Özel Günler & Hijyen Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? (Sayfa 3) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 347 Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
Ezgican Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 50% +1 yıl Orkid'in neredeyse tüm pedlerini denedim, değişmeyen tek şeyin kalitesi olduğunu söyleyebilirim 0 0 Yorumla
gossipgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Her an temiz ve güvende hissetmek önemli benim için 0 1 Yorumla BegümSu +1 yıl katılıyorum tamamen Yorumla
puppies Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kullandığım ürünlerin bende güven oluşturması çok önemli, Orkid'i en çok bu yüzden seviyorum.🧡 0 1 Yorumla BegümSu +1 yıl Orkid gerçekten güvendiğim bir marka benim de Yorumla
RüzgarGülü Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kullanacağım pedin emiciliğinden emin olmam gerekiyor, gün içerisinde kıyafetime geçme gibi bir ihtimali kalbim asla kaldırmaz :D 0 1 Yorumla BegümSu +1 yıl hiçbirimizin kalbi kaldırmaz sanırım o gerginliği😂 Yorumla
Kıvanchım Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Kokuyu hapsetmesi ve cildimi tahriş etmemesi benim için çok önemli 0 1 Yorumla BegümSu +1 yıl benim için de öyle Yorumla
Ezzeeeel Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Orkid uzun zamandır severek kullandığım bir marka ve beni hiç yanıltmadı 0 1 Yorumla Pikachu +1 yıl benim için de öyle Yorumla
civciv Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 37% +1 yıl Orkid kendini sürekli geliştiren ve her yaptığıyla da beni kendine aşık eden bir marka💜 0 1 Yorumla maat_ra +1 yıl gerçekten her yaptığı yenilik fark yaratıyor🎉 Yorumla
sheftali Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Rahatlık ve koruma benim için çok önemli. Bu yüzden tercihim Orkid🤩 0 1 Yorumla LeylaQ +1 yıl en önemlisi bence ya tam koruma sağlaması Yorumla
lüleli_turkuvaz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Pedim kesinlikle sızdırmamalı özgün bir şekilde hareket etmeliyim 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl Orkid iyi bu özellikler için Yorumla
1Helin19 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Koku yapmasın sızdırmasın ve yeterince ince olsun rahatsız etmesin 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl Orkid tüm bunları sağlıyor ben severek kullanıyorum Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Sızdırmasın ucuz olsun iç çamaşırında leke yapmasın 0 1 Yorumla Sarıshın +1 yıl Orkid bu zamana kadar denediğim sızdırma yapmayan tek ped Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Denk gelmediği için sıkıntı yok. Denk gelseydi de görüşmezdim 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Süper rahat yumuşak ve esnek olmalı, varlığı hissedilmemeli, sızıntı ve koku ihtimali bile olmamalı 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl En önemli özellikler Yorumla
Yüsra61 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Sızma yapmaması, rahat hareket sağlaması, kaliteli olması, kokma yapmamalı. 0 0 Yorumla
Suannickimiokudun Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 250 xper kazanmak icin yorum yapiyorum. KS yorum yaz Xper al yazmista😇 0 0 Yorumla
devushka_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yumuşak olması, extra koruma sağlaması ve tahriş etmemesi. 0 0 Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Ucuz olması. Standartım bu derece düştü maalesef ki... 0 1 Yorumla EdaBayrak +1 yıl Ucuza da kalite bulunmuyor maalesef Yorumla
Elfinaleyna Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Sevgililer gününde ağrıdan öldüm şu an çok önemli değil 0 0 Yorumla
Namühim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Naylonsu hissettirmesin, sızdırmasın, koku yapmasın. Rahat hissetmeliyim. 0 0 Yorumla
ljane Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 82% +1 yıl Akıtmasında yeterli😂 ve tabi koku kokusu güzel rahat olsun :) 0 0 Yorumla
evrendebirvega Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Sızıntı ve koku yapmaması tabii ki.Teşekkürler. 0 0 Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Pedden herhangi bir beklenti yok da sinir sistemi normal olsun yeter 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl hahah o da önemli tabi Yorumla
porselenyengeç Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Yeniyse bayılırım🥰🥰 yeni şeyleri denemeye çok hevesliyimdir 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl hahHH Aynı ben Yorumla
Limonlukekjuice Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevgililer günümle reglimin denk gelmesinin bir alakası yok 0 0 Yorumla
Isimsizbayan20 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Evet geldi yarın 3 günüm regl 😥😓 ve bulusucaz ne yapcam bilmiyorum... 0 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Sızdırıp beni rezil etmesin bi de islak tutmasın kafii 0 0 Yorumla
Gizem_1001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Öyle bir şey olmadı; fakat olsaydı ertelerdim sanırım 0 0 Yorumla
mein-schönesland Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeni Comforfit kanatlar bence çok iyi Orkid her zaman favorim 0 0 Yorumla
PrensesAybüke Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bugün bitti hastalık ama yinede iyi ki varsın orkid🙏 0 0 Yorumla
PiSyPiSy Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Sızdırmayan güvenle kullanabileceğim bir pet olması. Tabiki bunlar Orkidte olduğu için rahatım. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orkid'in neredeyse tüm pedlerini denedim, değişmeyen tek şeyin kalitesi olduğunu söyleyebilirim
Her an temiz ve güvende hissetmek önemli benim için
katılıyorum tamamen
Kullandığım ürünlerin bende güven oluşturması çok önemli, Orkid'i en çok bu yüzden seviyorum.🧡
Orkid gerçekten güvendiğim bir marka benim de
Kullanacağım pedin emiciliğinden emin olmam gerekiyor, gün içerisinde kıyafetime geçme gibi bir ihtimali kalbim asla kaldırmaz :D
hiçbirimizin kalbi kaldırmaz sanırım o gerginliği😂
Kokuyu hapsetmesi ve cildimi tahriş etmemesi benim için çok önemli
benim için de öyle
Orkid uzun zamandır severek kullandığım bir marka ve beni hiç yanıltmadı
benim için de öyle
Orkid kendini sürekli geliştiren ve her yaptığıyla da beni kendine aşık eden bir marka💜
gerçekten her yaptığı yenilik fark yaratıyor🎉
Rahatlık ve koruma benim için çok önemli. Bu yüzden tercihim Orkid🤩
en önemlisi bence ya tam koruma sağlaması
Pedim kesinlikle sızdırmamalı özgün bir şekilde hareket etmeliyim
Orkid iyi bu özellikler için
Koku yapmasın sızdırmasın ve yeterince ince olsun rahatsız etmesin
Orkid tüm bunları sağlıyor ben severek kullanıyorum
Sızdırmasın ucuz olsun iç çamaşırında leke yapmasın
Orkid bu zamana kadar denediğim sızdırma yapmayan tek ped
Denk gelmediği için sıkıntı yok. Denk gelseydi de görüşmezdim
Süper rahat yumuşak ve esnek olmalı, varlığı hissedilmemeli, sızıntı ve koku ihtimali bile olmamalı
En önemli özellikler
Sızma yapmaması, rahat hareket sağlaması, kaliteli olması, kokma yapmamalı.
250 xper kazanmak icin yorum yapiyorum. KS yorum yaz Xper al yazmista😇
Yumuşak olması, extra koruma sağlaması ve tahriş etmemesi.
Ucuz olması. Standartım bu derece düştü maalesef ki...
Ucuza da kalite bulunmuyor maalesef
Sevgililer gününde ağrıdan öldüm şu an çok önemli değil
Naylonsu hissettirmesin, sızdırmasın, koku yapmasın. Rahat hissetmeliyim.
Akıtmasında yeterli😂 ve tabi koku kokusu güzel rahat olsun :)
Sızıntı ve koku yapmaması tabii ki.
Teşekkürler.
Pedden herhangi bir beklenti yok da sinir sistemi normal olsun yeter
hahah o da önemli tabi
Yeniyse bayılırım🥰🥰 yeni şeyleri denemeye çok hevesliyimdir
hahHH Aynı ben
Sevgililer günümle reglimin denk gelmesinin bir alakası yok
Evet geldi yarın 3 günüm regl 😥😓 ve bulusucaz ne yapcam bilmiyorum...
Sızdırıp beni rezil etmesin bi de islak tutmasın
kafii
Öyle bir şey olmadı; fakat olsaydı ertelerdim sanırım
Yeni Comforfit kanatlar bence çok iyi Orkid her zaman favorim
Bugün bitti hastalık ama yinede iyi ki varsın orkid🙏
Sızdırmayan güvenle kullanabileceğim bir pet olması. Tabiki bunlar Orkidte olduğu için rahatım.