Özel Günler & Hijyen Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 2) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 809 Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
_Snowflake_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Evet duydum da cok gerekli gelmedi. Kardelen ayşe kaldı mı artık. Hem bizde öğrenciyiz pahalılığında kanamaya korkar olduk 😑 0 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Orkid pedlerin bir numarası. Böylesi bir proje yapmaları gerçekten harika. Her zaman destekçisiyim. #OkulaDevam 0 0 Yorumla
ALYASUSANN Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl kesinlikle #orkidseninle bu ay stok yapıp bende destek olacağım :) harikasın Orkid yine süper işlere imza atıyorsun 0 0 Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl #OrkidSeninle Orkid hayatın her anında seninle. Kızlara her konuda destek olan Orkid'i tebrik ederim. Harika bir proje ! 0 0 Yorumla
Makyajsız_Güzel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Orkid severek kullandığım bir marka ve böyle bir proje yapması çok hoşuma gitti💞 Desteklerimiz Orkid'e🤩 #OrkidSeninle 0 1 Yorumla ComfywWeight +1 yıl Süper bir proje olmuş Yorumla
Mervoti Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Orkid hayatın her anında seninle. Kızlara her konuda destek olan Orkid'i tebrik ederim. Harika bir proje! #OkulaDevam 0 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kızlarımız okusun yeterki ilerde ayaklarının üzerinde durmayı bilirler erkeklere muhtaç olmadan yaşamayı bilirler kızlar okusun 0 0 Yorumla
asisuskun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Güzel bir yazı olmuş zaten eskisi gibi değil maşallah kız erkek farketmiyor hatta kızlar daha başarılı görünüyor destek veriliyor 0 0 Yorumla
secilelif Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Farklı marka kullanıyordum. Şansıma bu ay sadece Orkid aldım ve stokladım. Alacağım marka markette bitmişti. Allahın işi.. 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
sedalinko Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl kızlar özel günlerinde okula devam edebilsin diye Orkid alalım kızlar da hijyenik ped e ulaşarak okuldan geri kalmasınlar. hep destek tam destek 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Süper bir proje bayıldım Yorumla
Aryakuşu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl gerçekten kızların okula gtmesi teşvik edilmeli bu konuda orkidinde bize destek olması çok mutluluk verici. teşekkürler Orkid. herp yanımızdasın. 0 0 Yorumla
AAzraaa27 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Orkid biz kızlar için muhteşem bişey yapmış gerçektende orkidin sonuna kadar destekçisiyim. okumayan kız kalmasın. 0 0 Yorumla
darkwebkillleerr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl çok iyi düşünmüşsünüz. zaten sürekli Orkid kullanıyordum şimdi destek amaçlı fazlan birkaç tane daha alayım 0 0 Yorumla
hhdheuejjsjj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 31% +1 yıl Bende ailelerle tek tek konuşup onlara durumu anlatmak gerek. Evladının iyiliğini düşünen her ebebeyin bunu eryada geç anlayacaktır. 0 0 Yorumla
Prenses00016 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Orkid kaliteli bir marka zaten başka ped kullanamıyorum ben böyle bir projeye imza atması çok güzel destek olmaktan gururluyum 0 0 Yorumla
Vivensss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Aslında bunun için kampanya düzenlenmesi çok acı verici sonuna kadar destekçiyim. Yakınlarıma da bahsedicem kampanyadan iyi ki Orkid var. 👏👏❤️❤️ 0 0 Yorumla
GingerCookie Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Kız çocuklarını desteklediği için Orkid'i çok seviyorum. 💙 Hemen markete koşup alacağım, zaten ihtiyacım vardı. 0 0 Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl eğitimin önemi cidden büyük ondan destek olabilen olmalı 1 0 Yorumla
Sjdjdksm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Güzel bir yardım projesi bu şekilde devam eder umarım. 1 0 Yorumla
senanur_olgun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl #okuladevam çünkü toplumun yapısını değiştirmek bizim elimizde 1 0 Yorumla
eylmmgfömufö Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 64% +1 yıl teşşekürler bütün kadınlar destek olunistesenizde istemesenizde destek olucaksınız yani 1 0 Yorumla
Sendemyo426 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Kızların pede ulaşmadığı için okulu bıraktıklarînı ilk kez duyuyorum. 1 4 Yorumla defneylmzxx +1 yıl Napsinlar kanlı kanlı mi gezsinler okulda Yorumla Sendemyo426 +1 yıl @defneylmzxx evde kanlı kanlımı geziyorlar? Yorumla defneylmzxx +1 yıl Evde banyo diye bişey var peçete var ıslak mendil var bunların hepsi okulda var mı peki? Yorumla 1 yorumu gör Sendemyo426 +1 yıl @defneylmzxx 😂Peçete Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Muhteşem.🌸Çok güzel bir proje emeğinize sağlık.😇 1 0 Yorumla
sehrinisa Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Orkid`e bu güzel kampanyası için sonuna kadar destek!!! 1 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Güzel kampanya birisinin hayatına bu şekilde dokunmak 0 0 Yorumla
Kapaklıkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskiden daha kaliteli gibiydi şimdi sızdırma oluyor. Arıca fiyat uçuyor 🤬 0 0 Yorumla
799987knb Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl Orkid gerçekten rahat, güzel ve alarak da yardımda bulunuyoruz daha ne olsun bence süper 0 0 Yorumla
Haymalifalatikoloy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Orkiti desteklemiyorum ama eğitimi desteklerim her türlü 0 0 Yorumla
serpilataman Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Off böyle şeyler beni çok duygulandırıyor. Kampanyanın işe yaramasını diliyorum. 0 0 Yorumla
Sadecemeraklı00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 47% +1 yıl Çocuğunu okutmayan ya da okumasını engelleyenler kaldı mı? 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet duydum da cok gerekli gelmedi. Kardelen ayşe kaldı mı artık.
Hem bizde öğrenciyiz pahalılığında kanamaya korkar olduk 😑
Orkid pedlerin bir numarası. Böylesi bir proje yapmaları gerçekten harika.
Her zaman destekçisiyim. #OkulaDevam
kesinlikle #orkidseninle bu ay stok yapıp bende destek olacağım :) harikasın Orkid yine süper işlere imza atıyorsun
#OrkidSeninle
Orkid hayatın her anında seninle. Kızlara her konuda destek olan Orkid'i tebrik ederim. Harika bir proje !
Orkid severek kullandığım bir marka ve böyle bir proje yapması çok hoşuma gitti💞 Desteklerimiz Orkid'e🤩 #OrkidSeninle
Süper bir proje olmuş
Orkid hayatın her anında seninle. Kızlara her konuda destek olan Orkid'i tebrik ederim. Harika bir proje! #OkulaDevam
Kızlarımız okusun yeterki ilerde ayaklarının üzerinde durmayı bilirler erkeklere muhtaç olmadan yaşamayı bilirler kızlar okusun
Güzel bir yazı olmuş zaten eskisi gibi değil maşallah kız erkek farketmiyor hatta kızlar daha başarılı görünüyor destek veriliyor
Farklı marka kullanıyordum. Şansıma bu ay sadece Orkid aldım ve stokladım. Alacağım marka markette bitmişti. Allahın işi..
Ben de Orkid kullanıyorum
kızlar özel günlerinde okula devam edebilsin diye Orkid alalım kızlar da hijyenik ped e ulaşarak okuldan geri kalmasınlar. hep destek tam destek
Süper bir proje bayıldım
gerçekten kızların okula gtmesi teşvik edilmeli bu konuda orkidinde bize destek olması çok mutluluk verici. teşekkürler Orkid. herp yanımızdasın.
Orkid biz kızlar için muhteşem bişey yapmış gerçektende orkidin sonuna kadar destekçisiyim. okumayan kız kalmasın.
çok iyi düşünmüşsünüz. zaten sürekli Orkid kullanıyordum şimdi destek amaçlı fazlan birkaç tane daha alayım
Bende ailelerle tek tek konuşup onlara durumu anlatmak gerek. Evladının iyiliğini düşünen her ebebeyin bunu eryada geç anlayacaktır.
Orkid kaliteli bir marka zaten başka ped kullanamıyorum ben böyle bir projeye imza atması çok güzel destek olmaktan gururluyum
Aslında bunun için kampanya düzenlenmesi çok acı verici sonuna kadar destekçiyim. Yakınlarıma da bahsedicem kampanyadan iyi ki Orkid var. 👏👏❤️❤️
Kız çocuklarını desteklediği için Orkid'i çok seviyorum. 💙 Hemen markete koşup alacağım, zaten ihtiyacım vardı.
eğitimin önemi cidden büyük ondan destek olabilen olmalı
Güzel bir yardım projesi bu şekilde devam eder umarım.
#okuladevam çünkü toplumun yapısını değiştirmek bizim elimizde
teşşekürler
bütün kadınlar destek olun
istesenizde istemesenizde
destek olucaksınız yani
Kızların pede ulaşmadığı için okulu bıraktıklarînı ilk kez duyuyorum.
Napsinlar kanlı kanlı mi gezsinler okulda
@defneylmzxx evde kanlı kanlımı geziyorlar?
Evde banyo diye bişey var peçete var ıslak mendil var bunların hepsi okulda var mı peki?
@defneylmzxx 😂Peçete
Muhteşem.🌸
Çok güzel bir proje emeğinize sağlık.😇
Orkid`e bu güzel kampanyası için sonuna kadar destek!!!
Güzel kampanya birisinin hayatına bu şekilde dokunmak
Eskiden daha kaliteli gibiydi şimdi sızdırma oluyor. Arıca fiyat uçuyor 🤬
Orkid gerçekten rahat, güzel ve alarak da yardımda bulunuyoruz daha ne olsun bence süper
Orkiti desteklemiyorum ama eğitimi desteklerim her türlü
Off böyle şeyler beni çok duygulandırıyor. Kampanyanın işe yaramasını diliyorum.
Çocuğunu okutmayan ya da okumasını engelleyenler kaldı mı?