Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? (Sayfa 9) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 482 Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
_nurmtl Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle rahat olması Sıvıyı emmesi ve haşur huşur ses yapmaması 0 0 Yorumla
mltmmxx Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ben kokulu olanlarindan alıyorum kötu koku olmasın diye 0 0 Yorumla
İncebilekElif Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl gerçekten Orkid konforu hiçbir ped markasında yok süper bir haber bu 0 0 Yorumla
lazkızıfadik Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Orkid platinum kullanıyorum ama bunu da deneyeceğim elinize sağlık süper bi bence :) 0 0 Yorumla
sugibikıznehir Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl bende bunu denemek istiyorum daha deneyimlemedim ama yorumlarda güzelmiş :) 0 0 Yorumla
eladerlerbela Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl harika bir bence olmuş gerçekten çok beğendim. bende denedim çok rahat bir ped 0 0 Yorumla
mineyadayin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl regl günlerinde de konforuna düşkün olanların kesinlikle tercih edebilecekleri tek ürün :) 0 0 Yorumla
delidolusudız Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl regl günlerinde konfor arayan gönül rahatlığı ile tercih edebilir 0 0 Yorumla
ilaydasuuuuu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Asla orkidden başka bir marka kullanmadım iyi ki siz 0 0 Yorumla
önemlimibukadar_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl En rahat ettiğim Orkid tabii ki aksini iddia edemem 0 0 Yorumla
Pillibeebeek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Rahat hissetirmesi tabi ki. Kalın ve yumuşak olmasına da bakarım 0 0 Yorumla
123gizliuye321 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Orkid kullanıyorum, gerçekten cok iyi. Rahatlığı falan 0 0 Yorumla
Kahvelimarshmallow Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Rahatsız etmemesi ve spor yaparken bile tam koruma sağlaması 0 0 Yorumla
Miyeval Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bu haldeyken tek önceliğim uygun fiyatlı olması para sağlıktan önde gelir hale geldi üzücü 0 0 Yorumla
eflaberya Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yumuşaklığı, rahatlığı, yapışkanın iyi olması. Gece pedleri için genişliği önemli 👍🏻 0 0 Yorumla
Ayqibi Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Rahatlık önemli benim için ve sızdırmaması çok önemli. 0 0 Yorumla
Urfakızısordu Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Molpedin gece versiyonunu kullanıyorum ve gayet rahat 0 0 Yorumla
yargıcıözge Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Gerçekten mükemmel ötesi bir ped ya çok beğendiğim bir ürün tavsiye ederim 0 0 Yorumla
nazlll1 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl orkidden memnunum gerçekten hem rahat hem sızdırma problemi yok :) 0 0 Yorumla
İntihAşk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Rahatlık önemli ekonomik olması önemli benim için. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl %100 pamuk olmalı yoksa tariş yapıyor...Orkid dışında marka kullanmıyorum benim sürekli tercihim Orkid, çok memnunum 0 0 Yorumla
akrep_bir_kadınn Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl Ücretsiz erişim istiyoruz ülkece. 1 0 Yorumla
Greyylovee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Özellikle yaz gününde asla koku yapmaması 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle rahat olması Sıvıyı emmesi ve haşur huşur ses yapmaması
Ben kokulu olanlarindan alıyorum kötu koku olmasın diye
gerçekten Orkid konforu hiçbir ped markasında yok süper bir haber bu
Orkid platinum kullanıyorum ama bunu da deneyeceğim elinize sağlık süper bi bence :)
bende bunu denemek istiyorum daha deneyimlemedim ama yorumlarda güzelmiş :)
harika bir bence olmuş gerçekten çok beğendim. bende denedim çok rahat bir ped
regl günlerinde de konforuna düşkün olanların kesinlikle tercih edebilecekleri tek ürün :)
regl günlerinde konfor arayan gönül rahatlığı ile tercih edebilir
Asla orkidden başka bir marka kullanmadım iyi ki siz
En rahat ettiğim Orkid tabii ki aksini iddia edemem
Rahat hissetirmesi tabi ki. Kalın ve yumuşak olmasına da bakarım
Orkid kullanıyorum, gerçekten cok iyi. Rahatlığı falan
Rahatsız etmemesi ve spor yaparken bile tam koruma sağlaması
Bu haldeyken tek önceliğim uygun fiyatlı olması para sağlıktan önde gelir hale geldi üzücü
Yumuşaklığı, rahatlığı, yapışkanın iyi olması. Gece pedleri için genişliği önemli 👍🏻
Rahatlık önemli benim için ve sızdırmaması çok önemli.
Molpedin gece versiyonunu kullanıyorum ve gayet rahat
Gerçekten mükemmel ötesi bir ped ya çok beğendiğim bir ürün tavsiye ederim
orkidden memnunum gerçekten hem rahat hem sızdırma problemi yok :)
Orkid aşırı iyi marka <3 zevkle kullanıyorum
Orkid en iyi marka rahatlık emicilik
Boyu ve yumuşaklığı olmazsa olmaz
Rahatlık önemli ekonomik olması önemli benim için.
%100 pamuk olmalı yoksa tariş yapıyor...
Orkid dışında marka kullanmıyorum benim sürekli tercihim Orkid, çok memnunum
Always ultra plus.. 💧💧💧💧💧👍🏻
Alerji yapmaması pamuklu olması
Ücretsiz erişim istiyoruz ülkece.
Özellikle yaz gününde asla koku yapmaması
Hem. Ekonomik hemde hassasiyet 💕
Rahat olması ve uzun olması