Özel Günler & Hijyen Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? (Sayfa 12) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 347 Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
ural_18 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Çakışmadı ama Orkid sayesinde üstesinden gelirdim 0 1 Yorumla sexybabe +1 yıl memnun musun Yorumla
bizmematiyizusta Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Pişik yapmaması ve sızdırmamasığ 0 1 Yorumla sheyma +1 yıl benim de cildim çok hassas ama Orkid tahriş etmiyor o açıdan iyi baya Yorumla
Gizemlim11 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Beni saatlerce koruması beklentim 0 1 Yorumla sheyma +1 yıl özellikle yoğun olduğum günlerde benim için de koruma çok önemli Yorumla
CamdanKalpliKız Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl En iyi ped markası beklentim tahriş etmemesi 0 1 Yorumla zuzzzu +1 yıl Orkid ekstra hassas koruma o açıdan aşırı iyi Yorumla
Pınarylmzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Gün içinde rahatsız etmemesi ve koku yapmaması 0 1 Yorumla sheyma +1 yıl bazı pedlerde var o problem ama Orkid kokuyu hapsetmede başarılı bence Yorumla
lilanotaa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Sızıntı yapmaması, kesinlikle ince olması 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl Yumuşak yüzeyy Yorumla
gökçenrr Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sızıntı yapmasın yeter yoksa çok sıkıntı çekiyoruz 0 2 Yorumla gEccEm +1 yıl Orkid essential protection deenedin mi o çok iyi Yorumla gökçenrr +1 yıl Hayır denemedim teşekkür ederim tavsiyen için ❤️ Yorumla
Almina_Su Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl tabiki Orkid sonuna kadar 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl kesinlikleeee Yorumla
Kimsinbebis Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Pedden beklentim kesinlikle sızdırmaması 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl Orkid sızdırmıyor asla Yorumla
Crnssss Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Neyseki hamileyim de regl den kurtuldum :D 0 2 Yorumla Ashıık +1 yıl ahahhaha 9 ay rahatsın valla oh Yorumla Boze_ +1 yıl Ayyy bi an düşünemedim 9 ay regl olmadığımıda Allah sabır versin ben bi hafta gecikince oraya buraya saldırıyorum 😂 Yorumla
Dilanzilan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Uzun sure dayaikli olup genis olmasi tabiki 0 1 Yorumla kirazzz +1 yıl sızdırmaması bence de çok önemli Yorumla
Zeynepaykul Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Orkid gibisi yok ya hiç olmadı 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl Katılıyroum Yorumla
dustumgulusune Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Sevgilim ped alsa iyi olurdu malum cep yakio 0 0 Yorumla
Sadecee_Beyza Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hiç bir ped hareket özgürlüğü sağlamıyor 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
nslhnnngnr4 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sevgilisi olmayanlar ne yapsın 🤣🤣🤣 0 1 Yorumla gEccEm +1 yıl Evde otursun :D Yorumla
Happylife1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Rahat hissettirmesi ve ferah bir kokusu olması 0 2 Yorumla Hüsnarabia +1 yıl Kokudan nefret ediyorum Yorumla gEccEm +1 yıl @Hüsnarabia Ben de ya Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çakışmadı ama Orkid sayesinde üstesinden gelirdim
memnun musun
Pişik yapmaması ve sızdırmamasığ
benim de cildim çok hassas ama Orkid tahriş etmiyor o açıdan iyi baya
Beni saatlerce koruması beklentim
özellikle yoğun olduğum günlerde benim için de koruma çok önemli
En iyi ped markası beklentim tahriş etmemesi
Orkid ekstra hassas koruma o açıdan aşırı iyi
Gün içinde rahatsız etmemesi ve koku yapmaması
bazı pedlerde var o problem ama Orkid kokuyu hapsetmede başarılı bence
Cok iyi bilgi teşekkürler 👍👍👍
Sızıntı yapmaması, kesinlikle ince olması
Yumuşak yüzeyy
Sızıntı yapmasın yeter yoksa çok sıkıntı çekiyoruz
Orkid essential protection deenedin mi o çok iyi
Hayır denemedim teşekkür ederim tavsiyen için ❤️
Düşünmek bile istemiyorum olmasın..
tabiki Orkid sonuna kadar
kesinlikleeee
Pedden beklentim kesinlikle sızdırmaması
Orkid sızdırmıyor asla
Neyseki hamileyim de regl den kurtuldum :D
ahahhaha 9 ay rahatsın valla oh
Ayyy bi an düşünemedim 9 ay regl olmadığımıda Allah sabır versin ben bi hafta gecikince oraya buraya saldırıyorum 😂
Ragat ve hijyenik olsun sizdirmasin
Uzun sure dayaikli olup genis olmasi tabiki
sızdırmaması bence de çok önemli
yok :) ahdgfghsdfdjkejfhv
Orkid gibisi yok ya hiç olmadı
Katılıyroum
14 Şubat geçmedi mi daha ya :D
sızdırmasın, yumuşak olsun.
Yumuşak dokuya sahip olması sizdirmamasi
Beklentim sadece sizdirmaması ve kokmaması
Sevgilim ped alsa iyi olurdu malum cep yakio
Pişik yapmasın o yeter ya