Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 482 Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
EdiTükendi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ekonomi sağolsun fiyatlar can yaksa bile gece ve uzun pet çok rahat 0 0 Yorumla
Hiçsevilmedik122 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ben hep bunu kullanıyorum gayet güzel yumuşacık 0 0 Yorumla
PeriiiHann Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ucuz olması onun dsndaki ozelliklere odaklanamyorum bile cunku param yok 😂 0 0 Yorumla
tweetysbestie Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl rahat (pamuklu) olması, tahriş etmemesi ve özellikle yürürken haşır huşur ses çıkarmaması 0 0 Yorumla
Meloo98ww Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Para verilmesi bile saçma kadınların isteği ile meydana gelen bir durum değil regl 0 0 Yorumla
BirSelincik Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Orkid hem marka olarak hemde hıjyenık olarak guvendıgım bır marka 0 0 Yorumla
Cero67 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Rahat olsun ince olsun rahatsız etmesin varla yok arası 0 0 Yorumla
Melektolga Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Orkid her zaman iyidir, kalite hiç bir zaman tesadüf olamaz 0 0 Yorumla
79iloss Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl bence pamuğu güzel çekmeli ve uzun süre durursa rahatsız etmemeli 0 0 Yorumla
Delina18 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bu çok özel dönem için seçimim rahat ve ucuz olandan yana. 0 0 Yorumla
wqewrqer Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Ben başka marka kullanmam, bu markanın tüm bedenlerini kıllanırım çok işe yarar 0 0 Yorumla
AsenaCengiz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabikide önceliğim Orkid hem iyi emiyor hemde ekonomik 0 0 Yorumla
Şehzadebuba Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Yumuşak olması ve geceleri rahatsız etmemesi çok önemli bence 0 0 Yorumla
dilaraşah34 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Fiyat önceliğim. Fiyattan hemen sonra da emiciliğine bakarım 0 0 Yorumla
ahakhssnh Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl yillardir Orkid benim en sevdigim marka ergenligimden bu yana 0 0 Yorumla
melisasenn7 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Orkid tercih ediyorum çünkü cildim aşırı hassas ve Orkid tam bir cilt dostu, ayrıca aşırı rahat😌 0 0 Yorumla
ceylinxae Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kafama yattığı zaman alırım ayırt etmem Orkid tabii ki de vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
hina_deyin Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl rahat olmasınai sızdırmamasına ve kaşıntı yapmamasına dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
helose Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl her şey çok pahalı o yüzden aynı görevi üsteleniyor uygun maliyetli Alman daha iyi 0 0 Yorumla
Burcu_4 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Koku ve terletme sorunu ama kesinlikle Orkid bu konuda iyi değil 0 0 Yorumla
yiklmisimbvrn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl uzun ic camasrina kesinlikle gecirmemesi gprunmemesi lazim 0 0 Yorumla
SlytherinliKız Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl En güvendiğim ped markası Orkid çünkü, 0 sızıntı, 0 koku. 0 0 Yorumla
bilemedim94 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Tahriş etmemesi, yumuşak dokusu olması, hareket ederken rahatsız etmemesi kesinlikle 0 0 Yorumla
Hidayetpsf Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Orkid çok iyi gerçekten sizinde ellerinize emeğinize sağlık. 0 0 Yorumla
başakamaaslan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl bende denedim gerçekten çok beğendim herkese tavsiye ederim fiyatı da oldukça uygun ve biraz kalın 0 0 Yorumla
Berfinsx Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Benim kanamam cok fazla oldugu için büyük ve emiciliği iyi olanından seçiyorum 0 0 Yorumla
annaroza Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Benim için pamuksu ve nefes alabilen olması çok önemli ve yapışkanlarının iyi yapışması. 0 0 Yorumla
zeynepp696 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle sızdırmamalı, ince olmalı, rahat hissettirmeli 0 0 Yorumla
edanrnacr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle Orkid.. Koku hapsetme özelliğiyle bile mükemmel.. Baskasını tanımam🥺 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ekonomi sağolsun fiyatlar can yaksa bile gece ve uzun pet çok rahat
Ben hep bunu kullanıyorum gayet güzel yumuşacık
Ucuz olması onun dsndaki ozelliklere odaklanamyorum bile cunku param yok 😂
rahat (pamuklu) olması, tahriş etmemesi ve özellikle yürürken haşır huşur ses çıkarmaması
Para verilmesi bile saçma kadınların isteği ile meydana gelen bir durum değil regl
Orkid hem marka olarak hemde hıjyenık olarak guvendıgım bır marka
Rahat olsun ince olsun rahatsız etmesin varla yok arası
Orkid her zaman iyidir, kalite hiç bir zaman tesadüf olamaz
bence pamuğu güzel çekmeli ve uzun süre durursa rahatsız etmemeli
Bu çok özel dönem için seçimim rahat ve ucuz olandan yana.
Ben başka marka kullanmam, bu markanın tüm bedenlerini kıllanırım çok işe yarar
Tabikide önceliğim Orkid hem iyi emiyor hemde ekonomik
Yumuşak olması ve geceleri rahatsız etmemesi çok önemli bence
Kesinlikle rahatlığına dikkat ederim en önce
Fiyat önceliğim. Fiyattan hemen sonra da emiciliğine bakarım
yillardir Orkid benim en sevdigim marka ergenligimden bu yana
Orkid tercih ediyorum çünkü cildim aşırı hassas ve Orkid tam bir cilt dostu, ayrıca aşırı rahat😌
kafama yattığı zaman alırım ayırt etmem Orkid tabii ki de vazgeçilmezim
rahat olmasınai sızdırmamasına ve kaşıntı yapmamasına dikkat ediyorum.
her şey çok pahalı o yüzden aynı görevi üsteleniyor uygun maliyetli Alman daha iyi
Koku ve terletme sorunu ama kesinlikle Orkid bu konuda iyi değil
uzun ic camasrina kesinlikle gecirmemesi gprunmemesi lazim
En güvendiğim ped markası Orkid çünkü, 0 sızıntı, 0 koku.
Tahriş etmemesi, yumuşak dokusu olması, hareket ederken rahatsız etmemesi kesinlikle
Orkid çok iyi gerçekten sizinde ellerinize emeğinize sağlık.
bende denedim gerçekten çok beğendim herkese tavsiye ederim fiyatı da oldukça uygun ve biraz kalın
Benim kanamam cok fazla oldugu için büyük ve emiciliği iyi olanından seçiyorum
Benim için pamuksu ve nefes alabilen olması çok önemli ve yapışkanlarının iyi yapışması.
Kesinlikle sızdırmamalı, ince olmalı, rahat hissettirmeli
Kesinlikle Orkid.. Koku hapsetme özelliğiyle bile mükemmel.. Baskasını tanımam🥺