Kız cocuklari kesinlikle okumali nesilleri yetistiren anneler egitimli olmalilar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Okullarda kız öğrencilere ped dağıtıldığını hiç görmedim ben üniversite de dahil 14 senelik okul hayatımda. Okula devam deyince destek mi olunmuş oluyor?
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun?
Kızlar Ne Diyor
Yıllar önce ortaokulda gelip dağıtmışlardı anlatmışlardı. O zamandan beri bu markayı kullanıyorum. Çok da memnunum teşekkürler Orkid!
Ekonomi saolsun en temel ihtiyaçlarımızdan biri olmasına rağmen alırken 3 kere düşünüyorum proje desteklenmeli
Kız çocukları için çok çok iyi bir uygulama gerçekten
bence de öyle
#OrkidSeninle
Orkid hayatın her anında seninle.
canım Orkid💞
ben canı gönülden destek oluyorum. bundan sonra tek tercihim orkiddir. teşekkürler Orkid
ben de bu ay Orkid stoğu yaptım valla
Hasta olduğumuzda bize utanmadan sıkılmadan Orkid alan babama burdan teşekkür etmek istiyorum.
Proje güzel ama şu pedlerin fiyatları tahminen ne zaman düşer
Ne kadar güzel işte devam etsinler. Daha güzel bir şey mi var
Zaten aldığımız şey. Kampanya bitmeden alalım da katkımız olsun #OkulaDevam
Bu projeye bayıldım
Evet elbette iyi olur 21. yy'da bununla uğraşılması çok kötü
Ay kesinlikle öyle Orkid harika bir kampanya yapmış.
Destek olmak isterim çok gerekli bir çalışma olmuş :)
Aldığım tek marka Orkiddi bu projeyide çok beğendim ben de Orkid alarak destek olacağım
Harika bir proje
harika bir sosyal sorumluluk projesi bende destek vermek isterim her alanda #orkidseninle
harika bi kampanya bende katıldım ve Mayıs ayında ekstradan ped alıp çevremdeki okullara bıraktım :)
Ben böyle bir güzellik daha yeni duyuyorum. Çok gururlu bir şey. Katkısı olanlara teşekkürler.
Proje çok iyi. Kesinlikle desteklerinizi esirgemiyoruz.
Tebrikler Orkid her türlü ve her zaman kadının yanındasın #orkidseninle #okuladevam
Tebrikler Orkid her türlü ve her zaman kadının yanındasın
Herkesin eğitim almaya hakkı var ve kesinlikle bu projeyi gönülden destekliyorum👏🏻
Kız cocuklari kesinlikle okumali nesilleri yetistiren anneler egitimli olmalilar
Okullarda kız öğrencilere ped dağıtıldığını hiç görmedim ben üniversite de dahil 14 senelik okul hayatımda. Okula devam deyince destek mi olunmuş oluyor?
gerçekten mükemml bi kampanya bayıldım buna. bende destek olmak için Orkid kullanacağım artık
bu çok güzel bir düşünce sizi bu proje için tebrik ediyorum
#OkulaDevam 🥺 bu projenizden dolayı sizi çok tebrik ediyorum
Orkid çok pahalı olm ama yinede sırf bu proje için alıcam bikaç tane
al bence mutlaka
harikasınız! bu markayı oldum olası sevmişimdir şimdi gözümde daha da yükseldiniz
dimi ya harika bi iş bence de
Çok güzel bir proje. Orkid'i hayatımızın her anında olduğu için tebrik ederim
Kızlar da ayni sartlarda okuyabilmeli ben de destekliyorm
Çok güzel bir proje. Emeği geçen herkese minnettarız.
Süper bir proje olmuş
kızlarımıza destek olmalıyız her şeyin en güzeli ve en kaliteli olanını hak ediyorlar