Özel Günler & Hijyen Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 5) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 605 Kızların ergenlik döneminde spora devam edebilmeleri için nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
1234nrks Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl #keepherplaying destekliyorum ve sporun zamanı, yaşı, cinsiyeti yoktur. Regl döneminde hafif spor gayet rahatlatıcı oluyor. 1 0 Yorumla
Hanımderlerbana Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl #KeepHerPlaying canııım kızlarım her zaman arkanızdayım sporda kadın gücünü göstermemiz sizin sayenizde iyi ki varsınız <3 1 0 Yorumla
Veronica_001 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Böyle bir kampanya başlatmanız çok ince bir hareket bence. Birinin genç kızlarımızı da düşünmesi lazımdı:) 1 0 Yorumla
Mistim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl #KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum ve kız kardeşlerime destek olmaktan mutluluk duyuyorum! ❤️ 1 0 Yorumla
bulutsuzlukkozlemiii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bu tür projelerin böyle dikkatle ele alınması ne kadar güzel. Umarım her zaman kız çocuklarına destek olunur 😊 1 0 Yorumla
Sareyilmazzzzzz Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Maddi sıkıntılarda boğulmayan herkes hobi arayışına girebilir 2 0 Yorumla
LilBonita Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl E iyiymiş bu bize nasip olmadi simdikilere olsun bari 2 0 Yorumla
Fundagundogdu Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Cok severek destek oldugum bir proje tebrik ediyorum ! 2 0 Yorumla
soruyorumbulucam Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl kızlar hayatının her alanında spora devam etmelidir 2 0 Yorumla
Reminder Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Orkid iyi ki bizimlesin, tavsiyeler için teşekkürler. 2 0 Yorumla
İxsimsizbiriii Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl İstee kızları destekleyen güzel bir proje "GİRL POWER" 2 0 Yorumla
Larance Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bende yeni yeni ergenliğe atildigimda cok cekiniyot utaniyordum spora tesvik olamiyordum bende destek veriyorum #keepherplaying 0 1 Yorumla brandygirl +1 yıl Aynı şekilde bende... Vücudumu tanımıyordum ve çok utanıyorum, hepimiz neden aynı şeyi yaşamışız çok ilginç ama çok da anlamlı Yorumla
Gamzelim87877 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Spor vücudu dinç tutar ve özgüveni perçinler ergenlik döneminin hormonsal etkilerini en aza indirir duygu iniş çıkışını önler 0 1 Yorumla milia1 +1 yıl İşte bu yüzden gençken bu tarz spor dallarıyla ilgilenmek hem zihne hem de bedene çok iyi geliyor Yorumla
Kbrsibel Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbir şeyin kafasına koyduğu şeye engel olamayacağını bilmek gerekir... Spor azim ister... Spor yapan insan hem ruhen hem fiziken geç yaşlanır. 0 0 Yorumla
sevincsanl Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl #KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum daha fazla kişiye duyuralımkızlar spora her koşulda devam etmeli 💪 0 0 Yorumla
Bayanbaymış Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Gönülden destekliyorum:) Kadınlar her şeyi başarır. Olimpiyatlarda da görüyoruz nasıl tarih yazdıklarını 0 1 Yorumla AngelKiss +1 yıl +1 gurur verici ve tüyler diken diken Yorumla
insan88 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ergenliğe özellikle yeni girilmişse çok zor spor buna destek olmak ayrı zor maddi değilde manevi yani piskolojik destek daha önemli bence 0 0 Yorumla
miniktavsancık Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl ilerleyen zamanlarda spora gitmenin yararı çok görülüyor bu proje kesinlikle destek verilmeyi hak ediyor❤️❤️ 0 0 Yorumla
Anonimüye30 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bunun gibi bir çok projede yer alarak , " kadının düşmanı yine kadın " sözünü ezip geçmeliyiz👏 1 1 Yorumla milia1 +1 yıl Evet, erkeğin düşmanı da erkek olabilir. Aslında birbirimize çok destekçiyiz, farklı problemlere sahip kitleler yüzünden bu sözü aşmak şart oldu Yorumla
Aysem2x Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Ben Spor salonuna gidiyorum. Gerçekten verdiği niz bilgilerde çok güzel 1 0 Yorumla
Arastırmameraklısı12 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tabular yıkıldıkça reglin de doğal bir durum anlaşılacaktır... 1 0 Yorumla
Adenlinee Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Evet tabiki de biliyorum ama her genç kızın sağlığı için spor yapması önemkidir 1 0 Yorumla
Gizemeow Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl evet biliyorum. Çok güzel bir fikir, kesinlikle bunun olmasindan yanayim 1 0 Yorumla
Eyloşben Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel bir fikir, kesinlikle bunun olmasindan yanayim 1 0 Yorumla
selen343434 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl spor voleybol dan ibaret değil. kadinalr olarak kendimizi çok küçük ve ezik görüyoruz. 1 0 Yorumla
Meddussaa_33 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ergenlik dönemi sporu bırakmak için bir sebep değil en azından benim için bir sebep değildi. 1 0 Yorumla
sevval6kdk Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her zaman destekliyorum hemcinslerimi iyi ki varsın Orkid 1 0 Yorumla
Zıbabıvjj Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl güzel bi proje en içten dilerklerimle tebrik ediyorum... 1 0 Yorumla
öğretmenimeasigim Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Spor önemlidir, sizi seviyoruz filenin sultanları💗 1 0 Yorumla
disikanarya58 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bir kadın olarak şu an bu kampanya ile gurur duydum. İyi ki varsın orkid 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
#keepherplaying destekliyorum ve sporun zamanı, yaşı, cinsiyeti yoktur. Regl döneminde hafif spor gayet rahatlatıcı oluyor.
#KeepHerPlaying canııım kızlarım her zaman arkanızdayım sporda kadın gücünü göstermemiz sizin sayenizde iyi ki varsınız <3
Böyle bir kampanya başlatmanız çok ince bir hareket bence. Birinin genç kızlarımızı da düşünmesi lazımdı:)
#KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum ve kız kardeşlerime destek olmaktan mutluluk duyuyorum! ❤️
Bu tür projelerin böyle dikkatle ele alınması ne kadar güzel. Umarım her zaman kız çocuklarına destek olunur 😊
Maddi sıkıntılarda boğulmayan herkes hobi arayışına girebilir
E iyiymiş bu bize nasip olmadi simdikilere olsun bari
Cok severek destek oldugum bir proje tebrik ediyorum !
kızlar hayatının her alanında spora devam etmelidir
Orkid iyi ki bizimlesin, tavsiyeler için teşekkürler.
İstee kızları destekleyen güzel bir proje
"GİRL POWER"
Bende yeni yeni ergenliğe atildigimda cok cekiniyot utaniyordum spora tesvik olamiyordum bende destek veriyorum #keepherplaying
Aynı şekilde bende... Vücudumu tanımıyordum ve çok utanıyorum, hepimiz neden aynı şeyi yaşamışız çok ilginç ama çok da anlamlı
Spor vücudu dinç tutar ve özgüveni perçinler ergenlik döneminin hormonsal etkilerini en aza indirir duygu iniş çıkışını önler
İşte bu yüzden gençken bu tarz spor dallarıyla ilgilenmek hem zihne hem de bedene çok iyi geliyor
Hiçbir şeyin kafasına koyduğu şeye engel olamayacağını bilmek gerekir... Spor azim ister... Spor yapan insan hem ruhen hem fiziken geç yaşlanır.
#KeepHerPlaying kampanyasını destekliyorum daha fazla kişiye duyuralım
kızlar spora her koşulda devam etmeli 💪
Gönülden destekliyorum:) Kadınlar her şeyi başarır. Olimpiyatlarda da görüyoruz nasıl tarih yazdıklarını
+1 gurur verici ve tüyler diken diken
Ergenliğe özellikle yeni girilmişse çok zor spor buna destek olmak ayrı zor maddi değilde manevi yani piskolojik destek daha önemli bence
ilerleyen zamanlarda spora gitmenin yararı çok görülüyor bu proje kesinlikle destek verilmeyi hak ediyor❤️❤️
Bunun gibi bir çok projede yer alarak , " kadının düşmanı yine kadın " sözünü ezip geçmeliyiz👏
Evet, erkeğin düşmanı da erkek olabilir. Aslında birbirimize çok destekçiyiz, farklı problemlere sahip kitleler yüzünden bu sözü aşmak şart oldu
Ben Spor salonuna gidiyorum. Gerçekten verdiği niz bilgilerde çok güzel
Tabular yıkıldıkça reglin de doğal bir durum anlaşılacaktır...
Evet tabiki de biliyorum ama her genç kızın sağlığı için spor yapması önemkidir
evet biliyorum. Çok güzel bir fikir, kesinlikle bunun olmasindan yanayim
Çok güzel bir fikir, kesinlikle bunun olmasindan yanayim
spor voleybol dan ibaret değil. kadinalr olarak kendimizi çok küçük ve ezik görüyoruz.
Ergenlik dönemi sporu bırakmak için bir sebep değil en azından benim için bir sebep değildi.
Her zaman destekliyorum hemcinslerimi iyi ki varsın Orkid
güzel bi proje en içten dilerklerimle tebrik ediyorum...
Spor önemlidir, sizi seviyoruz filenin sultanları💗
Bir kadın olarak şu an bu kampanya ile gurur duydum. İyi ki varsın orkid