Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? (Sayfa 6) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 482 Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
khavar Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Naylon olmamasi ve koku birakmamasi. Birde alerji yapmamasi 0 0 Yorumla
ErvaKurt Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Orkid mukemmel bir marka orkidden baska ped yok evde 0 0 Yorumla
frenchonegirl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Orkid çok iyi gerçekten sizinde ellerinize emeğinize sağlık. 0 0 Yorumla
Gölgesizkızıl Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Her koşulda sızdırmaması Rahatsız edip pişik yapmaması 0 0 Yorumla
nefretiti Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sızdırmaması ve o güvenlik hissini vermesi diyebiliriz 🥺🥺 0 0 Yorumla
Şule444 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Cildimi tahris etmeyen , yumuşak dokulu ve günlük rutinimi etkilemeyecek pedler 0 0 Yorumla
Meraklaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Önceliğim içinde gun boyu rahat edeip güvenebildigim markaları tercih ediyorum. Fiyatı önemli değil. 0 0 Yorumla
Mrymm01 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Rahat olması tabiki, eğer rahat olamayacaksam pek bı anlamı kalmaz ve koruma sağlaması tabiki 0 0 Yorumla
limonata22 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yumuşak olması, koku önleyeci olması, tahriş etmemesi. 0 0 Yorumla
Dlrcan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Orkid çok iyi gerçekten sizinde ellerinize emeğinize sağlık. 0 0 Yorumla
boyaliuzum Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl fiyatının uygun olması çok iyi zaten Orkid e güveniyorum 0 0 Yorumla
Melodi__ Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl %100 pamuklu olması kesinlikle. Sağlık açısından önemli 0 0 Yorumla
öykülütarif Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl e bu çok iyiymiş ya :) hem fiyatı uygun hem de emiciliği ve hassas koruması süper bir birleşim olmuş 0 0 Yorumla
İhtiras7 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Evet insan duygalaşıyor duygusal ve fiziksel olarak ta hassas laşıyor 0 0 Yorumla
ballıhardallıebuş Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl fiyatı oldukça uygunmuş diğer markalara göre bu çok iyi bir haber 0 0 Yorumla
sarısimlifar Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl çok ekonomikmiş gereçkten bende deneyeceğim regl dönemimde 0 0 Yorumla
findikkiranturuncu Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl fiyatı gerçekten çok ekonomikmiş bende dneeyeceğim çok hoşuma gitti :) 0 0 Yorumla
ipsalalalabanu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl bende yeni aldım gerçekten çok güzel yumuşak ve uygun fiyatlı 0 0 Yorumla
blackburnayse Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl geçen hafta alıp kullanmıştım gerçektende harika, fiyatıda çok uygun. 0 0 Yorumla
nrdnn1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ped seçiminde en önemli hassasiyetini koruması yumuşak olsun Orkid gayet iyi memnunum 😀😊🥰 0 0 Yorumla
Snkkn Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Rahat hissetmek, sızdırmaması, yumuşaklık, gece taşma sorunu, yan bantların açılmaması 0 0 Yorumla
hayalisena Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl mük mük mük bi ped ped konuunda sağlığımız her şeyden önce geliyo kesinlikle tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
BalbocegiH Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Poşet gibi değil de pamuk gibi olması pedde en çok aradığım özellik 0 0 Yorumla
Ashash Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bana uygun olan hangisiyle o sonuçta herkesin döngüsü bir olmuyor 0 0 Yorumla
benimfarkım Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yumuşak olması terleyince bacaklarımızı pişik yapmaması ve koku yapmamasını istiyorum 0 0 Yorumla
_Nrsn_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki Orkid benim tercihim her daim ama fiyatı pahali keske biraz uygun olsaydı. 0 0 Yorumla
Elifcan738 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ben indirimli bir şekilde aldim bunu tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Nurhd56 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Pamuksu yüzeye sahip olması ve en önemlisi uzun ve kalın kanatları olması orta fiyatlı olması 0 0 Yorumla
ddslls Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl En sevdigim markaa harika emicilik inanilmaz konfor 0 0 Yorumla
gizemliolmak1 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Orkid rahat ve günlük kullanım için özel günlerde çok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Naylon olmamasi ve koku birakmamasi. Birde alerji yapmamasi
Orkid mukemmel bir marka orkidden baska ped yok evde
Orkid çok iyi gerçekten sizinde ellerinize emeğinize sağlık.
Her koşulda sızdırmaması
Rahatsız edip pişik yapmaması
Sızdırmaması ve o güvenlik hissini vermesi diyebiliriz 🥺🥺
Cildimi tahris etmeyen , yumuşak dokulu ve günlük rutinimi etkilemeyecek pedler
Önceliğim içinde gun boyu rahat edeip güvenebildigim markaları tercih ediyorum. Fiyatı önemli değil.
Rahat olması tabiki, eğer rahat olamayacaksam pek bı anlamı kalmaz ve koruma sağlaması tabiki
Yumuşak olması, koku önleyeci olması, tahriş etmemesi.
Orkid çok iyi gerçekten sizinde ellerinize emeğinize sağlık.
fiyatının uygun olması çok iyi zaten Orkid e güveniyorum
%100 pamuklu olması kesinlikle. Sağlık açısından önemli
e bu çok iyiymiş ya :) hem fiyatı uygun hem de emiciliği ve hassas koruması süper bir birleşim olmuş
Evet insan duygalaşıyor duygusal ve fiziksel olarak ta hassas laşıyor
fiyatı oldukça uygunmuş diğer markalara göre bu çok iyi bir haber
çok ekonomikmiş gereçkten bende deneyeceğim regl dönemimde
fiyatı gerçekten çok ekonomikmiş bende dneeyeceğim çok hoşuma gitti :)
bende yeni aldım gerçekten çok güzel yumuşak ve uygun fiyatlı
geçen hafta alıp kullanmıştım gerçektende harika, fiyatıda çok uygun.
Ped seçiminde en önemli hassasiyetini koruması yumuşak olsun Orkid gayet iyi memnunum 😀😊🥰
Rahat hissetmek, sızdırmaması, yumuşaklık, gece taşma sorunu, yan bantların açılmaması
mük mük mük bi ped ped konuunda sağlığımız her şeyden önce geliyo kesinlikle tavsiye ediyorum
Poşet gibi değil de pamuk gibi olması pedde en çok aradığım özellik
Bana uygun olan hangisiyle o sonuçta herkesin döngüsü bir olmuyor
Yumuşak olması terleyince bacaklarımızı pişik yapmaması ve koku yapmamasını istiyorum
Tabiki Orkid benim tercihim her daim ama fiyatı pahali keske biraz uygun olsaydı.
Ben indirimli bir şekilde aldim bunu tavsiye ederim
Pamuksu yüzeye sahip olması ve en önemlisi uzun ve kalın kanatları olması orta fiyatlı olması
En sevdigim markaa harika emicilik inanilmaz konfor
Orkid rahat ve günlük kullanım için özel günlerde çok iyi