Özel Günler & Hijyen Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 809 Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
Kedigözlükız Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Zaten hep Orkid kullanıyorum bu projeyi de sonuna kadar destekliyorum bravo Orkid 0 0 Yorumla
Ecemay22 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bence genç kızlara ped dagıtılmalı ücretsiz olarak her okul bunu saglamalı 0 1 Yorumla ebrudiyebiriiste +1 yıl Bence de Yorumla
nofeeling7 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Şimdi durumda okula gidenler bile okumuyor ya... Çabalamamak lazim... 0 0 Yorumla
Bb111 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Şu durum yüzünden devamsızlıktan kalıcam sadece yarim günüm kaldı 0 0 Yorumla
Renksiiz Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Durumu olmayıp zor durumda olan kişilere yönelik bu tarz kampanyaların destekçisi olmalıyız. 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Bayıldım bu projeye Yorumla
cdşeyda Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl faydalı ve insanların hayalini gerçekleşmesine yardımcı bir kampanya. 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Harika bir kampanya Yorumla
Bensesss Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben bilmiyorum şahsen ama mükemmel bir proje olduğuna eminim. 0 0 Yorumla
zerennaltın Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl proje harika! he orkidi seçtim yine orkidi seçerim. 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Harika bir proje Yorumla
Hellokity91 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl #OkulaDevam Okula kız çocukları kesinlikle gitmeli. Buna engel olan cahil insanlar ı eğitmeliyiz 0 0 Yorumla
ayseee95 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Harika bir proje kız çocukları için desteğe devam... 💪🏻 0 0 Yorumla
Demettttim Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Her türlü çocuklara destek olmakta hep varım özellikle kuz çocuklarına yaşasın çocuklar 0 0 Yorumla
Bdm34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Okulu daha güzel Bi hale getirmemiz lazım orkit almaya daha çok özen gostericm 0 0 Yorumla
ilaydakrmn03 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Orkidden çok memnunum ve bu ay 3-4 paket aldım şu an çok mutluyum bu projeyi gördüğüm için 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Süper bir proje gerçekten Yorumla
Cansurkr Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Mükemmel bir proje olmus diger markalardanda bekliyoruz bunu 0 0 Yorumla
NurAteşş Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet elbette iyi olur 21. yy'da bununla uğraşılması çok kötü 0 0 Yorumla
ozgekızıl Takip Et Xper 1 Yaş: 42 +1 yıl tabikii elimizdne geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz. 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Harika ve düşünceli bir proje olmuş Orkid, ellerine sağlık! Yorumla
ofyayeter Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl kız olduğum için çok mutluyum. birbirimize destek olmamız bana mutluluk ve güç veriyor 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Süper olmuş valla bayıldım Yorumla
iamezgi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Orkid kullanıyorum zaten ama bundan sonra daha sık almaya özen gösterecem. 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Mükemmel proje Yorumla
6birkızişte78 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Zaten Orkid kullanıyorum ve öneriyorum çok rahat ve işimi hhallediyorum hep de kullanıcam 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Orkid bir harikaa Yorumla
Mellliikke Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kız çocuklarına destek olmaz ise stok yaparız onlar yeterki okusunlar 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Bu projeye ben de bayıldım! Yorumla
Meraktanolanke Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bencede çok iyj yazılmış herkes gerekeni bence yapilmali 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Gerçekten harika bir kampanya Yorumla
Gerekyok_söylemm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yardımci oluruz bir çocuğun projesine para yatırırız oldu bitdi 0 0 Yorumla
Sorusryrm Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman kız çocukları okusun ısterım cunko hep kadınlar cıle cekuyor... 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Bunun için harika bir proje Yorumla
Gizlili-44 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Her kullanıyorum ama demek ki böyle bişeye var bize de katılmak düşer @Orkid @Orkid 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
civciv34343444 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl #okuladevam bence de regl oldu diye okula gitmemek çok saçma 0 0 Yorumla
senawtl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl orkidin yapışkanı biraz geliştirilmeli bence onun dışında güzel ben beğeniyorum 0 0 Yorumla
kedilerkediler20 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl sonuçta ihtiyacımız olan şeylerin fiyatlarının artması faydaya dönüşecekse bence mükemmel bi durum 0 0 Yorumla
prinses7632 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl hepinize çok teşekkür ederiz sayenizde dimdik ayaktayız 0 0 Yorumla
Aryaryhere Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Zaten hep Orkid alıyordum bu ay da alırken ektra mutlu olacağım demek bu 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de hep Orkid kullanıyorum Yorumla
beyzadgn_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl tebrikler gerçekten bende okuyamamıştım çok mutlu oldum onlar için 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Zaten hep Orkid kullanıyorum bu projeyi de sonuna kadar destekliyorum bravo Orkid
Bence genç kızlara ped dagıtılmalı ücretsiz olarak her okul bunu saglamalı
Bence de
Şimdi durumda okula gidenler bile okumuyor ya... Çabalamamak lazim...
Şu durum yüzünden devamsızlıktan kalıcam sadece yarim günüm kaldı
Durumu olmayıp zor durumda olan kişilere yönelik bu tarz kampanyaların destekçisi olmalıyız.
Bayıldım bu projeye
faydalı ve insanların hayalini gerçekleşmesine yardımcı bir kampanya.
Harika bir kampanya
Ben bilmiyorum şahsen ama mükemmel bir proje olduğuna eminim.
proje harika! he orkidi seçtim yine orkidi seçerim.
Harika bir proje
#OkulaDevam
Okula kız çocukları kesinlikle gitmeli. Buna engel olan cahil insanlar ı eğitmeliyiz
Harika bir proje kız çocukları için desteğe devam... 💪🏻
Her türlü çocuklara destek olmakta hep varım özellikle kuz çocuklarına yaşasın çocuklar
Okulu daha güzel Bi hale getirmemiz lazım orkit almaya daha çok özen gostericm
Orkidden çok memnunum ve bu ay 3-4 paket aldım şu an çok mutluyum bu projeyi gördüğüm için
Süper bir proje gerçekten
Mükemmel bir proje olmus diger markalardanda bekliyoruz bunu
Evet elbette iyi olur 21. yy'da bununla uğraşılması çok kötü
tabikii elimizdne geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz.
Harika ve düşünceli bir proje olmuş Orkid, ellerine sağlık!
kız olduğum için çok mutluyum. birbirimize destek olmamız bana mutluluk ve güç veriyor
Süper olmuş valla bayıldım
Orkid kullanıyorum zaten ama bundan sonra daha sık almaya özen gösterecem.
Mükemmel proje
Zaten Orkid kullanıyorum ve öneriyorum çok rahat ve işimi hhallediyorum hep de kullanıcam
Orkid bir harikaa
Kız çocuklarına destek olmaz ise stok yaparız onlar yeterki okusunlar
Bu projeye ben de bayıldım!
Bencede çok iyj yazılmış herkes gerekeni bence yapilmali
Gerçekten harika bir kampanya
Yardımci oluruz bir çocuğun projesine para yatırırız oldu bitdi
Her zaman kız çocukları okusun ısterım cunko hep kadınlar cıle cekuyor...
Bunun için harika bir proje
Her kullanıyorum ama demek ki böyle bişeye var bize de katılmak düşer @Orkid @Orkid
Ben de Orkid kullanıyorum
#okuladevam bence de regl oldu diye okula gitmemek çok saçma
orkidin yapışkanı biraz geliştirilmeli bence onun dışında güzel ben beğeniyorum
sonuçta ihtiyacımız olan şeylerin fiyatlarının artması faydaya dönüşecekse bence mükemmel bi durum
hepinize çok teşekkür ederiz sayenizde dimdik ayaktayız
Zaten hep Orkid alıyordum bu ay da alırken ektra mutlu olacağım demek bu
Ben de hep Orkid kullanıyorum
tebrikler gerçekten bende okuyamamıştım çok mutlu oldum onlar için