Pamuksu yapısı olması, alerjen olmaması, sızdırmalara karşı iyi olması. Bazı markalar kötü koku oluşturuyor Orkidde bunu görmedim hiç. Çoğu zaman isteklerimizi karşılıyor Orkid iyi ki var ☀️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rahat hissettirmesi, pamuklu olması, parfüm ve boya içermemesi önemli benim için
Kızlar Ne Diyor
Gerçekten severek rahat ederek kullanıyorum hepsi en iyi daha iyisi ne olabilir ki
Şu an reglim ve çok rahatsızım. Ped çok önemli benim için. Orkid kullanıyorum çok güzel.
Pamuksu yapısı olması, alerjen olmaması, sızdırmalara karşı iyi olması. Bazı markalar kötü koku oluşturuyor Orkidde bunu görmedim hiç. Çoğu zaman isteklerimizi karşılıyor Orkid iyi ki var ☀️
Rahat hissettirmesi, pamuklu olması, parfüm ve boya içermemesi önemli benim için
Öncelikle ekonomik olmasi. Sonrasinda ise rahatligi, kuru hissettirmesi, taşırmamasi ve ince olmasi benim için önemli kriterler.
Yumuşak yokmuş gibi hissettirmesi sızıntı yapmamasi en önemlileri benim için ve tabiki Orkid tercihim 💙
rahat ve uzun olmasi benim icin cok onemli, fazla rahatsiz etmemesi ve ic camasirimi kapatip sizdirmamasi en onem verdiğim seylerden
Pamuksu olması ve emiciliginin yüksek olması kendini nekadar güvende hissedersen okadar rahat edersin
ilk regl dönemimden bu yana annemin tavsiyesiyle Orkid kullanıyorum en ufak şikayetim olmadı bu güne kadar
Benım de kullandığım Orkid gerçekten harika. Cildi benım gibi hassas olanlar özellikle denemeli. Yapısı rahatlığı ve koruma kapasıtesı mükemmel
Pamuklu yuzey olup olmamaso naylon olanlar yapisiyor bide icinde cok olmasi uzun olmasi e fiyati da cok ucuk olmasn
Bu günler biz kadınlar için konforlu geçmesi gereken zamanlar. Benim için en önemlisi gün boyu koruma sağlaması sızdırmamasi..
Dokuya çok önem veriyorum hassas ve alerjik bir vücuta sahibim. Kokusuz olması tenim ve alerjim için önemli.
Sizdirmamamasi her şeyden önemli rahat hareket edebilmek nerdeyse imkansız hale geliyor bazen ama güvenilir pedlerde rahatlık var
Ped konusunda Orkid en güvendiğim marka.. Ped seçiminde en önemli şey kesinlikle tahriş etmemesi ve cilt dostu olması. Orkid bu konuda çok başarılı
Ped seçiminde %100 koruma sağlaması ve %100 pamuk olması önemli o yüzden Orkid vazgeçilmezim başka marka kullanamıyorum
Bence rahat ve dışarıdan görünmemeli çok tutmalı ve sessiz çıkarılabilmeli (bazıları çok sesli oluyor)
Akıntı yapmaması o kadar çok geriliyorum ki acaba çıktı mı arkama geçti mi kesin aktı ayağı kalkarsam gözükecek en nefret ettiğim olayy
ped konusunda gözü kapalı seçeceğim tek marka Orkid. cilt dostu olup tahrişe sebebiyet vermemesi çok güzel
Ped seçiminde en önemli kriter benim için ilk başta sızdırmaması ve altı bezli bebek gibi hissettirmemesi...
ilk önceliğim tahriş yapmaması ve daha sonrasında koku olayı. ikisini de Orkid sayesinde hallettik :)
Orkid tercih ettiğim tek marka çünkü gerçekten emiciliği çok yüksek özellikle okul günleri en büyük en güvenilir yardımcım
Öncelikle yumuşak olucak kaşındırmayacak bazı pedler gerçekten çok kaşındırıyor güçlü bir emicliği olsun ve insan rahat edebilsin
Orkid sanırım en çok tercih edilen marka bütün arkadaşlarımda ondan kullanıyor ben tercih etmiyorum ama
Orkid konfor açısından güzel fakat fiyatlar uçuş sıradan bir petle kapatıyorum bu dönemi sayelerinde..
ped seçerken hepimiz cildimizi tahriş etmesin isteriz ama son zamlardan sonra uygun fiyatlı bir ped e de kimse hayır diyemez bence :)
regl in en önemli kurtarıcısı pedlerimizi seçerken ultra koruma bekliyoruz Orkid de bunu sağlıyor teşekküler Orkid :)
ped fiyatları aldı başını gitti derken Orkid in uygun fiyatlı ped çıkarması şahane oldu. hemde çok ergonomik :)
regl olduğumuz zaman en çok günlük aktivitelerimizin geri planda kalmasından korkuyoruz bu noktada Orkid her zaman yanımızda :)
regl günlerinde konfor arayanların pedi budur arkadaşlar deneyimle sabit sızıntıdan koruyor tahriş etmiyor :)