#orkidyanında hemen her ürününü kullanıyorum günlük ped gece ve gündüz. bunu yaparken tabi ki markadan memnunun ama en önemlisi sosyal sorumluluk projelerine de böylelikle yerdımcı oluyorum
#orkidyanında her gün bir çok kız çocuğunun pede erişimi için bizde destek olmalıyız. bu yüzden Orkid alsakta görmediğimiz kız kardeşlerimize yardımcı olsak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gerçekten çok güzel bir kampanya o zaman ne diyoruz #okuladevam 💜
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabikide kizlarr okumayaaa devaammmmm!! kimse engel olamazzz
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun?
Kızlar Ne Diyor
Pedden ziyade ağrıdan duramadığımız için okula gidemiyoruz.
#orkidyanında hemen her ürününü kullanıyorum günlük ped gece ve gündüz. bunu yaparken tabi ki markadan memnunun ama en önemlisi sosyal sorumluluk projelerine de böylelikle yerdımcı oluyorum
#orkidyanında her gün bir çok kız çocuğunun pede erişimi için bizde destek olmalıyız. bu yüzden Orkid alsakta görmediğimiz kız kardeşlerimize yardımcı olsak
Gerçekten çok güzel bir kampanya o zaman ne diyoruz #okuladevam 💜
Tabikide kizlarr okumayaaa devaammmmm!! kimse engel olamazzz
Kadınları 10 yıl okutsak toplamda ama erkekleri en az 20 yil
#oyunadevam edebilmek için bende destek oluyorum ve Orkid alışverişi yapıyorum. bence hepimiz yapmalıyız #orkidseninle sende destek ol
Hayatımızın her yanında kızlara ve kadınlara destek olan Orkid mükemmelsin
#orkidle bir adım daha önde
kız çocuklarına destek kapsamında Orkid kullanmak gerçekten harika bir fikir. #orkidyanında ile oldukça güzel :)
Evet kız çocuklarımız eğitime devam etmeli ve geleceğe dair bir erkeğe ihtiyacı olmadan yaşamalı yani #okuladevam diyoruz 👏🏻
bu kampanya için bende varım diyorum. hiçbir kız çocuğu eğitiminden geri kalmamalı gidip Orkid alacağım bende destek olacağım
ne kadar güzel bir kampanya böyle. insanın iyi bir şeylerin hala var olduğuna inancını tazeliyor :) #orkidyanında iyi ki varsın Orkid :)
31 Mayıs son günüymüş kampanyanın ama sırf bu kadar güzel bir kampanyaya imza attığı için bile aışverişimi orkidden yana kullanabilirim
harika bir kampanyayamış gerçekten bizde küçük bile olsa destek olabiliriz. Ne demişler damlaya damlaya göl olur :)
Okula devam kapsamında hepimizin elinden geleni yapacağına inanıyorum. bende bağışçı olmak için bir paket Orkid alacağım :)
kız çocuklarının dersleinden geri kalmaması için hepimizin kolaylıkla yapabileceği bir yardım resmen mükemmel #orkidbenimle #orkidyanında
Orkidin inceliği ve rahatlığı der susarım. Ayrıca bu kampanyayla kız çocuklarına destek olmaları harika
harika bir kampanya kesinlikle şimdi alışverişimi tamamlıyorum ve bu kampanyaya kendim adına destek olmuş oluyorum. #orkidseninle
ben de bu ay Orkid stoğu yaptım valla
👏👏👏👏 tam destek. Türkiye şsrtları içinde en çok kadınların okuması gerekiyor ezilen olmamak için.
Zaten orkidden şaşmam, sürekli kullandığım marka madem böyle bir kampanya var seve seve destek oluruz
Orkid bir harika
bende Mayıs ayı bitmeden çevremdeki tüm kadınlara bunu önericem herkes bir Orkid alarak en azından çorbada tuzunu katabilir #orkidyanında
Gerçekten ped fiyatları çoğu kızın ulaşamayacağı kadar pahalı bi düzenleme olmalı çünkü bu zaruri bir ihtiyaç
yaa ne güzel bir destek kampanyası hala devam ediyor olmasına çok sevindim. sırf bu yüzden bile Orkid tercihim olabilir #orkidyanında keyfin yerinde
#okuladevam diyoruz. Siz de destek olabilirsiniz #okuladevam diyoruz. Siz de destek olabilirsiniz.
.
Çok kıymetli ve değerli bir proje olmuş, tebrik ederim. Pek tabii her ay olduğu gibi yine Orkid kullanacağız.
Süper bir proje bayıldım
#oyunadevam edebilmek için #orkidyanında konforun yerinde. Bu sayede kız kardeşlerimizin de ped e erişimi olacak bir taşla iki kuş :)
Ben de bu projeye bayıldımm. Orkid zaten harika bir de faydalı proje olunca bir kez daha sevdim.
Zaten Orkid kullanıyorum ama bu ay madem böyle bir proje var stok yaparız biz de bu ay alabildiğimiz kadar Orkid alalım.
Kesinlikle süper bir proje
Ben de Orkid kullanıyorun
gerçekten bu noktada kızların desteği için hepimizin yapabileceği en kolay şey aylık regl döngümüzde Orkid tercih etmek #orkidyanında ysa sakın korkma
Baya iyi olmuş valla
Kesinlikle bundan sonra bende Orkid alarak destek olacağım. regl yüzünden hiçbir kız okuldan ve eğitimden geri kalmamalı #orkidyanında
Orkid bir harika gerçekten ya!
alacağımız her Orkid ile okuldan geri kalan bir kız çocuğunu eğitime katıyoruz bu yüzden her an #orkidyanında
Her zaman Orkid