Özel Günler & Hijyen Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 347 Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
sericevappls Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Oda bişey mi regl ile corona çakıştı ölüyorum 0 0 Yorumla
blue_lion Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Fiyatların biraz düşmesini bekliyoruz 😁 0 0 Yorumla
YelizPırıl2_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nefes aldırsın temizlik hissi versin 0 0 Yorumla
SevDaM Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl En özel günlerim Orkid'e emanet🧡 0 1 Yorumla maat_ra +1 yıl benim de öyle🤩 Yorumla
busekarann Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 70% +1 yıl taşmaması ve pedin pişik yapmaması 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl Tahriş ediyor bazıları ama Orkid iyi ya Yorumla
HEİDİCİK Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 87% +1 yıl En sevdiğim vazgeçemediğim hijyenik 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl Orkid benim de favorim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orkid olsun yeter ben orkidden memnunum gayet yumusak sadece hısırtı sesi olmasaa 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl ben de severek kullanıyorum orkidi özellikle ekstra hassas koruma favorim Yorumla
Luciferr111 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Ped sevmiyorum rahatsız ediyor 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl ne kullanıyorsun.. Yorumla
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Kalite tesadüf değil orkitdir🏅👍 0 2 Yorumla Sarıshın +1 yıl Kesinlikleeee🎉 Yorumla tomsuzjeri +1 yıl @Sarıshın 🤗👍 Yorumla
Gvtpçler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Dışına taşırmaması tabiki pedin rahat ettirmesi 0 0 Yorumla
RemuS_LupiN Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Sevgililer günü biteli haftalar oldu 😁 0 0 Yorumla
jelibonhastası Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Pişik yapmaması benim için önemli 😢❤️ 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl Ay çok kötü maalesef o Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rahat ve yumuşak olmalı ki konforlu bi gün geçirelim 0 1 Yorumla EdaBayrak +1 yıl kesinlikle öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yeterli emiciliğe sahip olmalı ve en önemlisi yumuşak ve rahat olmalı 0 0 Yorumla
_BELLADONNA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Rahat olsun kokusuz ve sızdırmasın 0 2 Yorumla gEccEm +1 yıl Yokmuş gibi hisssettirsin Yorumla _BELLADONNA_ +1 yıl @gEccEm aynen öyle Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Geldi geçti istek gunde olanlar bakmıştır icabina 0 0 Yorumla
Azildabuz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ped olsun yeter 😂😂 Fazla bir beklentim yok. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çok teşekkür ederiöm bilgi içni
Cnmm aynen ben de oyle düşünüyorum
Altımda yokmuş gibi olması
Ferah temiz oldugunca rahat mutlu
Oda bişey mi regl ile corona çakıştı ölüyorum
Fiyatların biraz düşmesini bekliyoruz 😁
Rahat olsun ve sizmasin baska bisi istemem ya cidden
Benimde regl günüme denk gelmisti ah o ağrılar kötüydü
Nefes aldırsın temizlik hissi versin
14 şubatta regl olmak da yani
Güzel paylaşım olmuş gerçekten
En özel günlerim Orkid'e emanet🧡
benim de öyle🤩
taşmaması ve pedin pişik yapmaması
Tahriş ediyor bazıları ama Orkid iyi ya
En sevdiğim vazgeçemediğim hijyenik
Orkid benim de favorim
Orkid olsun yeter ben orkidden memnunum gayet yumusak sadece hısırtı sesi olmasaa
ben de severek kullanıyorum orkidi özellikle ekstra hassas koruma favorim
Ped sevmiyorum rahatsız ediyor
ne kullanıyorsun..
Kalite tesadüf değil orkitdir🏅👍
Kesinlikleeee🎉
@Sarıshın 🤗👍
Akmayıp kaymasın+ düzgün yapışsın+ Guzel koksun bunlar yeterli
Dışına taşırmaması tabiki pedin rahat ettirmesi
Size önerim benim hatama düşmeyin regliyken seks yapmayın
Sevgililer günü biteli haftalar oldu 😁
Pişik yapmaması benim için önemli 😢❤️
Ay çok kötü maalesef o
Rahat ve yumuşak olmalı ki konforlu bi gün geçirelim
kesinlikle öyle
Yeterli emiciliğe sahip olmalı ve en önemlisi yumuşak ve rahat olmalı
Rahat olsun kokusuz ve sızdırmasın
Yokmuş gibi hisssettirsin
@gEccEm aynen öyle
Geldi geçti istek gunde olanlar bakmıştır icabina
Hiçbir beklentim yok.
...
Güzel paylaşım ve bilgi teşekkürler
Ped olsun yeter 😂😂 Fazla bir beklentim yok.
Sevgilim de yok regl da olmadım