Özel Günler & Hijyen Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 12) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 809 Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
benburdaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl gercekten cok hayirli bi kampanya tesekkur ederiz 1 0 Yorumla
aaa18638 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl en iyi ped markasi Orkid bence 1 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
MervHOzz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bilmiyordum, öğrendim #okuladevam 1 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Bayıldım valla süper olmuş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten hep Orkid kullanıyordum, yine de alırım 😊 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Ben de öylee Yorumla
Kavimlergocu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok güzel bir kampanya birinin hayatına dokunmak 0 0 Yorumla
Firstofall Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Harika. Keşke tüm firmalar bu konuya önem verse 0 0 Yorumla
Nagehankız Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bence destek olunmalı, kimse okulundan kalmasın. 0 0 Yorumla
siyahrujluaşkolog Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Böyle kampanyaların çoğalması dileğiyle. 0 0 Yorumla
GiLzlialeskuy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bu şekilde bir kampanya olmadı çok memnun edici 0 1 Yorumla sheftali +1 yıl bence de süper bir kampanya olmuş Yorumla
Kızlar Ne Diyor
çok iyi bir proje artık Orkid kullanıcam
Gitsinler okusunlar ne olur yapmasinlar
gercekten cok hayirli bi kampanya tesekkur ederiz
orkidin bu davranışı çok güzel bir hareket
Harika bir proje
#okuladevam
En rahat sağlıklı hissettiren orkid😍
en iyi ped markasi Orkid bence
Ben de Orkid kullanıyorum
bilmiyordum, öğrendim #okuladevam
Bayıldım valla süper olmuş
Kız çocukları okusun meslek sahibi olsun
Zaten hep Orkid kullanıyordum, yine de alırım 😊
Ben de öylee
Orkidi her zaman desteklerim. En iyi ürün. ✨
Çok güzel olmus gercekteb
Temizlik titizlik ve bakım sizsiniz
#okuladevam diyorum ben de
Çok güzel bir kampanya birinin hayatına dokunmak
Cok güzel bir calisma elinize saglik
Katılıyoruzzzzzzzzzzz tabiki
Güzel ellerinizee sağlıkk
Tebrikler. Herkes okumalı özellikle kızlar.
Harika. Keşke tüm firmalar bu konuya önem verse
Ben zaten okula gitmiyorum ya
Çok güzel proje destek oluyoruz elbette
Bence destek olunmalı, kimse okulundan kalmasın.
Mükemel bir proje. Orkid tebrikler
Bu yüzden seviyorum bu markayı
Çok güzel bir kampanya. Arkanızdayız
Böyle kampanyaların çoğalması dileğiyle.
böyle kampanlar için teşekkür ederim
Bu şekilde bir kampanya olmadı çok memnun edici
bence de süper bir kampanya olmuş
Çok güzel ve faydalı bir kampanya olmuş 👏👏