Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? (Sayfa 11) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 482 Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koku yapmaması ve sizdirmamasi gün boyu ayakta calisan birisi için Orkid kesinlikle tam bı kurtarıcı 0 0 Yorumla
amabanabakmaböyle Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 82% +1 yıl İnce ve hava geçiriyor olması ayrıca çok rahat 0 0 Yorumla
Agony0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnce olması uygun olması ve Orkid olması 0 0 Yorumla
bosbirsayfa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Kesinlikle koku yapmamalı ilk buna bakarım :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yumusak pamuk gibi olmali. Orkidenden sasmiyorum. Keske biraz da ekonomik olsa 0 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Rahat ettirmesi den başka bir derdiniz olmasın 0 0 Yorumla
Thekirschee Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tek bir marka kullanıyom her zaman aynıdır 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Orkid dışında başka marka kullanamıyorum... 0 0 Yorumla
Daaaamlaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Rahatlık ve yumuşak olmasi dikkat ettiğim 0 0 Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Severek n kullandığım , orkide 🌹 0 0 Yorumla
1terazikadınıı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Teşekkür ederim bu güzel paylaşım için 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet Orkid kullanışlı oluyor🙂
Rahatlık önemli. Emeğinize sağlık.
İyiki var o olmasa nolurdu
Süper bir şey bu çok iyi...
Orkid kendimi güvende hissettiren nadir markalardan
İnce olması ve tam koruma sağlaması
Koku yapmaması ve sizdirmamasi gün boyu ayakta calisan birisi için Orkid kesinlikle tam bı kurtarıcı
İnce ve hava geçiriyor olması ayrıca çok rahat
şu an regl dönemindeyim maalesef
Sızdırmamalı ve rahat olmalı kesinlikle
İnce olması uygun olması ve Orkid olması
Kesinlikle Orkid başka marka yok
yumuşak olmalı tahriş etmememli
Koku yapmaması 🤣🤣🤣 bunu arıyorum
Hassas cildim olduğu için cildime olan tavrına bakarım
Kesinlikle koku yapmamalı ilk buna bakarım :)
Yumusak pamuk gibi olmali. Orkidenden sasmiyorum. Keske biraz da ekonomik olsa
Rahat ettirmesi den başka bir derdiniz olmasın
Rahat hissettirmesi ve sızdırmaması
Tek bir marka kullanıyom her zaman aynıdır
Orkid dışında başka marka kullanamıyorum...
Bence ped sızdırmasın yeter
Artık önceliğimiz fiyat oldu mlesef
emici olması ve parfümsüz olması
Orkid en iyisidir 🌼👌tek ve en güvenilir ped markası
Rahatlık ve yumuşak olmasi dikkat ettiğim
rahatlık ve uzun süreli koruma
Severek n kullandığım , orkide 🌹
Teşekkür ederim bu güzel paylaşım için
Bende pamuklu olani kullaniyorum cok güzel koku yapmiyor