Özel Günler & Hijyen Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 6) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 605 Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
asenasoruyorrr Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Orkide severim markete gidince gözlerim direkt orkide arıyor.. 1 0 Yorumla
Tadışahane Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Orkidden başkasını zaten kullanmam kampanya da iyi olmuş 1 0 Yorumla
Neverthless Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Her kızın bunu yaşadığını utanılacak bir şey olmadığını zamanla geçtiği söylenebilir 1 0 Yorumla
dgalnkagnk Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl asıl ergenlık dönemimde devam edip vücütlarını spora yatıştırmalılar bence 1 0 Yorumla
SaneMMusa Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kızlara destek olması harika 🙏 tebrik eder başarılarının devamını dilerim 🌸 1 0 Yorumla
eysacalıklı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bu dönemde özgüven düşüklüğü fazla oluyor bu sebepten spor yaparak özgüven aşılamak harika olur 1 0 Yorumla
belda025 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pedegog veya aile desteği ailede yani çevresinde spor yapan insanları görürse teşvik olabilir 1 0 Yorumla
Fundatogann Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl #keepHerPlaying çok guzel bir kampanya olmus bize de destek olmak duser 1 0 Yorumla
BenNeMiYaptım Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bilmiyordum öğrendim oldukça açıklayıcı olmuş teşekkür ederiz 1 0 Yorumla
Karagözlü13 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bence orkid en iyisi her ay kurtarıcım evde paket paket var hatta çeyizde bile var 1 0 Yorumla
ofnazlımarry Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Evet spor yaşam kalitesini arttıran bi şey.Ve genç kızlar için de çok önemli 1 0 Yorumla
Gölgesizkızıl Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sporu çok seven ve destekleyen ve orkide severek kullanan biri olarak harika düşünülmüş bir kampanya 1 0 Yorumla
Yaseminşvrn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Orkid ilk kez kullandım ve çok rahattı kızlarımız artık rahat rahat gezsin :)) 1 0 Yorumla
Stormyangell Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl benim ergenlik dönemim zor geçiyor özellikle de regl dönemlerim 1 0 Yorumla
Sjsjsjjsjdjdnx Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kampanyayı destekliyorum ve destekleyen herkesi kutluyorum 1 0 Yorumla
Mrshotchocolate Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Alıyordum zaten destek olacağım yine teşekkür bu güzel kampanyayı düzenlediğiniz için 1 0 Yorumla
İsimsiztatlim Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Keşke bilseydim de destek olsaydım şahsen bilmiyorum 1 0 Yorumla
yukseliiyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl destek oluyorum zaten 😉 #KeepHerPlaying harika destek 1 0 Yorumla
fatmabeyza4544 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbir şey spora engel değildir kadınlara destek olan her şeye bayılıyorum👏 1 0 Yorumla
seraparaz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Güzel proje spora karşı değilim faydalı bilgi teşekkürler✌ 1 0 Yorumla
Isdirdu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Spora ve kız çocuklarının okumasına her zaman destekcisiyız 1 0 Yorumla
Kolpakızcevaplıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güzel proje olmuş ve kızları desteklemesi de ayrı güzel 1 0 Yorumla
TeenRoseeee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok anlamlı isim ve çalışma... Kız çocukları adına teşekkür ediyorum ♥️ 1 0 Yorumla
SanaNot Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Her zaman güzel bir fiziğe sahip olmayi dusun ve onun sayesinde spor yap 1 0 Yorumla
Madam__ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Her kadının destek olması gereken güzel bir proje 👍 1 0 Yorumla
sudexx35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl yapabilirsin, başarabilirsin denebilir. özgüven duygusu yerine gelmeli 0 0 Yorumla
Bilemedimisimolayini Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yıllardır kullanmaktayım orkidi bu sekilde destek oluyorum😅 0 0 Yorumla
Balabalab Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Orkid markasını kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim 🥰 0 0 Yorumla
boşboşboşmslwöslw Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok beğendim ve destekliyorum projeyi yaşasın sporcu kızlarımız 0 1 Yorumla brandygirl +1 yıl Hepsi gururumuz Yorumla
lenaa_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evet biliyorum (abi bunu niye bu kadar uzun yazmaliyiz) 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orkide severim markete gidince gözlerim direkt orkide arıyor..
Orkidden başkasını zaten kullanmam kampanya da iyi olmuş
Her kızın bunu yaşadığını utanılacak bir şey olmadığını zamanla geçtiği söylenebilir
asıl ergenlık dönemimde devam edip vücütlarını spora yatıştırmalılar bence
Kızlara destek olması harika 🙏 tebrik eder başarılarının devamını dilerim 🌸
Bu dönemde özgüven düşüklüğü fazla oluyor bu sebepten spor yaparak özgüven aşılamak harika olur
Pedegog veya aile desteği ailede yani çevresinde spor yapan insanları görürse teşvik olabilir
#keepHerPlaying çok guzel bir kampanya olmus bize de destek olmak duser
Bilmiyordum öğrendim oldukça açıklayıcı olmuş teşekkür ederiz
Bence orkid en iyisi her ay kurtarıcım evde paket paket var hatta çeyizde bile var
Evet spor yaşam kalitesini arttıran bi şey.
Ve genç kızlar için de çok önemli
Sporu çok seven ve destekleyen ve orkide severek kullanan biri olarak harika düşünülmüş bir kampanya
Orkid ilk kez kullandım ve çok rahattı kızlarımız artık rahat rahat gezsin :))
benim ergenlik dönemim zor geçiyor özellikle de regl dönemlerim
Kampanyayı destekliyorum ve destekleyen herkesi kutluyorum
Alıyordum zaten destek olacağım yine teşekkür bu güzel kampanyayı düzenlediğiniz için
Keşke bilseydim de destek olsaydım şahsen bilmiyorum
destek oluyorum zaten 😉 #KeepHerPlaying harika destek
Hiçbir şey spora engel değildir kadınlara destek olan her şeye bayılıyorum👏
Güzel proje spora karşı değilim faydalı bilgi teşekkürler✌
Spora ve kız çocuklarının okumasına her zaman destekcisiyız
Güzel proje olmuş ve kızları desteklemesi de ayrı güzel
Çok anlamlı isim ve çalışma... Kız çocukları adına teşekkür ediyorum ♥️
Her zaman güzel bir fiziğe sahip olmayi dusun ve onun sayesinde spor yap
Her kadının destek olması gereken güzel bir proje 👍
yapabilirsin, başarabilirsin denebilir. özgüven duygusu yerine gelmeli
Yıllardır kullanmaktayım orkidi bu sekilde destek oluyorum😅
Orkid markasını kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim 🥰
Çok beğendim ve destekliyorum projeyi yaşasın sporcu kızlarımız
Hepsi gururumuz
Evet biliyorum (abi bunu niye bu kadar uzun yazmaliyiz)