Özel Günler & Hijyen Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 9) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 605 Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
Zernngmfm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Spora yazılmalılar hocalardan destek almalılar 1 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Sporcu kız gördünmü aklıma orkid geliyor 😄 1 0 Yorumla
birsen_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Memnunum faydalı olacağını düşünüyorum 1 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl #KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum 1 0 Yorumla
kumralvekivircik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Orkid kalitesi diye bir şey var 1 0 Yorumla
seldaguven10 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl elbette öğredim gerçektden de cok saol 1 0 Yorumla
sedawine96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Çok güzel bir adım olmuş tebrik ederim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burdan tüm ergenlik dönemine giren kızlara sesleniyorum, SPORA DEVAM😚💓💓😂 1 0 Yorumla
Errorla_mücadele Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Bizim burda bu ürünler satılmıyor. 1 0 Yorumla
efkarlikiz19 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Teşekkürler Orkid ! Bu güzel bence için 0 0 Yorumla
nnaadiken Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 62% +1 yıl Kendine inanmalılar başaracaklarını hissetmeliler 0 1 Yorumla milia1 +1 yıl En zor aşama öz güven kazanmak... Buna destek olan bir çevremiz her zaman olamıyor ne yazık ki.. Yorumla
Haylazimyahuuuuuiiu Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Güzel proje olmuş teşekkürler 🙂 0 0 Yorumla
mojatakuka Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Süper teşekkürler orkid #keepherplaying 0 0 Yorumla
kediannesi23 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Harika bir proje ve bunun için teşekkürler 💜 0 0 Yorumla
newbae Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Evetttt inanıyoruzDünya tek biz ikimiz yehuuuu 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
#KeepHerPlaying diyorummm
Spora yazılmalılar hocalardan destek almalılar
Sporcu kız gördünmü aklıma orkid geliyor 😄
Güzel bir kampanya beğendim
Biliyorum teşekkür ederiz
Memnunum faydalı olacağını düşünüyorum
Destek olmayı düşünüyorum
#KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum
Orkid kalitesi diye bir şey var
Genç kızlarımızın özgüvenle desteklenmesine yardımcı ol!
elbette öğredim gerçektden de cok saol
Çok güzel bir adım olmuş tebrik ederim
Çok güzel tebrik ediyom ehrksi
Burdan tüm ergenlik dönemine giren kızlara sesleniyorum, SPORA DEVAM😚💓💓😂
Bizim burda bu ürünler satılmıyor.
Nasil destek olacagini bilmiyorum.
Hersekilde devam etmesine bence
Harika bir proje olmuş mükemmel
Teşekkürler orkid🙏 #KeepHerPlaying
Teşekkürler Orkid ! Bu güzel bence için
Harika bir bence olmuş. Tebrikler
orkidin her komuda ki kadın hassasiyetini tebrik ederim
Kendine inanmalılar başaracaklarını hissetmeliler
En zor aşama öz güven kazanmak... Buna destek olan bir çevremiz her zaman olamıyor ne yazık ki..
Güzel proje olmuş teşekkürler 🙂
Süper teşekkürler orkid #keepherplaying
spora tam destek benden :)
güzel bir yazı olmuş :)))
Harika bir proje ve bunun için teşekkürler 💜
Evetttt inanıyoruz
Dünya tek biz ikimiz yehuuuu
Başarılar diliyorum kızlara 👋