreman sayılır her sporcunun kendine has antremsnı vardır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence spor hayatın bir parçası bedenen rahatlatıyor ve dinç tutuyor güzel aktivite
Yurt dışında spora çok önem veriyorlar keşke bizim ülkemizde de olsa o zaman daha çok yüzücümüz, haltercilerimiz ve çeşitli spor dallarında öğrenim gören öğrencilerimiz olurdu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Spor geleceğimizdir önemlidir voleybol olsun başla dallar olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel paylaşım olmuş. Sağlık için spor elbette ki çok önemli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Maçları izlemek aşırı keyifli. Umarım kupayı aliriz. Bastırın kizlaarr
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Müthiş örnek teşkil ediyorlar yeni nesillere
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onlarla gurur duyuyoruz benimde en sevdiğim spor voleybol 🏐
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Voleybol da çok iyiyim ve Orkid kullanmaya karar verdim
Spor her insanın hayatının köşesinde edineceği bir hpbi olnalıdır bunu bi yaşam biçime getirmeliyiz ne kdr fazla spor o kdr fazla mutluluk bir o kdr da az stres
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda cesaret zamanı! Öz güvenli nesiller için sporun önemi hakkında ne düşünüyorsun?
Kızlar Ne Diyor
Sporun neredeyse her dalını çok severim ve takip ederim.
Çok güzel bir paylaşım olmuş oley oley oley
Ay idollerim aşk kadınlar <33 hepsine bakınca ileride kendime görüyorum ben de başarıcam
Sağlıklı bir hayat için zaten spor şart her şeyden önce
Kızların sadece spordan değil hiç bir şeyden uzak kalmamaları ve her şeyin en merkezinde olmaları gerekli ki erkeklerin şu kendilerine olan inanılmaz ozgüvenleri yıkılsın
Ne cokk ozgur oluyozz yaa.. Ben oluyomm agridan resmennn. Hangi bezi kullanirsam kullanayimm fark etmiyoo..
Gerçekten çok önemli ama çok zor alışkın olmayan biri olarak ben dün voleybol maçında bulundum ve hala kollarım ağrıyor
spor gelisimde gercekten cok büyük bir yere sahip. ister fiziksel ister zihinsel olsun bence herkesin hayatinda olmasi gereken bir sey. saglik acisindan faydasi zaten ortada. özgüven olarak da özellikle ergenler icin cok güzel bir kaynak bana göre.
Güçlü kadınlar her alanda daha fazla güç sahibi olmaya devam edecektir. Bu konuda tüm kadınları destekliyorum. Gelecek bizim elimizde 😇
Spor temiz hava gibidir, o olmadığında kirli hava solumuş gibi oluruz
Sağlık açısından sporun önemi çok vücut sağlığı için büyük önemi var herkes spor yapmalı bence spor bire bir antreman sayılır her sporcunun kendine has antremsnı vardır
Bence spor hayatın bir parçası bedenen rahatlatıyor ve dinç tutuyor güzel aktivite
Yurt dışında spora çok önem veriyorlar keşke bizim ülkemizde de olsa o zaman daha çok yüzücümüz, haltercilerimiz ve çeşitli spor dallarında öğrenim gören öğrencilerimiz olurdu
Spor geleceğimizdir önemlidir voleybol olsun başla dallar olsun
Güzel paylaşım olmuş. Sağlık için spor elbette ki çok önemli
Maçları izlemek aşırı keyifli. Umarım kupayı aliriz. Bastırın kizlaarr
Müthiş örnek teşkil ediyorlar yeni nesillere
Onlarla gurur duyuyoruz benimde en sevdiğim spor voleybol 🏐
Voleybol da çok iyiyim ve Orkid kullanmaya karar verdim
Spor her insanın hayatının köşesinde edineceği bir hpbi olnalıdır bunu bi yaşam biçime getirmeliyiz ne kdr fazla spor o kdr fazla mutluluk bir o kdr da az stres
Güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık..
Spor insan için gerekli bişey sağlık için gerekli olan bir aktivite bende Spor yapıyorum ve çok seviyorum çok güzel bisey iyi ki başlamışım
orkidin türk milli kadın veleybol takımına destek vermesi çok güzel. orkidi seviyordum bi daha sevdim.
Gençlerin önü açılmalı. Çocukluk yaşlarından itibaren deneme yanılma yöntemi ile doğru spora yönlendirilmesi gerekir.
Ediyorum ama kızların artık şampiyon olması lazım ya :(
Sporsuz kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
Biz kadınlar çok güçlüyüz kimsenin yapamadığı şeyleri yaptık. çok hassasız çok yetenekliyiz asla başarmam dediğiniz şeyleri yapacağız.
Şu bulunduğumuz ortamda kadınlarımızın başarılarından ve desteklenmesi den büyük bir gurur ve umut duyuyorum
Spor sağlık açısından da, kafamızı boşaltma açısından da çok önemli bir yeri var. Spor yapan insan hep zinde olur bence böyle.
spor her milelt için çok önemli bir sosyal yaşantıdır aslında sporsuz milletler de yok olmaya mahkumdur :)