Sızdırmaması, hava alması ve tahriş etmemesi gerekiyor. Bu yüzden Orkid favorim. Diğer pedler özel bölgede tahrişe yol açabilirken orkidde bunu hiç yaşamadım
öncelikle pedimden beklentim lüks tüketim olarak görünmemesi. sonrasında rahat hareket etmemi sağlamalı. ayrıca sızdırmamalı. hatta komple regli bitirebilme gibi bir özelliği de olsa tadından yenmez
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler?
Kızlar Ne Diyor
Yumuşak olmalı korumalı tahriş pişik yapmamalı her pedi kullanamam
ben de ped konusunda çok seçiciyim
Orkid yüksek emiciliği sayesinde tüm regl dönemimi rahatça geçirmemi sağlıyor
Orkid'e geri dönecekmişim gibi duruyor :D
Ayy allahtan denk gelmedi regl dönemim 14 şubata :D
ay evet ben de ona şükrediyorum
En önemli şey bence kokmaması ve emiciliği fazla olması
Orkid'in emiciliği gerçekten çok iyi
Rahat olacak, benim aklımın orada kalmasına sebep olmayacak, günümü mahvetmek yerine bana destek olacak. Bunlar bile yeter
Rahat hissettirmeli ve yumuşak olmalı. Tabi kokuyu ve sızıntıyı da geçirmemeli. Rahat hareket etmeliyiz bu yüzden esnek bir dokusu olmalı
Rahatlık ve tabi ki. Sızıntı filan olmaması.. koku önleyici. Ve ince ve esnek oluşu.. orkide ile bunlar çok kolay. Yok gibi..
Kokuyu hapsetmesi ve yarı yolda bırakma korkusunu ortadan kaldırması.
Bir de lüks değil de ihtiyaç olduğu bilinse ne güzel olacak.
Sevgilim falan yok ama öyle bişeyle karşı karşıya kalsam sızdırmaması ve dayanıklılığı önemli benim için.
İyi güzel de o gün malum cinsel yakınlaşma olucak. Onu nası yapcaz bilmiyorum. Gerçi geçti sayılır ama tam değil
Çok iyi bir yenilik olmuş. Tüm kızlar denemeli. Emeğinize sağlık.
Artık 5'li rahatlık ile tam rahat olacağız.😊✨
Şükür geçirdim bu ay regl ımı inşallah 14 Şubat güzel bir gece geçireceğim
Nasıl bir gece anlatsana bizede 😂😂
😂😂
Aşk dolu bir gece
Rahatsız hissttirmemesi kaşıntı koku yapmaması beee tabii ki deee en önemlisi tahriş etmemesi cidden aşşşşırı önemli :((
benim de cildim aşırı hassas Orkid iyi ama o konuda
Galba benimde reglim 14 şubata denk gelicek 😂😂şansa bak ama tek bir farkla benim sevgilim yok
Tabiki sızdırmaması, ıslaklık hissi olmaması ve mümkünse agrılarımı alması
Orkid yıllardır kullandığım ve muhtemelen asla vazgeçmeyeceğim ped markam🤩
ben de çok uzun süredir kullanıyorum Orkid'i
Kullandığım ped bana kendimi tedirgin hissettirmemeli ve yok gibi olmalı kesinlikle
kesinliklee
Beklentim yok ben gayet bu haliyle bile rahat his ediyorum zaten her özeliği kriterlere uygun
Bence de
Sızdırmaması, hava alması ve tahriş etmemesi gerekiyor. Bu yüzden Orkid favorim. Diğer pedler özel bölgede tahrişe yol açabilirken orkidde bunu hiç yaşamadım
benim de favorim Orkid, ekstra hassas korumayı kullanıyorum gerçekten harika
@SevDaM evet çok iyi oluyor tahris etmiyor
Orkid iyi ki varsin 💋💋💋 aşkım sen olmasan ben ne yapardım 🤗🤗🤗
Fiyatlar cok yuksek bez baglicaz bu gidisle, beklentim yikanabilir bu bez gibi
öncelikle pedimden beklentim lüks tüketim olarak görünmemesi. sonrasında rahat hareket etmemi sağlamalı. ayrıca sızdırmamalı. hatta komple regli bitirebilme gibi bir özelliği de olsa tadından yenmez
Orkid'e karşı hep bir sempatim var Milli Kadın Voleybol Takımı'mızı desteklediği için olabilir💜
resmen bütünleşmiş gibi dimi bence de
hep destek tam destek bizden de👏🏼
Bilmiyorum genelde sabit bi orkidde kalmak saha iyi
Farklı çeşitlerini de denemek lazım
Bazıları yara yapabiliyor işte o yüzden de denemek istemiyorum oek
Benim pedden beklentim ,özel günlerimde beni rahat ve mutlu etsin. Hatta sızdırmasın. Hasta olduğumu bile unutim bazen
sızdırmaması gerçekten çok önemli
Sevgililer Günü'nde regl olduğumu düşünemiyorum, nişanlım şok geçirirdi herhalde :D
hahahah aynısını yazdım benim de eşim geçirirdi aynı şoku
Sızdırmaz olması rahat olması beni yarı yolda bırakmamasını istiyorum pedim den beklentim bu
Sızması ne kötü ya
Ahhh bu ağrılar. olmasa keşke.. Sevgilim ve Orkid olsa yeter bana!
En önemlisi kaymaması.. Kaymasın, ve sızdırma yapmasın. Ve kötü kokuya engel olsun bunlar olunca regl işkence olmaktan çıkıyor.
Öyle bir ped olsunki sürekli değiştirmek zorunda kalmayalım koku hissi direk kaybolsun ve ped yokmuş gibi hissettirsin isteriz