Özel Günler & Hijyen Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 9) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 809 Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu kadar pahallıyken böyle bir şey yapılması hem güzel hem üzücü 0 0 Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Teşekkürler... Umarım her kız okula gidebilir... 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Güzel bir proje olmuş destek olmak lazım 0 0 Yorumla
BerilEdit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Orkide tanışmayanda nebilim 🙂 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Çok şey kaybetmiştir... Yorumla
KitapOkumakŞart Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Orkid alalım orkidsiz kalmayalım ozaman 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Kesinlikleee. Orkid bir harika! Yorumla
iremthebabyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Orkid kullanmaya devam o zaman ❤️ 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Ben de bayıldım Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl O zaman her zaman #okuladevam diyoruz 🥳🥳🥳 0 0 Yorumla
BabyDoII Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 72% +1 yıl Bende bu projeyi destekliyorum 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Süper olmuş valla Yorumla
efkarlikiz19 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Ah kızlar kızlar siz yeterki iyi olun💜💙💜💜 0 0 Yorumla
Pinarkrty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Destek olacaksak elbette alırız. 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Mükemmel bir proje olmuş Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Çok iyiymiş projemiz zor durumda olanlar için 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Süper bir proje! Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Çok güzel paylaşım olmuş ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar güzel bir şey ya böyle şeyler gördükçe insan seviniyor bu tarz kampanyalara 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Çok faydalı bir kampanya! Yorumla
Sisman1i Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl Proje çok güzel ürünlerde kaliteli 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Harika bir proje Yorumla
Pudralı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzel bir proje. Daim olsun. 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Ben de bu projeye bayıldım! Yorumla
İsimsizbirisiişte Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Çok iyi bir destek🤝 #okuladevam 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Harika bir proje Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Orkid güsel marka ben de kullanıom 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Orkid bir harikaa Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Harikasınız gerçekten 💁🏼 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de bu projeye bayıldım Yorumla
sindirell0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Harikasınız teşekkürler :) 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Orkid bir harika Yorumla
notallowed Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl harikasınızz tesekkur ederiz 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Bu projeye bayıldım Yorumla
meryemrqwe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl harika bir proje umarım böyle projeler artar <33 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Orkid süper bir marka Yorumla
Gamze_nr_49 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Tabi ki her zaman Orkid ❤️ 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
UtangaçBirKız096 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Tessekkurler Orkid <3 harikasın 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tebrikler Orkid
#OrkidSeninle💜
Bu kadar pahallıyken böyle bir şey yapılması hem güzel hem üzücü
Teşekkürler... Umarım her kız okula gidebilir...
Gerçekten düşünceniz çok güzel
Güzel bir proje olmuş destek olmak lazım
Orkide tanışmayanda nebilim 🙂
Çok şey kaybetmiştir...
Orkid alalım orkidsiz kalmayalım ozaman
Kesinlikleee. Orkid bir harika!
Orkid kullanmaya devam o zaman ❤️
Ben de bayıldım
O zaman her zaman #okuladevam diyoruz 🥳🥳🥳
Bende bu projeyi destekliyorum
Süper olmuş valla
Ah kızlar kızlar siz yeterki iyi olun💜💙💜💜
Destek olacaksak elbette alırız.
Mükemmel bir proje olmuş
Çok iyiymiş projemiz zor durumda olanlar için
Süper bir proje!
Çok güzel paylaşım olmuş ellerinize sağlık
Ne kadar güzel bir şey ya böyle şeyler gördükçe insan seviniyor bu tarz kampanyalara
Çok faydalı bir kampanya!
Proje çok güzel ürünlerde kaliteli
Harika bir proje
Güzel bir proje. Daim olsun.
Ben de bu projeye bayıldım!
#OkulaDevam diyoruz tabikide
Çok iyi bir destek🤝 #okuladevam
Harika bir proje
herkes gerekeni yapmalı arkadaslar
Çok güzel bir destek proje 👍🏻👏🏻
Orkid güsel marka ben de kullanıom
Orkid bir harikaa