Özel Günler & Hijyen Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? (Sayfa 9) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 347 Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koku koku koku en önemlisi koku 1 1 Yorumla gEccEm +1 yıl Sürekli değiştirmek lazım Yorumla
Mavişş92 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sızdırmamalı ben bu yüzden tampon tercih ediyorum 0 1 Yorumla kirazzz +1 yıl tampon yoğun günlerde tam koruma sağlıyor mu ya ben aşırı yoğun oluyorum özellikle ilk günlerimde Yorumla
amacimgezmekeglenmek Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Bir beklentim yok aşkım sevgilim de yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pedim dert değil karın ağrısı beni öldürecek 0 1 Yorumla zuzzzu +1 yıl ay sorma benim de aşırı ağrım oluyo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geldi valla ama Orkid hep yanımdaydı <3 0 3 Yorumla gEccEm +1 yıl Benim gelmedi şükür :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @gEccEm şanslısın. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ay gülemedim, :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bı beklentim yok çünkü sevgilim yok 0 2 Yorumla GÜZELİSLAM +1 yıl İşte hayatın mesud varlığı Yorumla gEccEm +1 yıl @GÜZELİSLAM Kesinlikle Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Rahat ve dayanıklı olması
Bir ped den daha fazlasi tabiki
Orkid candır 🥰 tek geçerim
Orkid tüm zamanlarımda yanımda🤗
Sevgilim yok derdimde yok..
Bugun bitti reglm 🤪🤪🤪🤪
Tampon tampon tercihimdir
Koku koku koku en önemlisi koku
Sürekli değiştirmek lazım
Hiçbir beklentim yok bee maalesef Orkid
Sızdırmamalı ben bu yüzden tampon tercih ediyorum
tampon yoğun günlerde tam koruma sağlıyor mu ya ben aşırı yoğun oluyorum özellikle ilk günlerimde
Bir beklentim yok aşkım sevgilim de yok
Öncelikle rahat olması, ucuz olması
Faydalı bilgiler çin teşekkürler
Ekstra rahatlık her zaman iyidir
Rahatlık olmazsa olmazımdır
Tasmasin rahat olsun. Birde hijjenik olsun tabiki.
Bilgiler için teşekkürler
Kokuyu hapsetmesi ve rahatlık
Pedim dert değil karın ağrısı beni öldürecek
ay sorma benim de aşırı ağrım oluyo
Sızdırmasın, koku yapmasın, yumuşak olsun.
Sizdirmasin yeterli ve kasinti yapmasin
Benim tüm beklentilerimi Orkid karşılıyor zaten
Koku yapmasın özellikle yazın cok sık oluyor
Geldi valla ama Orkid hep yanımdaydı <3
Benim gelmedi şükür :D
@gEccEm şanslısın. d
ay gülemedim, :D
Güzel paylaşım için teşekkürler
Bı beklentim yok çünkü sevgilim yok
İşte hayatın mesud varlığı
@GÜZELİSLAM Kesinlikle
Sevgilim yok beni ilgilendirmez