Özel Günler & Hijyen Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 7) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 605 Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
ilayydaax12 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Eğer regl sancısına ilaç etki ederse bence spor yapmada sorun yok :( 0 0 Yorumla
Mojusay Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Orkitin en çok hangisi güzel sizce ben kokulu diye alıyorum bazen 0 0 Yorumla
Hertelden20 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Onlari motive edici ve bu durumun aslinda herkes tarafindan yaşandığını anlatarak 0 0 Yorumla
Pınar_2001 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Cok guzel faydali bir paylaşım emeğinize sağlık Teşekkürler 0 0 Yorumla
octavia1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl bu harika 👍🏿👍🏿👍🏿 orkid gercekten super bi marka her zaman guvendigim ve surekli kullandıgım 0 1 Yorumla milia1 +1 yıl Tek onu kullandım, ilk regl olduğumdan beri Yorumla
siyahperi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kizlar birbirini kollamali birbirimize destek çıkmalıyız boyle devammm 0 1 Yorumla milia1 +1 yıl Kız kardeşlik çok değerli! Hepimiz birimiz için var olmalıyız. Yorumla
treilusa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl mükemmel bir görüş kadınları her zaman her yerde görmeyi istiyoruz 0 0 Yorumla
elissaax Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl super proje kizlara her konuda tam destek verilmeli sonuna kadar destekliyorum 0 0 Yorumla
tucetucetuce Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Güzel proje olmuş kızlara tam destek ve sporu rutin hale getirirsek daha iyi olur 0 0 Yorumla
nekokun Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Harika bir proje kesinlikle destekliyorum ve daha fazla bu tür projelerle karşılaşmak istiyorum 0 0 Yorumla
Hahahahapşuu Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Spor yapmalarını tavsiye ediyor, yapanları devam etmeleri konusunda cesaretlendiriyorum. 0 0 Yorumla
TheCanfedaFalan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Spora sadece ergenlik de değil bütün dönemlerde devam etmek güzel ama tabi ilk olarak doğru destek 0 0 Yorumla
Selin550 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ergenliğe giren her kız spordan uzaklaşır ergenliği gwciren kişilerden destek alabilirler 0 0 Yorumla
Satürndenhayatlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Destekliyorum. Daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Hayatttttsjsjhhh Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hayata bakış acilariniz değişir kendinizi glistirirsiniz en kötüsü zmnizi boş şeylere ayirmazsiniz 0 0 Yorumla
Sizene112 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bir süre sonra alışılıyor regle bu dönemde onunla vakit geçirmek önemli 0 0 Yorumla
Amannn1 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Evet aynı şeyi kendim için yaptım. Zamanla herkes alışacak ve daha rahat olacaktır. 0 0 Yorumla
Ecemgumus Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Orkid gerçekten çok güzel bir marka. Destekliyorum. 0 0 Yorumla
damlaçağan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl kızlara destek için harika bir proje olmuş gerçekten 0 0 Yorumla
Yorgunbirinsan01 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hep voleybol oynamak istemişimdir eve geç kalırım diye katılamadım takımlara 0 0 Yorumla
Victoriabacı Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Çok harika bir proje, gönülden destekliyorum. Tebrikler! 0 0 Yorumla
Cankız4335 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Pandemide nasıl destek olunabilir ki hiç birşeyin akıbeti belli değil iken 0 0 Yorumla
irmaakkk_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Motivasyon önemli bence regl dönemlerinde falan spor çok gerekli 0 0 Yorumla
snopy0107 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Evet kesinlikle Orkid in projeleri hoşuma gidiyor ve destekliyorum❣️ 0 1 Yorumla AngelKiss +1 yıl Tüm projeleri ihtiyaçlarımızı dinleyen cinsten, keşke boş projeler yerine daha altı dolu projeler yapılsa her yerde böyle Yorumla
Berlin-_- Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl #KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum ❤ Ergenlik döneminde spor çok önemlidir 0 0 Yorumla
KNKÖZGENİZ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kızlara destek olan her proje için büyük bir alkış 👏 0 0 Yorumla
sılaa343 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl en iyi spor yüzmedir boy uzatır ve zayıflatır 2 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Eğer regl sancısına ilaç etki ederse bence spor yapmada sorun yok :(
Orkitin en çok hangisi güzel sizce ben kokulu diye alıyorum bazen
Onlari motive edici ve bu durumun aslinda herkes tarafindan yaşandığını anlatarak
Cok guzel faydali bir paylaşım emeğinize sağlık Teşekkürler
bu harika 👍🏿👍🏿👍🏿 orkid gercekten super bi marka her zaman guvendigim ve surekli kullandıgım
Tek onu kullandım, ilk regl olduğumdan beri
Kizlar birbirini kollamali birbirimize destek çıkmalıyız boyle devammm
Kız kardeşlik çok değerli! Hepimiz birimiz için var olmalıyız.
mükemmel bir görüş kadınları her zaman her yerde görmeyi istiyoruz
super proje kizlara her konuda tam destek verilmeli sonuna kadar destekliyorum
Güzel proje olmuş kızlara tam destek ve sporu rutin hale getirirsek daha iyi olur
Harika bir proje kesinlikle destekliyorum ve daha fazla bu tür projelerle karşılaşmak istiyorum
Spor yapmalarını tavsiye ediyor, yapanları devam etmeleri konusunda cesaretlendiriyorum.
Spora sadece ergenlik de değil bütün dönemlerde devam etmek güzel ama tabi ilk olarak doğru destek
Ergenliğe giren her kız spordan uzaklaşır ergenliği gwciren kişilerden destek alabilirler
Destekliyorum. Daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum
Hayata bakış acilariniz değişir kendinizi glistirirsiniz en kötüsü zmnizi boş şeylere ayirmazsiniz
Bir süre sonra alışılıyor regle bu dönemde onunla vakit geçirmek önemli
Evet aynı şeyi kendim için yaptım. Zamanla herkes alışacak ve daha rahat olacaktır.
Orkid gerçekten çok güzel bir marka. Destekliyorum.
kızlara destek için harika bir proje olmuş gerçekten
Hep voleybol oynamak istemişimdir eve geç kalırım diye katılamadım takımlara
Çok harika bir proje, gönülden destekliyorum. Tebrikler!
Pandemide nasıl destek olunabilir ki hiç birşeyin akıbeti belli değil iken
Motivasyon önemli bence regl dönemlerinde falan spor çok gerekli
Evet kesinlikle Orkid in projeleri hoşuma gidiyor ve destekliyorum❣️
Tüm projeleri ihtiyaçlarımızı dinleyen cinsten, keşke boş projeler yerine daha altı dolu projeler yapılsa her yerde böyle
#KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum ❤ Ergenlik döneminde spor çok önemlidir
Kızlara destek olan her proje için büyük bir alkış 👏
Çok güzel düşünülmüş bir kampanya
Her zaman hemcinsimin destekçisiyim
Destek olmayı düşünüyorum
en iyi spor yüzmedir boy uzatır ve zayıflatır