Özel Günler & Hijyen Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 8) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 605 Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok ağrılı günlerde hareket etmek epeyce zor 2 0 Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzel bir bence olmuş eline sağlık.. 2 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl Destek olmayı düşünebilirim teşekkürler. 2 0 Yorumla
BenKediMeraklısı Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 70% +1 yıl Spor yapmak çok onemlidir o yuzden evet 1 0 Yorumla
yunussema Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 89% +1 yıl Bilmiyordum sayenizde öğrendim sağolun 1 0 Yorumla
Uzgunvekaramsar Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 57% +1 yıl Kızların Desteklenmesi harika iyiki varsın orkid 1 0 Yorumla
skskmdmdmmdmdmma Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 32% +1 yıl spor önemlidir ergenliği giren kızlar için 1 0 Yorumla
ezgi010203 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Motive edilmeli bnce ergenlik doneminde 1 0 Yorumla
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cok guzel bir kampanya... Destekleriz💪💪💪 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Güzel bir kampanyaymış sevdim
Çok ağrılı günlerde hareket etmek epeyce zor
En zor dönemler evet gerçekten
Güzel bir kampanya olmuş.
Emeğinize sağlık güzel proje olmuş
Tabiki destek oluyorum❤️ her zaman
Açıklayıcı ve güzel olmuş :)
Güzel bir bence olmuş eline sağlık..
Destek olmayı düşünebilirim teşekkürler.
Aile en büyük faktör bu konuda.
Harika proje cok begendim
Teşekkürler 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Spor yapmak çok onemlidir o yuzden evet
Kızlarımıza Tam destek 👍
Bilmiyordum sayenizde öğrendim sağolun
Kızların Desteklenmesi harika iyiki varsın orkid
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻çok iyi
Güzel bir proje tebrik ederim
Harika bi proje olmuş aklınıza sağlık
spor önemlidir ergenliği giren kızlar için
Motive edilmeli bnce ergenlik doneminde