Özel Günler & Hijyen Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 10) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 809 Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
ilkeedy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl harika bir proje gerçekten 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de bu projeye bayıldım Yorumla
elifylmz0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bu ay ful Orkid aliyor o zaman 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Orkid harika bir marka Yorumla
merve992 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Daha uygun olabilir onun haricinde memnunum 0 0 Yorumla
unicorn___ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 46% +1 yıl Sırf bu proje için Orkid kullanıyorum❤️ 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çok iyi olmuş emeğinize sağlıkk #OkulaDevam 0 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl kız çocukları okusun her zaman 0 0 Yorumla
cazgırmerve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Destek olarak tabiki nasıl olacak başka. 0 0 Yorumla
biirsoruumvaaar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 44% +1 yıl Harika bir proje her zaman destek olmalıyız 0 0 Yorumla
Eladerler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 30% +1 yıl En mantıklı seçim bu sadece biraz pahalı 0 0 Yorumla
diablok Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl eğer bu proje gerçekten verimliyse güzel 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Çok güzel bir proje, tebrik ederim 👏🏻❤️🌹 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Elinize sağlık öğrenmiş oldum 0 0 Yorumla
patroniçewoman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Çok güzel bir destek proje 👍🏻👏🏻 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Orkid harika bir marka gerçekten Yorumla
Kızlar Ne Diyor
harika bir proje gerçekten
Ben de bu projeye bayıldım
Bu ay ful Orkid aliyor o zaman
Orkid harika bir marka
Sağolun bilgilendirici oldu
Bilgilendirme için teşekkür ederiz❤️
Bu markayı severim. Hele bir de kızlar söz konusu ise.
Tebrik ederim önemli bi hareket
Daha uygun olabilir onun haricinde memnunum
teşekkür ederiz Orkid 👍👍
X per puan vererek destek olunabilir
Sırf bu proje için Orkid kullanıyorum❤️
Harikasınız bu bağışa devam
Çok iyi olmuş emeğinize sağlıkk #OkulaDevam
Güzel bir uygulama olmuş👏
Allah cümlenizden razı olsun.😇🥰
kız çocukları okusun her zaman
Her kız çocuğu okumak zorunda
Her zaman destek veririz. #OkulaDevam
Regl = Orkid 💞🌸🌸🥇... ...
Destek olarak tabiki nasıl olacak başka.
Harika bir proje her zaman destek olmalıyız
En mantıklı seçim bu sadece biraz pahalı
eğer bu proje gerçekten verimliyse güzel
Çok Güzel olmuş elinize sağlık
Çok iyi olmuş emeğine sağlık
Muhteşem, mükemmelsiniz 🙂
Çok güzel bir proje, tebrik ederim 👏🏻❤️🌹
Katılıyorum çok güzel olmuş
Elinize sağlık öğrenmiş oldum
Bence kızlar okutulmalı çok
Çok güzel bir destek proje 👍🏻👏🏻
Orkid harika bir marka gerçekten