Regl olduğum günler en hassas olduğum dönem oluyor genelde ve aynı hassaslığı kullandığım pedden de bekliyorum. Bu yüzden Orkid Ekstra Hassas Koruma'yı kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum💙
Pedlerin hepsi yapışıyor rahatsız ediyor kaşındırıyor insani ben kendime bez hazırlıyorum tek kullanımlık penye ya da pamuktan kanama durumuna göre değişir ama ben memnunum.
Bir pedden beklentim; öncelikle konforlu olması, kötü kokuları defetmesi, sızdırmaması, emiş gücünün ultra olması, hareketlerimi kısıtlamaması ve özgürce eğlenceli vakitler geçirmemi sağlamasıdır.
benim için 14 şubatda dışardada olsam evdede olsam sorun yok çünki Orkid platinium var. platinium serisini kullandığım hijyenik ped markası, asla ama asla koku yapmıyor pedi çıkardığınızda bile , gerçekten içine hapsediyor sanki. rahat, aşırı kalın olmadığı için takar takmaz vücudun şeklini alıyor, hassas cildimde alerji yapmıyor.
Regl dönemim 14 Şubat 'la çakışmadı ama çakışsaydı bile Orkid sayesinde aynı rahatlığa sahip olacağımdan eminim.💞
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pedden beklentim doğayı kirletmemesi. Cupları saymazsak çoğu kadın regl ürünü doğa işin çok zararlı ped, tampon vb. O yüzden doğaya zararsız bie ped üretmenin vakti geldi de geçiyor. Yapsa da ancak Orkid yapar bence bunu.
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler?
Kızlar Ne Diyor
Regl olduğum günler en hassas olduğum dönem oluyor genelde ve aynı hassaslığı kullandığım pedden de bekliyorum. Bu yüzden Orkid Ekstra Hassas Koruma'yı kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum💙
ben de aşırı memnunum valla
benim de tercihim o
Pedlerin hepsi yapışıyor rahatsız ediyor kaşındırıyor insani ben kendime bez hazırlıyorum tek kullanımlık penye ya da pamuktan kanama durumuna göre değişir ama ben memnunum.
üstüne geçmiyor mu
@SevDaM benim çok kanamam olmuyor ped kullansam günde 1 ped yeterli olacak kadar o yüzden geçmiyor
Bir pedden beklentim; öncelikle konforlu olması, kötü kokuları defetmesi, sızdırmaması, emiş gücünün ultra olması, hareketlerimi kısıtlamaması ve özgürce eğlenceli vakitler geçirmemi sağlamasıdır.
Katılıyorum benim de öyle
benim için 14 şubatda dışardada olsam evdede olsam sorun yok çünki Orkid platinium var. platinium serisini kullandığım hijyenik ped markası, asla ama asla koku yapmıyor pedi çıkardığınızda bile , gerçekten içine hapsediyor sanki. rahat, aşırı kalın olmadığı için takar takmaz vücudun şeklini alıyor, hassas cildimde alerji yapmıyor.
Birçok ped kokuyu hapsetme konusunda beklenileni sağlayamıyor ama Orkid bu konuda gerçekten başarılı bence
bence de öyle🌸
Regl olunca ruh halim o kadar değişiyor ki böyle bir günde regl olduğumu düşünmek bile istemiyorum mahvolurdu gecemiz
hahaha benim de öyle resmen canavara dönüşüyorum
Regl dönemim 14 Şubat 'la çakışmadı ama çakışsaydı bile Orkid sayesinde aynı rahatlığa sahip olacağımdan eminim.💞
Pedden beklentim doğayı kirletmemesi. Cupları saymazsak çoğu kadın regl ürünü doğa işin çok zararlı ped, tampon vb. O yüzden doğaya zararsız bie ped üretmenin vakti geldi de geçiyor. Yapsa da ancak Orkid yapar bence bunu.
Sızdırmaz oluşu ve bejinle beraber hareket edebilmesi varlığını hissettirmeyecek kadar da güzel bir dokusu olması ve Orkid olması
Orkid günlük pedler harika, sürekli akıntım olduğu için günlük ped kullanmak zorundayım ve tercihim Orkid'den yana💜
ben de sürekli günlük ped kullanıyorum ya maalesef
Çok bişey beklemiyorum pedimden yani hadi beni uçur gibi isteklerim yok ama alerjik olmayıp çamaşıra göre olursa yeterli ve parfümlü olması şart
Orkid ekstra hassas korumayı deneyebilirsin
Teşekkür
Rahat olacak, benim aklımın orada kalmasına sebep olmayacak, günümü mahvetmek yerine bana destek olacak. Bunlar bile yeter😁
-Koku yapmayacak
-Yapışkanı sağlam olucak
-Yumuşak olucak
-Uzun süre gidecek
-Bacak kenarlarını tahriş etmeyecek
kesinlikleee özellikle tam kasık bölgesini tahriş eden pedler var rezalet
Benim bacaklarımı genelde tahriş ediyor yani o kadar para veriyorum ama işte nerdee
Tahriş etmemesi en önemli unsur birde kokuyu hapsetmesi yine de bu konuda diğer pedlere göre orkidden iyisi yok ❤️
benim de denediklerim arasında en iyisi Orkid
Mümkünse artik toplanmasin sizdirmasin koku yapmasin ve hic hissetmek istemiyorum pedi rahat olmalı kuruluğu sağlasın
kuru hissettirmesi gerçekten çok önemli ya
@EdaBayrak sonra cidden kötü oluyor kararma kaşınma acı yanma hepsi cabasi
Gün boyu rahatsız etmeyecek yapıda olmalı, sızıntılara karşı koruma sağlamalı. Bu yüzden favorim tabii ki Orkid. ❤
Hiç sorun olmaz koku ve sızıntı olmadığı için rahat olurum partnerimle regl olduğumu paylaşmaşırım rahat bir gün geçiririm sevdiğimle
Sevgililer günündeki ayrıcalığı be her regl olduğumda sevgilimle buluşuyorum nasılsa o endişe o korku hep oluyo
Sızdırma yapmasın. Oldukça yumuşak olsun ve tahriş batma vs yapmasın. Doğal olsun yüzeyi gerçekten çok önemli pamuk gibi olmalı ya.
Rahat olsun orada olduğunu hissettirmesin bana Yeter
Evet maalesef sevgililer gününe denk geldi ama neyse ki sevgilim yok
Sızdırmasın koku yapmasın varlığını hissettirmesin :) Çok mu şey istiyorum
Tampon tercihim özellikle böyle bir günde. Ped hiç hoş değil.
Umarım ogun ıcn regl olmam 😊 gerci yaklaşıyor ama bakalım
İhtiyacımız olan tek şey ped fiyatlarının düşmesi Sevgili Orkid
sadece özel günlerde değil her döngümde kurtarıcım #orkidyanında
Rahat hissettirmesi yani yokmuş gibi olması benim için tercih nedenidir
Hiç bir beklentim yok özel bir gün İçin kendimi daha özenli ve temiz tutmak daha mantık lı
Bazilari cok gereksiz buyuk oluyo ya ve sizdirmamasi tabiki
ped fiyatları düşse rahat rahat takarız zaten fark etmez