Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? (Sayfa 12) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 482 Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pek fazla seçim yapmadım hangisi pahalıyda o daha iyidir bilinciyle harelet ettim. 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Alerji yapmaması. Pamuk oranının yüksek olması. 0 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Tabiki yumuşak olması rahat hissettirmesi orkidd 0 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ekonomik fiyatı olan bir ped göremedim 0 0 Yorumla
cadiikizz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Sızdırmaması, hafif ve inceliği önemli 0 0 Yorumla
breakheartpieces Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Rahat hissettirmesi bence benim önemsedigim bu 0 0 Yorumla
alfakadını_61 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Tabiki Orkid Platinum kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Rahat olası konforlu olması sızıntı olmaması kıyafetten belli olmaması vb. 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Rahatlık ve hijyen ilk sırada benim için 0 0 Yorumla
nağmeyusracglyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Rahatlığı ekonomik olması ve emici özelliği 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Pek fazla seçim yapmadım hangisi pahalıyda o daha iyidir bilinciyle harelet ettim.
Alerji yapmaması. Pamuk oranının yüksek olması.
Enn güzeli Orkid platinumm
Tabiki yumuşak olması rahat hissettirmesi orkidd
Orkid cok pahali lutfen indirin fiyatlari!! 👉🏿👈🏿
Parfüm kokulu pede bayiliyorum
Ekonomik fiyatı olan bir ped göremedim
Uzun kanatlı kokulu olsun yeter 😂
🥳güzel paylaşım olmuş eline sağlık
Yumuşaklık ve ferah olması
Pamuklu olmadı ve tam koruma
Konforlu ve hijyenik olması
Sızdırmaması, hafif ve inceliği önemli
Rahat hissettirmesi bence benim önemsedigim bu
Tabiki Orkid Platinum kullanıyorum
Önceliğim alacağım pedin kaliteli olması, buna önem veriyorum
Teşekkürler bilgiler için 🙂
Rahat olası konforlu olması sızıntı olmaması kıyafetten belli olmaması vb.
Rahatlık ve hijyen ilk sırada benim için
onceligim fiyat oluyor sanirim
Pamuklu olması ve tahriş etmemesi
İyi ki varsın Orkid, seni kullanmaya devam edeceğim
Aradığım her şey Orkid de var zaten
Teşekkür ederiz bu güzel sunum için🥰
Koruyuculuk ve yumuşaklık önemli
Güzel paylaşım teşekkürler
1 numara her zaman
Tabiki Orkid farki biraz daha uygun olabilir ama
Rahatlığı ekonomik olması ve emici özelliği
Orkid kullanıyorum ve çok memnunum.