Özel Günler & Hijyen Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? (Sayfa 6) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 347 Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
yellowgiriffe Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bende bu sancı oldukça altın suyuna batırılmış ped yapsanız yine olmaz 😂 0 0 Yorumla
Hüsnarabia Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Adetliyim ama normal değil sulu geliyor acaba hamilelik olabilirmi yani yerleşme kanaması olabilirmi 0 0 Yorumla
aysemkirca Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Ahhh bu ağrılar... Olmasa keşke.. Sevgilim de olsa Orkid'im de olsa yeter bana! 0 0 Yorumla
harikatosundemir Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Mümkünse tamamen kurtulmak ve erkek olmak yeterince net mi? 0 0 Yorumla
RoSeVie Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl Beklentim çok yok normal işlevini yerine getirsin yeterli 0 0 Yorumla
sheriee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pamuklu yumuşacık olursa hiç reglmiyim diğilmiyim hiss etmem 0 0 Yorumla
LaraGunel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ben dün oldum tüm hayaller yıkıldı😢 Ama Orkid sağ olsun imdadıma yetişti❤️ 0 0 Yorumla
Gksenipek Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Popoya yapılmayan terletmeyen sızdırmayan ve varlığını hissettirmeye 🌹 0 0 Yorumla
uzaydakieşsizlokman Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Sevgilim olsaydı kesinlikle değerlendirirdim ama yok :) 0 0 Yorumla
meraaktan Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl O güne denk gelmesi çok bişey değiştirmez her zamanki gibi evdeyiz nede olsa 0 0 Yorumla
Zennez Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Dua ediyorum başıma gelmediği için 🙂 Ama neyse ki; modern dünyada yaşıyoruz ve Orkid var 🙏 0 0 Yorumla
Omegaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl orkit kullanmıycağım kesin çünkü sızdırıyor ve aşırı rahatsız edici 0 0 Yorumla
Nigarrw Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl hem rahat olsun, böyle bulutların üstündeymişim gibi hemde kalitesi olsun rahatsız etmesin 0 0 Yorumla
maviboncukks Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Neyse ki atlattım yakalanmıyoru :) aman sevgilimde yok zaten 0 0 Yorumla
Hcybjn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Rahat, korumalı, sızdırmaz bariyerli ve güvenli olsun yeter #Orkid ❤ 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Keşke tek derdim bu olsa. Teşekkürler Orkid. 😃 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merhaba size sorum olucak sürtünme yoluyla boşalma olmadan hamile kalınır mı 1 0 Yorumla
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Uzunluğu ve rahatlığı önemli 1 1 Yorumla EdaBayrak +1 yıl evet ya ped ne kadar uzunsa o kadar iyidir benim için :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geldi valla :D İlk reglmden beri Orkid kullanıyorum o yüzden hazırlıksız yakalanmadım. 1 0 Yorumla
kadinsix Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Orkid kullanmiuorum ama güzel paylasim tesekkurler 1 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Olamadığı için sevgili bir anlam ifade etmiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben düğün günü regl olmuştum. 14 şubatta olursam da hiç şaşırmam 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bende bu sancı oldukça altın suyuna batırılmış ped yapsanız yine olmaz 😂
Adetliyim ama normal değil sulu geliyor acaba hamilelik olabilirmi yani yerleşme kanaması olabilirmi
Ahhh bu ağrılar... Olmasa keşke.. Sevgilim de olsa Orkid'im de olsa yeter bana!
Mümkünse tamamen kurtulmak ve erkek olmak yeterince net mi?
Beklentim çok yok normal işlevini yerine getirsin yeterli
Pamuklu yumuşacık olursa hiç reglmiyim diğilmiyim hiss etmem
Ben dün oldum tüm hayaller yıkıldı😢 Ama Orkid sağ olsun imdadıma yetişti❤️
Popoya yapılmayan terletmeyen sızdırmayan ve varlığını hissettirmeye 🌹
Sevgilim olsaydı kesinlikle değerlendirirdim ama yok :)
O güne denk gelmesi çok bişey değiştirmez her zamanki gibi evdeyiz nede olsa
Dua ediyorum başıma gelmediği için 🙂 Ama neyse ki; modern dünyada yaşıyoruz ve Orkid var 🙏
orkit kullanmıycağım kesin çünkü sızdırıyor ve aşırı rahatsız edici
hem rahat olsun, böyle bulutların üstündeymişim gibi hemde kalitesi olsun rahatsız etmesin
Neyse ki atlattım yakalanmıyoru :) aman sevgilimde yok zaten
Rahat, korumalı, sızdırmaz bariyerli ve güvenli olsun yeter #Orkid ❤
Keşke tek derdim bu olsa. Teşekkürler Orkid. 😃
Merhaba size sorum olucak sürtünme yoluyla boşalma olmadan hamile kalınır mı
Uzunluğu ve rahatlığı önemli
evet ya ped ne kadar uzunsa o kadar iyidir benim için :D
Elimde orkide altımda Orkid :)
Geldi valla :D İlk reglmden beri Orkid kullanıyorum o yüzden hazırlıksız yakalanmadım.
Orkid kullanmiuorum ama güzel paylasim tesekkurler
Orkid benim kurtarıcım kesinlikle
Olamadığı için sevgili bir anlam ifade etmiyor
İkidebir arkamda bir şey var mı diye bakın demeyeyim yeter
Tabiki de konforlu olması
Hiç olmaması temennim o gün kim ister pedi
Pedimden beklentim ucuz olmasi
Ne özgürlüğü ya yemeyin bizi
ben düğün günü regl olmuştum. 14 şubatta olursam da hiç şaşırmam
Akıtmasın ya ne bekliyelim