Özel Günler & Hijyen Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? (Sayfa 5) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 347 Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
bilgella Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Sızdırmasın, ıslaklığı içine hapsetsin, kokuyu engellesin, hassas ciltlere alerji yapmasın, uygun fiyatlı olsun yeterli bence. ☺️ 0 0 Yorumla
Hayatzor8 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Orkid gerçekten mükemmel bisey vallahi ya super ne dışarı çıkcak korkusu ne de kökü problemi mükemmel. ya 0 1 Yorumla sexybabe +1 yıl ben yeni kullanmaya başlicam memnun musun orkidden Yorumla
lehiah Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle uzun olmalı, koku yapmamalı, bazı pedler poşet hissiyatı yaratıyor pamuk kadar rahat olmalı... 0 1 Yorumla kirazzz +1 yıl kesinlikle katılıyorum, Orkid Essential Protection'ı denedin mi? Eğer denemediysen mutlaka bir bak çünkü gerçekten yok gibi Yorumla
Gizli4136 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hepsi geçiriryor en iyisi gece takıp üstüne bir tanr daha çamaşırla birlikte takmak bu diğer çamaşıra arkaya doğru takınca sorun olmuyor 0 0 Yorumla
Zynp36 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yok gibi hissettirsin o ıslaklık hissi olmasın birde mümkünse poşet hışırtısı gibi ses cikartmasin. Tesekkurler tesekkurler 0 0 Yorumla
Svd2466 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Sizdirmasin ıslaklık hissi vermesin ve katlanmasın hayat bana güzel ve 1 0 Yorumla
fazlakullanıcıadı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sevgililer günü benim için önemli değil ama hareketli biri olarak yaşasın Orkid 1 0 Yorumla
serra001 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Cidden açık ara en iyi ped markası lakin çok pahalı ama değer 1 0 Yorumla
Anonimkız0000 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bu pedlerden çok memnunum çok iyiler rahatsızda etmiyorlar. 1 0 Yorumla
DerinCerennn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sızdırma yapmasın ve güzel koksun isterim. Orkid zaten gerekeni yapıyor 1 0 Yorumla
Thehardest Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Tam regl günüme denk geliyordu ama ben erken oldum şanslıyım 1 0 Yorumla
İsimsizbsjsjs Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Rahat olmalı ve varlığını hissetmeden eğlenebilmeliyim. 0 0 Yorumla
Fereşte Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Tahriş etmemesi önemli, tahriş olunca hayat tamamen zehroluyor... 0 0 Yorumla
NillKay Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Orkid kesinlikle konforun pedi. Regl olduğumu unutuyorum nerdeyse baya iiyii 0 0 Yorumla
su12344321 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Nolcak ya biley olmaz sevgi herşeyle beraber sevmek demek deyil mi 0 0 Yorumla
Yeahmariia Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Rahat olması önemli bide pamuk gibi his varya çok iyi 0 0 Yorumla
sudeecikk Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sızdırmasın yeterki bunu da orkit fazlasıyla sağlıyor 😊 0 0 Yorumla
feridehikmet Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl kendimi güvende hissetmemi sağlayacak. hareketlerime engel olmayacak 0 0 Yorumla
kucakedisiyim Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl biraz daha pamuklu ve rahat oolabilir.. beni tahriş ediyor ne yazık ki 0 0 Yorumla
angm1710 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl ince olması çok önemli pantolon giyerken nasıl belli mi diye tereddüt edilmemeli 0 0 Yorumla
azra232143 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ay ben olduğum zaman ayağa bile kalkamıyorum ped falanda yetmiyoo 0 0 Yorumla
Hatunırmak Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Diğer pedlere göre baya iyi sızıntı falanda yapmıyor harika. 0 0 Yorumla
Falanca0kişi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Benim ne yazık ki sevgilim yok belki ilerde olursa düşüneceğim 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl yalnızlığın da güzelliği başka be Yorumla
Apoll0nn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Rahatlık peddeki o hışırtı sesi gitse dünyanın en mutlu insanı olurum. 0 2 Yorumla gEccEm +1 yıl Hiç sevmem ben de o sesi Orkid Essential Protection dene Yorumla Boze_ +1 yıl @gEccEm aa onu bilmiyordum o sesten ben de rahatsız oluyordum çünkü kotexe geçmiştim Yorumla
suskunperiiii01 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yıllardır özel günümde Orkid kullanıyorum ve çok memnunum 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl Orkid benim de en özel anlarımda yanımda🌸 Yorumla
benaslığndayoğum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Rahat olması kokmamasi ve sizdirmamasi gün boyunca böyle telaşlar yaşamak çok kötü 0 2 Yorumla kirazzz +1 yıl kokma problemi gerçekten çok kötü ama Orkid kokuyu hapsediyo Yorumla benaslığndayoğum +1 yıl Evet bu iyi işte ama diğer pedler öyle değil Yorumla
Sudeeeu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Esnekliği ama en en önemlisi kokuyu içine hapsetmesi, sızdırmaması 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl Orkid'in en sevdiğim özellikleri valla Yorumla
elaticklee Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Sızdırmasın , yumuşak ve en önemlisi ıslak hissettirmemeli 0 0 Yorumla
Umudumvarooo Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evet çok doğru ya gerçekten Orkid çokm güzel Bi marka 0 0 Yorumla
Guzelinbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Esnek olsa keşke zaten yeterince gerginiz birde o bizi germese hani ;) 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sızdırmasın, ıslaklığı içine hapsetsin, kokuyu engellesin, hassas ciltlere alerji yapmasın, uygun fiyatlı olsun yeterli bence. ☺️
Orkid gerçekten mükemmel bisey vallahi ya super ne dışarı çıkcak korkusu ne de kökü problemi mükemmel. ya
ben yeni kullanmaya başlicam memnun musun orkidden
Kesinlikle uzun olmalı, koku yapmamalı, bazı pedler poşet hissiyatı yaratıyor pamuk kadar rahat olmalı...
kesinlikle katılıyorum, Orkid Essential Protection'ı denedin mi? Eğer denemediysen mutlaka bir bak çünkü gerçekten yok gibi
Hepsi geçiriryor en iyisi gece takıp üstüne bir tanr daha çamaşırla birlikte takmak bu diğer çamaşıra arkaya doğru takınca sorun olmuyor
Yok gibi hissettirsin o ıslaklık hissi olmasın birde mümkünse poşet hışırtısı gibi ses cikartmasin. Tesekkurler tesekkurler
Sizdirmasin ıslaklık hissi vermesin ve katlanmasın hayat bana güzel ve
Sevgililer günü benim için önemli değil ama hareketli biri olarak yaşasın Orkid
Cidden açık ara en iyi ped markası lakin çok pahalı ama değer
Bu pedlerden çok memnunum çok iyiler rahatsızda etmiyorlar.
Sızdırma yapmasın ve güzel koksun isterim. Orkid zaten gerekeni yapıyor
Tam regl günüme denk geliyordu ama ben erken oldum şanslıyım
Rahat olmalı ve varlığını hissetmeden eğlenebilmeliyim.
Tahriş etmemesi önemli, tahriş olunca hayat tamamen zehroluyor...
Orkid kesinlikle konforun pedi. Regl olduğumu unutuyorum nerdeyse baya iiyii
Nolcak ya biley olmaz sevgi herşeyle beraber sevmek demek deyil mi
Rahat olması önemli bide pamuk gibi his varya çok iyi
Sızdırmasın yeterki bunu da orkit fazlasıyla sağlıyor 😊
kendimi güvende hissetmemi sağlayacak. hareketlerime engel olmayacak
biraz daha pamuklu ve rahat oolabilir.. beni tahriş ediyor ne yazık ki
ince olması çok önemli pantolon giyerken nasıl belli mi diye tereddüt edilmemeli
Ay ben olduğum zaman ayağa bile kalkamıyorum ped falanda yetmiyoo
Diğer pedlere göre baya iyi sızıntı falanda yapmıyor harika.
Benim ne yazık ki sevgilim yok belki ilerde olursa düşüneceğim
yalnızlığın da güzelliği başka be
Rahatlık peddeki o hışırtı sesi gitse dünyanın en mutlu insanı olurum.
Hiç sevmem ben de o sesi Orkid Essential Protection dene
@gEccEm aa onu bilmiyordum o sesten ben de rahatsız oluyordum çünkü kotexe geçmiştim
Yıllardır özel günümde Orkid kullanıyorum ve çok memnunum
Orkid benim de en özel anlarımda yanımda🌸
Rahat olması kokmamasi ve sizdirmamasi gün boyunca böyle telaşlar yaşamak çok kötü
kokma problemi gerçekten çok kötü ama Orkid kokuyu hapsediyo
Evet bu iyi işte ama diğer pedler öyle değil
Esnekliği ama en en önemlisi kokuyu içine hapsetmesi, sızdırmaması
Orkid'in en sevdiğim özellikleri valla
Sızdırmasın , yumuşak ve en önemlisi ıslak hissettirmemeli
Evet çok doğru ya gerçekten Orkid çokm güzel Bi marka
Esnek olsa keşke zaten yeterince gerginiz birde o bizi germese hani ;)