Özel Günler & Hijyen Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? (Sayfa 10) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 482 Regl günlerinde hassas koruma, ekonomik fiyat! Ped seçiminde önceliklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 50 kişi beğendi
renbilmiyo Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 86% +1 yıl Orkid coksel gercekten guzel bi marka 1 0 Yorumla
Evlimusmutlucocuklu Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Kasınti vs yapmamasi cok onemli. 1 0 Yorumla
Yavruuuuucuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Rahatlığı yumuşak olması ve uzunluğu 1 0 Yorumla
eylulbassak Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl rahat hissettirmesi ve kaşıntı vs yapmaması 0 0 Yorumla
sudem23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl En sevdigim akitmayan kokutmayan marka orkit 0 0 Yorumla
Çalı_Kuşu1 Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 96% +1 yıl Doğal olmasına beni inadirmasi ve rahat olması 0 0 Yorumla
Benmalım2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yıllardır Orkid kullanıyorum çok rahat 0 0 Yorumla
daisygiirll Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Çok iyi koruyor kesinlikle tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
Asilzadeponçik Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Hem hesaplı hem kaliteli hemde uygun 0 0 Yorumla
mikimouse2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Orkid olmadan regl olmak istemiyorum bile 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Rahatlık ve yumuşaklık önceliğim
Rahatlık ve emicilik olmalı
Orkid coksel gercekten guzel bi marka
Kalite rahatlık konfor ve fiyat
Kasınti vs yapmamasi cok onemli.
Molped kullanıyorum rahat
Rahat olması sızdırmaması
Imms Orkid kullanmıyorumm
Rahatlığı yumuşak olması ve uzunluğu
Orkid çok iyi gerçekten sizinde ellerinize emeğinize sağlık
Orkidden daha kalitelisini kullanmadım bu yaşıma kadar