Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? (Sayfa 8) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 482 Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
İzmir35ff Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Hissetmemek gerekir. En güzel ped hissedilmeyi peddir 0 0 Yorumla
marcelines Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Rahat olması ve gün içinde sanki yokmuş gibi hissettirmesi 0 0 Yorumla
ceyy00 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Tabikide Orkid özellikle bu yaz gunlerinde çok yardımcı 0 0 Yorumla
micmaddy Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Emiciliğinin iyi olması ve rahat hissettirmesi, koku hissettirmemesi. 0 0 Yorumla
Aşkınbebek Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Rahat olması ve gün içinde sanki yokmuş gibi hissettirmesi 0 0 Yorumla
nicegrilhatiş Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Orkid kullanıyorum. özel ve normal günlerimde en ufak problem yaşamadım 0 0 Yorumla
arz16Y Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl yazın cok sıcak olduğu icin terleme yapmayan pamuksu bir yapısı ve güzel kokmasını isterim 0 0 Yorumla
İclalikoo43 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl çok memnun kaldığım ped. uygun fiyata görünce 3 paket aldım. çok memnunum. 0 0 Yorumla
Elöfderlerbana Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Benim için önemli olan kendimi rahat hissetmem sızıntı akıntı kötü koku yapmaması Orkid der susarım 0 0 Yorumla
Güler0108 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ucuz olmalı ekonomi kötü olduğu için herkes ucuz olanı seçiyor 0 0 Yorumla
Çoknazlıyımçok Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İlk seçimim Orkid çok seviyorum severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
aleyaleynax Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl regl günlerinin hassas kurtarıcılarına bayılıyorum :) 0 0 Yorumla
yemekderyası Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl huzurlu geçen regl döneminden kıymetlisi yok. hassas ciltler için gerçekten mükemmel :) 0 0 Yorumla
nazlıünlem Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl gerçekten Orkid rahatlıpına bayılıyorum herlese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
tozkoparanasy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl harika bir haberle gelmişsiniz yine Orkid yine farkı :) 0 0 Yorumla
atikelif Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl gerçekten çok iyi bir ürün bende yeni kullanmaya başladım tam bir fp ürünü 0 0 Yorumla
karpuzmevsimi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl regl günlerimin kurtarıcısı Orkid gerçekten çok iyi tahriş etmiyor ve sızdırmıyor 0 0 Yorumla
desenlielbiseli Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl çok iyiymiş gerçekten ya fiyatının uygun olması ve ekstra hassas olması mükemmel :) 0 0 Yorumla
soncevizkırıcı Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ekstra hassasiyet ve uygun fiyat gerçekten mükemmel ötesi bir ürün :) herkese öneririrm 0 0 Yorumla
Felicia_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl keşke ekonomi daha iyi olsaydı da hassaslığımıza göre alsaydık, parasına göre değil... 0 0 Yorumla
Not_Defteri33 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl rahat olması, yumuşak olması, ve fiyatının uygun olması 0 0 Yorumla
Belirsizzkişi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kullandığım en rahat ped. Hiç bir şekilde sızdırma yapmıyor ve üstelik aşırı konforlu 0 0 Yorumla
mrvkc25 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Pahalı olması dışında aorun yok severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
blackkayaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ultra uzun olması gündüz bile uzun kullanıyorum sadece uzun olsun 0 0 Yorumla
BlueAngel06 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Pedde en önem verdiğim sey yapiskaninin iyi olmasi ve ince olmasi sizde oyle tesekkurler 0 0 Yorumla
Freewomann24 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Genital bölgemi rahatsız etmeyecek kokuyu hapsedecek bir ped olması 0 0 Yorumla
benpanda20 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kesinlikle rahatlik ve terletmemesi ozellikle yaz aylarında 0 0 Yorumla
rüyadeğilruya Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl mükemmel derecede çok iyi ped. hiç sızdırma yapmıyor Orkid. 0 0 Yorumla
Denizdebirgece Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Her türlü Orkid kullanıyorum ya seçeneğe gerek yok.. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hissetmemek gerekir. En güzel ped hissedilmeyi peddir
Rahat olması ve gün içinde sanki yokmuş gibi hissettirmesi
Tabikide Orkid özellikle bu yaz gunlerinde çok yardımcı
Emiciliğinin iyi olması ve rahat hissettirmesi, koku hissettirmemesi.
Rahat olması ve gün içinde sanki yokmuş gibi hissettirmesi
Orkid kullanıyorum. özel ve normal günlerimde en ufak problem yaşamadım
yazın cok sıcak olduğu icin terleme yapmayan pamuksu bir yapısı ve güzel kokmasını isterim
çok memnun kaldığım ped. uygun fiyata görünce 3 paket aldım. çok memnunum.
Benim için önemli olan kendimi rahat hissetmem sızıntı akıntı kötü koku yapmaması Orkid der susarım
Ucuz olmalı ekonomi kötü olduğu için herkes ucuz olanı seçiyor
İlk seçimim Orkid çok seviyorum severek kullanıyorum
regl günlerinin hassas kurtarıcılarına bayılıyorum :)
huzurlu geçen regl döneminden kıymetlisi yok. hassas ciltler için gerçekten mükemmel :)
gerçekten Orkid rahatlıpına bayılıyorum herlese tavsiye ederim
harika bir haberle gelmişsiniz yine Orkid yine farkı :)
gerçekten çok iyi bir ürün bende yeni kullanmaya başladım tam bir fp ürünü
regl günlerimin kurtarıcısı Orkid gerçekten çok iyi tahriş etmiyor ve sızdırmıyor
çok iyiymiş gerçekten ya fiyatının uygun olması ve ekstra hassas olması mükemmel :)
ekstra hassasiyet ve uygun fiyat gerçekten mükemmel ötesi bir ürün :) herkese öneririrm
keşke ekonomi daha iyi olsaydı da hassaslığımıza göre alsaydık, parasına göre değil...
rahat olması, yumuşak olması, ve fiyatının uygun olması
Kullandığım en rahat ped. Hiç bir şekilde sızdırma yapmıyor ve üstelik aşırı konforlu
Pahalı olması dışında aorun yok severek kullanıyorum
Ultra uzun olması gündüz bile uzun kullanıyorum sadece uzun olsun
Yumuşak olması rahat olması ve sızdırmaması
Pedde en önem verdiğim sey yapiskaninin iyi olmasi ve ince olmasi sizde oyle tesekkurler
Genital bölgemi rahatsız etmeyecek kokuyu hapsedecek bir ped olması
Kesinlikle rahatlik ve terletmemesi ozellikle yaz aylarında
mükemmel derecede çok iyi ped. hiç sızdırma yapmıyor Orkid.
Her türlü Orkid kullanıyorum ya seçeneğe gerek yok..