Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? (Sayfa 5) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 482 Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
maivosvos Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Orkid platinum kullanıyorum. bunu da gördüm ama tercihlerimi değiştirmek zor benim için yine de şans vermeye değermiş :) 0 0 Yorumla
ıambusekarem Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl benim ped seçerken en öncelikli sızdırmaması ve sonra koku yapmaması Orkid bu ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyor iyi ki var :) 0 0 Yorumla
Feministbagyann Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle ped seçiminde önceliğim sızdırmaması ve pamuklu içeriğe sahip olması. Regl dönemlerimde konfor her zaman önceliğimde oluyor. 0 0 Yorumla
melissadd Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Cilde zarar vermesin kaşıntı vb. Durumlar gibi kokulu olsun sızdırmasın yapışkanı iç çamaşırına iyi yapışsın oynamasın hışırdamasın poşet gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önceden orkidden şaşmıyordum fakat günümüzde şartlarıyla Orkid alamıyorum, daha uygun markalara yöneldim 🥺 0 0 Yorumla
Supınarıdeğil Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl gerçekten hassas korumaya sahip fiyatı da piyasadaki çoğu üründen çok daha uygun 1 0 Yorumla
xgayexxsu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl bende 3 aydır kullanıyorum gerçekten çok güzel bir ped sızdırma yapmıyor ve emiciliği yüksek 1 0 Yorumla
Gizemcaglar034 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kesinlikle konfor, rahatsız eder ve orada varlığını hissedersem huzursuz oluyorum 1 0 Yorumla
Boshesap1800 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Rahat ve sızdırmaz olması iyi herkese önerim kotex ama çok pahalı 1 0 Yorumla
gülruuz Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Rahat olmalı ve kokuyu hapsetmeli. Orkid bu konuda kesimle çok iyi. 1 0 Yorumla
Pottergirl Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl kesinlikle cildimi tahriş etmemesi, konforlu hissettirmesi ve ekonomik olması 1 0 Yorumla
aysegezri Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl hassas hijsyenik belli olmayan tüy gibi rahatsiz etmeyeni seciyorum bunun in de Orkid kullaniyorum 1 0 Yorumla
Deniz163 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle yumuşak olması yumuşak olmayan sert yapılı pedler cildime zarar veriyor 1 0 Yorumla
aygibihilal Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl gerçekten çok güzel bir ped ya herkes kullanabilir :) 1 0 Yorumla
Cicipickme Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Öncelikle koku problemi oluşturmaması ince olması sızıntı vermemesi 1 0 Yorumla
Xxccccccxxx Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ped konusunda Orkid gerçekten çok iyi böyle bir bence için de çok teşekkürler 0 0 Yorumla
Ppanndaaam Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl En iyiyeleeinin arasından ekonomik olanı seçmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
aysengulnur Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl evet çok uygun fiyatlı ve kaliteliymiş bi arkadaşım söyledi. bende haftaya alıp deniyecem 0 0 Yorumla
ayben7batur Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl valla Orkid kullandığım günden beri çok rahatım herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Fleursjaunes Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl ucuz olması çünkü maddi durumum çok iyi değil ve ekonomimiz malum :) 0 0 Yorumla
eeeezs Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Gerçekten tereddüt etmeden kullandığım bir marka 🤍💪🏼 0 0 Yorumla
erbaaküplüküb Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl çok iyi bir ped ya bende kulllanıyorum çok rahat ve kullanışlı 0 0 Yorumla
semaalaa Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl beklediğim hassasiyeti karşılıyor çok memnunum bende tavsiye ederim deneyin 0 0 Yorumla
İsimbulamadikya Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Orkid yıllardır kullandığım ve çok memnun olduğum bir marka 0 0 Yorumla
Yücelisttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yumuşak yüzey ve sizdirmazlik benim için cok önemli 0 0 Yorumla
huzur_suz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl uzun ve emici olmalı. bazıları aşırı kaşındırıyorlar rahatsız oluyorum 0 0 Yorumla
alderlisun Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl orkidin kalitesini hepimiz biliyoruz. çok seviliyorsun gerçekten 0 0 Yorumla
aslancamakbuş Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl regl dönemlerimde olsun normal zamanda olsun orkidden hiç şaşmam 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orkid platinum kullanıyorum. bunu da gördüm ama tercihlerimi değiştirmek zor benim için yine de şans vermeye değermiş :)
benim ped seçerken en öncelikli sızdırmaması ve sonra koku yapmaması Orkid bu ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyor iyi ki var :)
Kesinlikle ped seçiminde önceliğim sızdırmaması ve pamuklu içeriğe sahip olması. Regl dönemlerimde konfor her zaman önceliğimde oluyor.
Cilde zarar vermesin kaşıntı vb. Durumlar gibi kokulu olsun sızdırmasın yapışkanı iç çamaşırına iyi yapışsın oynamasın hışırdamasın poşet gibi
Önceden orkidden şaşmıyordum fakat günümüzde şartlarıyla Orkid alamıyorum, daha uygun markalara yöneldim 🥺
gerçekten hassas korumaya sahip fiyatı da piyasadaki çoğu üründen çok daha uygun
bende 3 aydır kullanıyorum gerçekten çok güzel bir ped sızdırma yapmıyor ve emiciliği yüksek
Kesinlikle konfor, rahatsız eder ve orada varlığını hissedersem huzursuz oluyorum
Rahat ve sızdırmaz olması iyi herkese önerim kotex ama çok pahalı
Rahat olmalı ve kokuyu hapsetmeli. Orkid bu konuda kesimle çok iyi.
kesinlikle cildimi tahriş etmemesi, konforlu hissettirmesi ve ekonomik olması
hassas hijsyenik belli olmayan tüy gibi rahatsiz etmeyeni seciyorum bunun in de Orkid kullaniyorum
Kesinlikle yumuşak olması yumuşak olmayan sert yapılı pedler cildime zarar veriyor
Önceliğim konforlu olması daha sonra emiş gücü
gerçekten çok güzel bir ped ya herkes kullanabilir :)
Öncelikle koku problemi oluşturmaması ince olması sızıntı vermemesi
Orkid pamuklu sızdırma yapmayan bezler olmalı
Ped konusunda Orkid gerçekten çok iyi böyle bir bence için de çok teşekkürler
En iyiyeleeinin arasından ekonomik olanı seçmeye çalışıyorum
evet çok uygun fiyatlı ve kaliteliymiş bi arkadaşım söyledi. bende haftaya alıp deniyecem
valla Orkid kullandığım günden beri çok rahatım herkese tavsiye ederim
ucuz olması çünkü maddi durumum çok iyi değil ve ekonomimiz malum :)
Gerçekten tereddüt etmeden kullandığım bir marka 🤍💪🏼
çok iyi bir ped ya bende kulllanıyorum çok rahat ve kullanışlı
beklediğim hassasiyeti karşılıyor çok memnunum bende tavsiye ederim deneyin
Orkid yıllardır kullandığım ve çok memnun olduğum bir marka
Yumuşak yüzey ve sizdirmazlik benim için cok önemli
uzun ve emici olmalı. bazıları aşırı kaşındırıyorlar rahatsız oluyorum
orkidin kalitesini hepimiz biliyoruz. çok seviliyorsun gerçekten
regl dönemlerimde olsun normal zamanda olsun orkidden hiç şaşmam